Participatie ervaring Helen

Met liefde schrijf ik dit stuk. Uit mijn hart, in contact met mijn buik, en met niet al teveel bemoeienis van mijn mind. Dat heb ik vanaf zomer 2016 geleerd tijdens het participeren bij Elohim, eerst drie dagen per maand en nu vier dagen in de drie weken. Ik ben (deels!) een praktische mens, altijd op zoek naar de vertaalslag van hoe ik dingen kan ervaren en neerzetten in de praktijk. Voor mij werkt het dan heel goed om heen en weer te gaan tussen Veelerveen en Brielle; ik beleef juist door de afwisseling tussen het vrijwilligerswerk en mijn leven thuis een intens en mooi proces. Eerst deed ik tuineren en schoonmaak, daarna heb ik vertaalwerk gedaan. En nu ben ik bezig met website teksten. Alles onder de liefdevolle, opbouwende en zuivere ogen van de Elohim team.

 

Voorbij aan het ego

Helen participant kantoor (1).jpgIk ben mijn innerlijk kind tegengekomen, maar ook het speelse, magisch kind dat daarachter zit. En ik voel steeds meer hoe ik voorbij mijn ego reik, telkens kies om naar het Goddelijke veld te gaan in plaats van mijn eigen verhaal nog langer en ingewikkelder te maken. Op de krachtplaats krijg ik bewustwording, begeleiding en healing; thuis doe ik de echte “training” - tijdens mijn werk, in de natuur en op de meditatiemat omringd door kristallen. Ik word sterker, blijer. En ik voel steeds meer overgave, liefde, vertrouwen, dienstbaarheid. Dat vult mij aan in mijn werk als coach en brengt ruimte en meer lichtheid in mijn dagelijkse leven. Ooit, in 2012 bouwde ik mee aan de fontein van Eenheidsbewustzijn. Nu werk ik regelmatig mee in de Eenheidsveld van de krachtplaats en ben ik zo ontzettend dankbaar en vervuld dat ik dit mag doen.

Helen

 

Hoe kun je praktisch bijdragen als participant bij het Elohim Centre

Gooi het roer om en luister naar je Ziel. Lekker meehelpen in de tuinen en schoonmaak. Je handen flink uit de mouwen steken om samen met het Elohim team de Diamond New Earth mogelijk te maken. Ben jij de fysiek sterke en goedgestemde vrijwilliger die ons team en het worden van je ware natuur, voor enkele dagen, weken of maanden komt versterken? Lees verder