Nieuwetijds meridianen actief in Nederland - Lichtwerkers sluiten zich aan

Geschatte leestijd: 3 min

Er wordt geschud aan de basis van de boom

Dit gaat absoluut bijdragen aan hervormingen binnen de vastgeroeste oudetijds structuren van de maatschappij (denk aan politiek, gezondheidszorg etc.) alsook binnen ons gehele energiesysteem en bewustzijn waarover al lange tijd wordt gesproken. Het basis chakra, tweede chakra en kundalini kanaal worden steeds meer van onderaf (moeder aarde) gevoed met nieuwetijdsenergie. Er wordt geschud aan de basis van de boom! Daardoor kunnen de rotte takken en afgestorven blaadjes plaats maken voor het nieuwe in ons.

Natuur, aarde.jpgGeheime kennis en codes

De gouden frequentie/trilling van de meridianen trilt ook de opgeslagen lichtcodes in onze pijnappelklier, hypofyse en hypothalamus open. Afspraken, ervaringen, en intenties die we in o.a. Lemurië, Atlantis en Egypte hebben gemaakt t.a.v. het eenheidsbewustzijn, zorg dragen voor de natuur en Gaia, geheime kennis m.b.t de werking van energie en vele andere zaken liggen daar opgeslagen en worden nu ge-activeerd om een nieuwe Gouden tijd te realiseren. Goddelijke vormgeving en zorgzame Liefde voor het grotere geheel (i.p.v. voor eigen mensen en ideeën) lossen het oude leiderschap en de oude vormen van Magiër en voorwaardelijke liefde op.

De meridianen werken buiten tijd en ruimte en verbinden op sommige punten diverse realiteiten met elkaar. Hierdoor is het voor ons gemakkelijker om rechtstreeks te kunnen putten uit eerdere ervaringen van verleden incarnaties. Kennis, vaardigheden en verruimd bewustzijn liggen daardoor binnen handbereik en hoeven niet meer middels tragere vormen, van bijvoorbeeld jarenlange meditaties, te worden opgehaald en geïntegreerd.

Karmische belasting door eeuwenlang misbruik

Wat wij tegenkomen in onze praktijk tijdens de healing/readingen op de energie in huizen en gebieden is dat de bodemlaag vaak nog vertroebeld is door karmische belasting, oude gebiedsgeschiedenis informatie en verdriet-, strijd, onderdrukkingen andere gedachtenvelden. Deze lagen worden tijdens een consult voor huis en gebied getransformeerd, waardoor er ruimte komt voor de aarde meridianen om als fonteinen op diverse plekken omhoog te spuiten. Het effect hiervan is dat alles beter gaat stromen in je leven, maar ook in je omgeving. Er ontstaat een hogere lichttrilling, soms ongemerkt, waardoor negatieve situaties, beslommeringen en blokkades zich minder snel voordoen. Het huis, zijn bewoners en de omgeving worden in een groter veld van Licht, Liefde, Kracht en Bewustzijn geplaatst en de energie wordt voelbaar ‘opgekrikt’ en minder zwaar.Ego-loos spiritueel werk

De Elohim Krachtplaats neemt een belangrijke plek in binnen het Goudentijdsgrid dat zich over de wereld aan het vertakken is. De Krachtplaats is dé plek waar de nieuwetijds energie en Sekinah als de Holy Spirit, vanaf Moeder Aarde omhoog spuit als een fontein. Die spiralende fontein van Liefdeslicht is er tot diep in de aarde geankerd is. Vanaf boven wordt de Elohim Krachtplaats en haar Goudentijds-netwerk aangetrild door de Bron waardoor de helende tuinen het Inwijdingspad zijn gaan vertegenwoordigen en bezoekers, team, vrijwilligers en de vele cursisten daar lichtcodes voor zelfrealisatie, Eenheids bewustzijn, gezondheid en het belichamen van hun Godsvonk en Missie activeren tot in hun onderste chakra’s en dagelijks zelf.

Wil je ook een huis- en gebiedshealing/reading boeken?
Je huis tot een krachtplaats maken en zuiveren?

Bel of stuur een mail en dan kijken we of er plek is in de agenda.

 


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin