Nieuwetijds meridianen actief in Nederland - Lichtwerkers sluiten zich aan

 

Nieuwetijds meridianen actief in Nederland - Lichtwerkers sluiten zich aan

Er wordt geschud aan de basis van de boom

Dit gaat absoluut bijdragen aan hervormingen binnen de vastgeroeste oudetijds structuren van de maatschappij (denk aan politiek, gezondheidszorg etc.) alsook binnen ons gehele energiesysteem en bewustzijn waarover al lange tijd wordt gesproken. Het basis chakra, tweede chakra en kundalini kanaal worden steeds meer van onderaf (moeder aarde) gevoed met nieuwetijdsenergie. Er wordt geschud aan de basis van de boom! Daardoor kunnen de rotte takken en afgestorven blaadjes plaats maken voor het nieuwe in ons.

Natuur, aarde.jpgGeheime kennis en codes

De gouden frequentie/trilling van de meridianen trilt ook de opslagen lichtcodes in onze pijnappelklier, hypofyse en hypothalamus open. Afspraken, ervaringen, en intenties die we in o.a. Lemurië, Atlantis en Egypte hebben gemaakt t.a.v. het eenheidsbewustzijn, zorg dragen voor de natuur en Gaia, geheime kennis m.b.t de werking van energie en vele andere zaken liggen daar opgeslagen en worden nu actief om een nieuwe Gouden tijd te realiseren.

De meridianen werken buiten tijd en ruimte en verbinden op sommige punten diverse realiteiten met elkaar. Hierdoor is het voor ons gemakkelijker om rechtstreeks te kunnen putten uit eerdere ervaringen van verleden incarnaties. Kennis, vaardigheden en verruimd bewustzijn liggen daardoor binnen handbereik en hoeven niet meer middels tragere vormen, van bijvoorbeeld jarenlange meditaties, te worden opgehaald en geïntegreerd.

Karmische belasting door eeuwenlang misbruik

Wat ik merk tijdens mijn healing/readingen op de energie in huizen en gebieden is dat de bodemlaag vaak nog vertroebeld is door karmische belasting en oude informatie van eeuwenlang menselijk misbruik, handelen en denken. Deze lagen worden tijdens een consult voor huis en gebied getransformeerd waardoor er ruimte komt voor de meridianen om als fonteinen op diverse plekken omhoog te spuiten. In de stad Amsterdam bijvoorbeeld merkte ik onlangs dat een steeds sterker wordend nieuwetijdsgrid aan het ontstaan is. Een netwerk waarop diverse lichtwerkers en mensen met een reeds verruimd bewustzijn worden aangesloten. Hiervan zijn zij zich niet altijd direct gewaar, maar dat het gebeurt staat buiten kijf.

Ook wordt het kristallijnen netwerk dat zich (vanuit de 3e dimensie bezien) in de lucht en aarde bevindt steeds krachtiger. In een recente huis healing/reading voor een cliënt in Duitsland kon het kristallijnen netwerk middels een zuil van licht verbonden worden met het gouden netwerk dat zich in de aarde aan het vormen is. Een hele bijzondere gebeurtenis waardoor meerdere tijdslijnen van over de hele wereld werden verbonden en de omgeving opgetild wordt in Licht en bewustzijn. De energie werd voelbaar ‘opgekrikt’.

 


"Tijdens de workshop van "Hoe wordt je huis een krachtplaats en je aura een lichtvortex?" leer je aardstralen, leylijnen en andere energieën waarnemen. Ook leer je over het ontstaan van de Elohim Krachtplaats en hoe er in je eigen huis en tuin een krachtplaats kan ontstaan.''

 


Ego-loos spiritueel werk

De Elohim Krachtplaats neemt een belangrijke plek in binnen het nieuwetijdsgrid dat zich over de wereld aan het vertakken is. De Krachtplaats is zo’n plek waar de nieuwetijds energie omhoog spuit als een fontein en die ook tot diep in de aarde geankerd is. Aan de andere kant bekrachtigt de Elohim Krachtplaats het grid door het het Inwijdingspad en zelfrealisatie, dat niet alleen vanuit hogere Liefde en verruimd Bewustzijn, maar ook beoefend wordt vanuit de onderste chakra’s en het dagelijks gedrag, door het team, de vrijwilligers en de vele cursisten.

Wil je ook een huis- en gebiedshealing/reading boeken:

Bel of stuur een mail en dan kijken we of er plek is in de agenda.

 

 


 

Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin