Multidimensionaal bewustzijn creëert de Nieuwe Aarde

Geschatte leestijd: 4 min - Geschreven door Joke Elziam NootebosBos, natuur.jpg

We worden wakker om in elk moment te kunnen kiezen tussen een ego gestuurde reactie of een hogere reactie vanuit onze multidimensionale ziel, die altijd non-duaal zoekt naar de middenweg of eenheid met elkaar. Soms leven we in de oude 3de (duale) dimensie wereld en zo gauw we in "wij" denken en vanuit wij reageren, leven we in de 5 dimensionale nieuwe aarde.

De 6de dimensie activeert ons kristallijnen Zelf

Ook activeert de 6e dimensie het Nieuwe Aarde netwerk waarop we aarden zonder dualiteit en geschiedenis. Dit netwerk ankert ons in The Diamond New Earth, in ons multidimensionaal bewustzijn en een hogere integriteit. Vanaf de kristallijnen 6de dimensie ontstaat ook onze relatie met de grote Natuur en haar Spirits, en worden we vanzelf een nieuwetijds Sjamaan en engelenmens.

We voelen de Natuur en haar Spirits als levende wezens

Onze Lemurische wortels vertellen ons over de Liefde voor Moeder Natuur en hoe ze voor elke ziekte en ongemak planten beschikbaar stelt. We leren haar kleine en grote natuurwezens weer te eren en lief te hebben en we zullen gaan beseffen dat we te gast zijn in de natuur, in plaats van andersom. Vanuit onze mind en 3 dimensionale zelf kunnen we niet communiceren en samenwerken met de Natuur en Moeder Aarde, omdat we dan niet verbonden zijn met onze multidimensionale ziel. In onze nieuwe toekomst leren we elkaar te waarderen en elkaars unieke zielskwaliteiten te steunen en kijken we voorbij persoonlijke houdingen, belangen en gedrag. We leren elkaar de vruchten e.a. producten van Moeder Natuur te kennen, eten en verzorgen, net zoals we elkaar en onze kinderen leren elke boom, dier en (edel)steen als bezield wezen te erkennen en daar dankbaar voor te zijn.

Gelijkgestemden zullen gaan samenkomen en wonen en werken in community's

Ze zijn diegenen die in 5 en hogere dimensionale liefde, vrede en eenheid samenleven met de ongeziene, subtiele en gevoelige dimensies van zichzelf, elkaar, het voedsel en de Natuur. Van binnenuit zullen zij de genezende krachten van henzelf en de Spirits en planten weer ontdekken en toepassen.

Natuurwezens.jpg

Hoe activeer je het multidimensionale Sjamanen-Engelen bewustzijn in jezelf?

Leer eerst op praktische wijze je oude zielewijsheid en sjamanenkennis naar boven te halen. Leer te communiceren met de Spirits en planten en leer met je ogen en hart te kijken welke planten bij welke innerlijke of fysieke problemen kunnen helpen. Leer helende energie in het aardstralen- en wateradernetwerk onder je wijk en bed te brengen en leer de grote geestelijke leylijnen en plekken kennen. Volg voor je eigen multidimensionale ontwikkeling en om dit alles te leren de Elohim beroepsopleiding ''Aardehealer, Natuurcoach, Sjamaan'' of doe een van onderstaande workshops die dit ook in je activeren:

  • Je leert zien welke spirituele werking planten hebben. Bijvoorbeeld om op te staan in je kracht of juist te verzachten. Je leert welk soort je innerlijk kind of juist je innerlijke autoriteit kan versterken of je longen kan helpen. En welke je vrouwelijkheid of mannelijkheid. Tijdens deze workshop leer je ook in contact te komen met de Deva, het lichtwezen van de plant.

  • Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
    Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren.

Wil je je ware natuur en het multidimensionale afgestemd werken-wonen ervaren?

Bij het spirituele "Elohim Centre" en de Krachtplaats is een liefdeslicht dat ieders ziel opent en doet groeien, reeds voelbaar in de stof aanwezig. Anders dan in de dichtere maatschappij is de Elohim woon-werk-gemeenschap "The Diamond New Earth", een unieke oefenplek waar men de Liefde en openheid van de ware multidimensionale Essentie, kan ervaren en teruggespiegeld krijgen. Bij het spirituele centrum vind je een nieuwetijds, krachtige en toch gevoelige, wij-samenleving. Allen ondersteunen elkaar bij het worden van de ware Essentie, de eenheid met de natuur en haar Spirits, bij leren werken vanuit het Hart, het vinden van de levensbestemming en geheelde relaties.

Kijk of je in aanmerking komt om als vrijwilliger of betaalde medewerker in de woon-werk-gemeenschap "The Diamond New Earth", te komen wonen en werken!


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin