Symptomen bij opengaan in multidimensionaal bewustzijn

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Bewustzijn verhogen, hersenen.jpgMultidimensionaal worden brengt niet alleen Gaven en uiteindelijk verlichting en Godrealisatie, maar ook collectieve klachten. Psychologen of dokters kunnen vaak niet de juiste oplossing bieden omdat het van een andere orde is dan de derde dimensie. Multidimensionaal bewustzijn geeft toegang tot de collectieve groepsgeest. Daarin bevinden zich hogere positieve dimensies van informatie en kwaliteiten maar ook de overlevingsangsten, verslavingen en agressiepatronen van de familie- en zielengroepen en ook van de donkere en lichte astrale werelden. Dit groepsbewustzijn noemen we ook wel het morfogenetisch veld. Positieve of negatieve tendensen in onszelf worden getriggerd en vergroot door het veld van de groepsgeest zo gauw je je opent in de hogere multidimensionale dimensies van bewustzijn en liefde.

Vertraagd zijn

Vertraagd zijn, willen stil zitten en niets doen terwijl je anders energieker bent. Soms alleen willen zijn en met rust gelaten willen worden. Je bewustzijn wil dan meer tijd spenderen in de hogere dimensies met verruimde kennis en inzichten maar dat lukt alleen door de derde dimensie tijdelijk wat meer te onthechten. Soms slaap je meer, het kan ook zijn dat je een periode lang wel 2-3 keer wakker wordt per nacht en juist minder slaapt. Soms wordt dan aan een burn-out gedacht zonder dat dit het geval is. En vaak heb je het gevoel de kluts kwijt te zijn maar komt het omdat je je niet zo gemakkelijk meer in de derde dimensie van je oude zelf kunt oriënteren. Je multidimensionaal bewustzijn is eenvoudig nog bezig met integreren en stabiliseren tot in de derde dimensie.

Verwarring.jpg

Paniek, depressie of angstaanvallen

Het niet begrijpen van de oorzaak van je paniek, depressie of angstaanvallen en het gepieker hierover veroorzaakt veel psychische spanningen. Diepergaande Master Healing is van belang om zowel het collectieve veld als het overeenkomstige opgeslagen persoonlijke gevoel, dat resoneert met de collectieve groepsgeest, te schonen. En soms kan het paniek-, depressie- of angstgevoel ook gewoon loskomen en uitwasemen om vervolgens nooit meer terug te komen. Je bent dan voorgoed klaar met dat thema en hebt het doorgewerkt. In een permanente staat van je hoger 5-6 dimensionale ontwikkeling is het soms niet nodig om van alles opnieuw te beleven en verwerken, maar mag het gewoon worden losgelaten en uitwasemen omdat je steeds minder bent gaan trillen op alleen maar het gewone aardse of lagere zelf.

Hoe kun je het multidimensionale bewustzijn verder versterken?


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin