Beroepsopleiding HSP coach, gevoeligheid als kracht en beroep

Gevoelig.png

Deze Elohim opleiding leert je hoe je jouw hooggevoeligheid kunt gebruiken in je werk en omgang 

Maak je sensitiviteit en HSP gevoeligheid tot je (multidimensionale) kracht. Deze Elohim opleiding tot HSP coach helpt je je plek te creëren of versterken in de maatschappij en algemene omgang vanuit je Ware Natuur. Je leert je minder af te zonderen, terug te trekken of onveilig te zijn door je gevoeligheid. De Elohim opleiding geeft je inzichten, zelfvertrouwen, handvatten, tools en oefeningen en maakt je weerbaarder zonder dualiteit, vermoeidheid, burnout of teruggetrokkenheid. Het helpt je te gaan staan voor werk en een omgeving die bij je passen. Waar je je gevoeligheid, intuïtie en aanvoelend vermogen kunt benutten. Je leert te veel perfectie, weinig eigenwaarde, te sterke wil, heerszucht of onzekerheid te transformeren en zaken op eigen wijze met gemak te volbrengen vanuit je hogere intuïtie, creatiekracht en aanvoelend vermogen.

Training door gevoelige en sensitieve Elohim trainers die je aanvoelen en begrijpen

Tijdens of na je opleiding tot HSP coach kun je, als er mogelijkheden zijn, tegen kost en inwoning meedoen met "meewerkend participeren en leren". Op weinig andere plekken ter wereld kun je jouw sensitiviteit zo gespiegeld krijgen als bij het Elohim team dat sensitief, multidimensionaal zowel als productief tegelijk is. Voor jou betekent dit aanmoedigingen, coaching en voorbeelden ontvangen van hoog bewuste en gevoelige teamleden/trainers! Ook leer je communicatieve vaardigheden over onuitgesproken sferen en vage gevoelens. Hierdoor zal jouw eigen systeem groeien en leren vertrouwen op je eigen intuïtie, gevoeligheid, vaardigheden en je ware Zelf.  


Programma, kosten en diploma

De opleiding heeft geen vast jaarprogramma maar werkt met modules. Je kunt op je eigen tempo en volgorde deze modules afronden. Je hebt hiervoor maximaal 3 jaar de tijd.

Klik hier voor alle opleidingsmodules, kosten en praktische informatie


Clienten ervaringen met de opleiding

Ik heb mij altijd een vreemdeling op deze aarde gevoeld en was voortdurend in ongeaarde staat aanwezig, kon zo "wegvliegen" en was liever daar dan hier. Mijn aura was als een zeef, alles en iedereen haakte aan. Als jongvolwassene kreeg ik er steeds meer last van. Ik pikte alles op, gedachten en gevoelens van anderen, ook de aanwezigheid van niet overgegane zielen en ik was er erg bang van. Mijn geloof in God gaf en geeft mij nog steeds kracht; maar nu weet ik dat deze kracht in mij zit. Ik bleef ook zoeken wat het fenomeen tweelingzielen/vlammen betekende en zo kwam ik een paar jaar geleden op de site van Elohim terecht. Ik moest er toen naar toe...en ik trof er een plek aan, waar ik zo heerlijk mee resoneer: zo licht, zo krachtig, zo vrij en zo bekend. Het heeft mij erg geholpen in mijn stappen naar spirituele groei. Ik begon veel te lezen over aurabeschermings, methoden en spiritualiteit en volgde bepaalde Elohim workshops en online healings en channelings.

Na 2 burn outs en tweelingziel, fixatie, leer ik nu mijn gevoeligheid in te zetten en te beheersen en mijn trilling te verhogen, hierdoor heb ik minder tot geen last meer van entiteiten. Ik kan mezelf beter definieren, waar ik stop en de ander begint, maar had nog steeds veel moeite om niet alles (energie te lekken) weg te geven. 

Mijn gevoeligheid is nu mijn kracht en leermeester
Zolang ik maar goed geaard en verbonden ben met de Bron. Tijdens de opleiding maakten de Elohim online transmissies en workshops deze geaarde verbondenheid steeds dieper, intenser en bestendiger voor mij. In dit bewustzijn is er geen definitie nodig, waar ik eindig en de ander begint; Alles is Een! Wat een rust!

Kwaliteit beroepsopleiding

De Elohim beroepsopleidingen genieten al sinds 1989 grote landelijke bekendheid. Vele afgestudeerde Healers-Readers en Coaches werken reeds met de opgedane ervaring en kennis. Ook bijscholing is mogelijk en vrijblijvend. Veel deelnemers volgen en herhalen na de opleiding zo nu en dan Elohim workshops als bijscholing zowel als voor eigen verdere verdieping.

Joke 2016.JPGDocente

Schrijfster, docente en Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos is altijd een pionier geweest voor de nieuwe aarde en trekt vanuit haar Ontwaakte staat en ingewijde Kennis ook veel mensen aan die dienstbaar (willen) zijn aan de nieuwe samenleving. In elke Elohim opleiding zal dit mee trillen. De opleiding wordt grotendeels gegeven door het door haar opgeleide Master team. Daarnaast geeft Joke veel online groepshealingen en af en toe een workshop.

Weten of deze opleiding bij je past?

Weet je niet wat je zal kiezen of wat het beste bij je past, bel of mail ons dan voor een gratis 5 min. readingsadvies:

T +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

 


Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op  +31 (0) 597 541 539

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen