Beroepsopleiding Relatie Reader Healer Coach

man - vrouw eenheid.jpg

Tijdens de korte Elohim beroepsopleiding "Relatie Healer Reader Coach" leer je diepgaand jezelf kennen,  alles wat je tegenkomt op relatiegebied en hoe daarmee om te gaan vanuit de hoogste bedoeling van jullie zielen. De relatie met je Divine essentie, ziel en innerlijk kind, je talenten, mannelijkheid en vrouwelijkheid, seksualiteit, komen uitgebreid aan bod. Je zult herhalingslussen op het gebied van relaties en de juiste persoon al dan niet aantrekken doorbreken en doorzien. Net als onbewuste haakjes en needings naar elkaar. Ook leer je hoe je de doelgerichtheid en daadkracht van je innerlijke man achter de gevoeligheid en liefde van je innerlijke vrouw kunt zetten en hoe je met je vrouwelijkheid je eigen mannelijke kracht kunt ondersteunen en liefhebben.Je wordt completer en je relaties zullen helen en je echt gelukkig maken!

Bij jezelf zowel als anderen leer je tijdens de opleiding te readen, coachen en healen op al dergelijke aspecten. Ook seksualiteit als probleem en als verdiepende schoonheid, het Heilig Huwelijk, komen aan bod en leer je helen en coachen.

Je leert readen wat er op onbewust niveau in relaties speelt en hoe je dat aangaat, communiceert, coacht en healt.

Het thema zielenrelaties wordt diepgaand meegenomen tijdens deze Elohim Relatie Reader Healer Coach beroepsopleiding. Net als koordverbindingen, zieleafspraken, vorige levensrelaties en zielengroepen.

 


Programma, kosten en diploma

De opleiding heeft geen vast jaarprogramma maar werkt met modules. Je kunt op je eigen tempo en volgorde deze modules afronden. Je hebt hiervoor maximaal 3 jaar de tijd.

Klik hier voor alle opleidingsmodules, kosten en praktische informatie

 


Wat studenten vermelden na het volgen van 5-10 workshop modules

"Ik voel sinds kort een stem in mijn buik, echt een weten in mijn buik, die af en toe echt concreet dingen zegt. Het is de innerlijke leiding die ik dan voel. Dat is heel mooi om te voelen, dat ik dat ook ben. Dat iets ‘mij de weg wijst en aanstuurt’."

"Spiritualiteit wordt steeds meer iets dat ik overal voel, door mijn hele leven heen. Vroeger ging ik, zeg maar, op maandagavond  naar de yoga dat was dan mijn spirituele uurtje,. . en voor de rest was ik gewoon aan het werk. Nu zit het overal in, ook in mijn relatie. Nu kan ik er ook over praten. In het begin vond ik het spannend om er met mensen over te praten, was ik bang dat ze me raar zouden vinden. Het is nu zo’n groot onderdeel van wie ik ben. Alsof ik wil verbergen dat ik krullen heb, ofzo. Dat kan niet."

 


Kwaliteit beroepsopleiding

De Elohim beroepsopleidingen genieten al sinds 1989 grote landelijke bekendheid. Vele afgestudeerde Healers-Readers en Coaches werken reeds met de opgedane ervaring en kennis. Ook bijscholing is mogelijk en vrijblijvend. Veel deelnemers volgen en herhalen na de opleiding zo nu en dan Elohim workshops als bijscholing zowel als voor eigen verdere verdieping.

Joke 2016.JPGDocente

Schrijfster, docente en Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos is altijd een pionier geweest voor de nieuwe aarde en trekt vanuit haar Ontwaakte staat en ingewijde Kennis ook veel mensen aan die dienstbaar (willen) zijn aan de nieuwe samenleving. In elke Elohim opleiding zal dit mee trillen. De opleiding wordt grotendeels gegeven door het door haar opgeleide Master team. Daarnaast geeft Joke veel online groepshealingen en af en toe een workshop.

Weten of deze opleiding bij je past?

Weet je niet wat je zal kiezen of wat het beste bij je past, bel of mail ons dan voor een gratis 5 min. readingsadvies:

T +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

 

 


Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op  +31 (0) 597 541 539

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen