Ervaringen: Ego & Essentie bijeenkomsten Willeke

"Er is (weer) iets wezenlijks veranderd tijdens de prachtig weekendworkshop, maar ook zeker tijdens het healing/readingrondje van de zaterdagavondworkshop met Willeke. Er kwam zoveel samen, precies het juiste. Het voelt alsof er voor het eerst oorspronkelijke verbinding is met de Aarde in mij. Werkelijke verbinding. En daarmee ook met het Gezamenlijke doel en de nieuwetijds/universele liefdesmatrix. Het is net alsof dat nu continu door me heen stroomt, van onder af. Ook kán ik het intermenselijk contact niet meer vanuit mijn ego-ikje sturen. Tenminste, tijdens de momenten dat ik spontaan kanaal word. Na de workshop gebeurt dat steeds vaker. En dat geeft zo'n vertrouwen en diepe intense vreugde! Alles begint te trillen, te vibreren en sprankelen. Ik voel dat dit in de buurt van de essentie komt waarvoor ik naar de Aarde ben gekomen. Het Universele Licht verspreiden, alles in het Licht zetten!"

Dankjulliewel! Janneke

 


 
'Willeke leidt een prachtig Samenzijn met een aantal deelnemers, in een sfeervolle ruimte.Met veel respect, ruimte voor pers.inbreng, krijgt (idm) iedere deelnemer een korte, pers. healing en reading. In een eenheidsveld van Liefde kijken we met en naar elkaar, hoe een ieder persoonlijk 'aangeraakt' mag worden. Het is werkelijk zo prachtig, om dit samen te doen en te delen.. Je kunt na afloop stil en dankbaar zijn of je kunt het ook in woorden delen.'
Andrisa
 


'Jouw uitstraling is voor mij heel licht, warm en veilig. 
Je omschreef mijn leven in een notendop. Heel kernachtig.'
 


'Toen je zo rond ging hoopte iets in mij heel erg dat ik je ook bij mij langs kwam, terwijl ik wist dat je niet langs kwam, en ondanks dat was er zo'n groot verlangen. Ik wist dat het mijn verlangen naar een moeder of liefde/gezien worden of wat dan ook was. Het was verdrietig en toch kon ik blijven en veroordeelde mezelf niet (tot weggaan, mezelf buitensluiten of erger). 

Tegelijkertijd leek wel elke healing die je aan anderen gaf ook voor mij bestemd te zijn, waardoor ik het gevoel kreeg dat er geen ik en de ander is, maar we allemaal dezelfde pijnen, verlangens en verdrieten hebben. Het maakte dus ook eigenlijk niet uit.'

M."Ik volgde online de Ego & Essentie bijeenkomst "Ongebonden verbondenheid in werk en relaties" en ik heb me werkelijk verbonden gevoeld. Fijn vond ik het om zo met elkaar van gedachten te wisselen en deze ook met elkaar te delen.

Ik heb zelf een onderwerp in mogen brengen: "Hoe behoudt/krijg ik meer vreugde in mijn werk”. Doordat dit onderwerp besproken werd heeft dit voor mijzelf Inzicht gegeven, waar het probleem ligt en dat dit een proces is. Tijdens het luisteren naar de andere deelnemers, kreeg ik ook opnieuw Inzicht in mijzelf waar ik ben/sta op mijn weg. De interactie gaf mij betrokkenheid met de groep, die blijkbaar ook met dergelijke vragen worstelden.
Het mooie, bijzondere wat zo dan plaats vindt, thuis of online samen toch zo dichtbij."

Hartelijke groet, Andrisa den Hartog.

 


 

Zie ook:

 


Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op  +31 (0) 597 541 539

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen