Waarom is aarden of in je lichaam wonen zo moeilijk?

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

bloemen ondergaande zon.jpgHoe geweldig je hart, bewustzijn, intuïtie of Licht ook zijn, ook in jouw incarnatieplan ligt besloten dat in de maatschappij te brengen. Dan moet je dus kunnen "aarden" tussen mensen die soms minder in- en aanvoelen, minder bewust zijn en zelf meer afgescheiden, egoïstisch of duaal kunnen zijn. En je moet ook zakelijk en heel praktisch kunnen functioneren. Je eigen kern en vertrouwen in je Licht moet dan in elk chakra sterk aanwezig zijn, ook in je basis. Net als je bewustzijn over je rol aangaande het verlichten en bewuster maken van je omgeving, tijdens je gewone werk en omgang. Dat bewustzijn en de verantwoordelijkheid als dienaar van de Bovenwereld, moeten permanent aanwezig blijven. Je bent dan meer "uitgezoomd".

Word een liefdevolle, krachtige Meester

Onzekerheid en onveiligheid mogen plaats maken voor bereidheid, moed en kernkracht in een meer grofstoffelijke wereld. Je hoger Zelf-licht en Godsvonk moeten nog verder indalen tot voorbij je hart, geest en ideaal. Dan zullen ze niet alleen aanwezig kunnen zijn bij gelijkgestemde Lichtwerkers of als je alleen bent in de natuur, maar dan wordt het ook belichaamd, tastbaar en voelbaar voor je omgeving en jou. Je wordt anders; je wordt een liefdevolle, maar ook krachtige Meester die niet langer pleased, afhankelijk of onzeker blijft of iemands kleine zelf verhalen in stand wil houden om erbij te horen door een luisterend oor te bieden. Als Meester spreek je vanuit en vóór de ziel, je richt je altijd op het wij-gevoel en het overkoepelende geheel i.p.v. op het eigenbelang van jezelf of (het slachtofferschap) van een ander.

Het Elohim Centre en team zijn gespecialiseerd in het hogere Licht in de aarding te brengen

Ze kunnen je op een veilige manier helpen “te zakken” met behoud van je Hart en Lichtkern. Ook begeleiden ze op het pad naar verlichting en levensbestemming. Naast een of enkele persoonlijke sessies boeken kun je ook de Krachtplaats als “Healer” hiervoor gebruiken, waarbij een verblijf natuurlijk weer meer brengt dan een dagbezoek.

Voor een sessieafspraak neem contact op.

Contact en route

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor openingstijden, route en vakanties

 


 

1-basischakrapakket2_w992_h661.jpgTIP:

Het basis chakra pakket helpt jou voelbaar je gevoeligheid en licht te leven in de wereld van dualiteit, geld, seks, relaties en materie. En daarin stevig staande te blijven vanuit jouw eigen krachtige lichtkern. Ankert de Kosmische Rode Straal.

 


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin