Beroepsopleiding Heilige Magiër

Grote Elohim-, Druïdische en Kosmische Magie: Elohim Beroepsopleiding tot Heilige Magiër

merlijn 12.jpeg

Word een Magiër die de hogere Krachten, Windrichtingen, Elementen en dimensies belichaamd. Die Draken, Atlantische, Lemurische en elementale (Vuur) Krachten als "kanaal" voor universele Liefde kan toepassen. Leer werken met Merlin, edelstenen, kruidentincturen, moeder aarde, Spirits, Creatie kracht en heilige Magie. Ontdek hoe je de oude kennis van de Kabbalah, Atlantis, Egypte, India, China, Perzië en de Keltische mysteriën op vernieuwende wijze, als Magische tools, kunt toepassen.

Voorbij het "ik", vanuit je multidimensionale ware zelf open je alle niveau`s van Creatie. Gebaseerd op Kosmische Wil-hoogste Intentie, heel en creëer je met het grootste gemak. Vanuit Goddelijke Magie en je magische kind ben je vol vertrouwen en werk je vanuit gemak en Meesterschap.

Leer te creëren en open je in je goddelijke vermogens

Ontdek hoe gemakkelijk je je wensen, alles wat je wilt, kunt vormgeven vanuit je magisch Zelf.
Leer werken met intenties en sluit aan op de voortdurende stroom van creatie vanuit de Bron. Deze creatieve levensenergie bruist en heeft een enorme kracht die altijd voor handen is en tot jouw beschikking staat, als jij weet hoe. Creëer je nieuwe werkelijkheid gebaseerd op liefde, gemak en vreugde.

Naarmate je verder hiermee aan de gang gaat opent je volledige scheppingskracht

Je gaat voorbij zelfrealisatie op pad naar Godrealisatie, waarin jouw creatiekracht dienend wordt aan het grote geheel en afgestemd op je groep en het goddelijk plan. Dan wordt elke stap die je zet, elke kleine en grote wens, elke manifestatie, vervullend en komt een overvloedige stroom op gang omdat het universum krachtiger je vragen zal beantwoorden en met je zal samenwerken.

Een opleiding die je eigen patronen en blokkades zuivert, je (oeroude) Magische kanalen opent en je de Merlin Lemurische e.a. ingewijde tools, schenkt.

Deze Magische healingstools kun je na afloop van de opleiding vanuit je eigen lichaam voortaan channelen. Ook zul je zelf een "kanaal" zijn voor Divine tools en creatiekracht. Alle ontvangen magische healingstools zijn toepasbaar voor jezelf, je werk, gebouwen en de Aarde! Samen met de Bron werken als Magiër vanuit liefde en respect voelt geweldig maar ook vertrouwd tijdens deze betoverende beroepsopleiding!

Wat haal je op?

 • Lichtmeesters, engelen, spirit en vuur vallen in je aarding, je Kracht, verantwoording, manifestatievermogen en vitaliteit. Liefde voor jezelf, het Leven, bezieling, leven in eenheid met anderen en de natuur vallen samen met je verstand, de kwaliteiten en tools van je verleden levens en je sterrenafkomst.
 • Je zult intense stilte ervaren en stralen van licht, liefde en blijdschap bij de enorme geschenken zodat je voorgoed verandert. Je volledige zelf gaat open, je wordt nog bewuster en mooier. Je zult meesterschap belichamen.
 • Meer voorspoed en kristallijn voelen en weten zullen zich voortzetten. Een nieuwe kracht komt vrij. We ontwikkelen meer autonomie, helderheid en duidelijkheid. We ontvangen gaandeweg heldere, universele (of kosmische) kwaliteiten, liefde en kracht, in onze persoonlijkheid.
 • Je neemt de input van de hoogste Bron en je hogere chakra's op in je praktische, gevoelsmatige en werkzame zelf.
 • Uiteindelijk zul je de hoogste healings en magievorm ook voor jezelf en je werk gebruiken en belichamen. Je zult meer Kracht, helderheid, inspiratie, hoger dimensionaal bewustzijn en samenwerking met de Bovenwereld in je dagelijks leven (en therapeutische praktijk) ervaren. Ook zul je veel meer vertrouwen hebben in je healingskwaliteiten.


Een greep uit de vele Tools waarmee je leert werken

 • Kleurenacupunctuur channelen in je lichaam, heerlijk tegen hoofdpijn of na afloop van een healing.

 • Kristallijnen licht installeren om (ook op afstand) de astrale sfeer van een ruimte te reinigen en alles hoger in Lichttrilling te brengen.

 • Gechannelde kristallen en halfedelstenen voor een bepaalde tijd in iemand lichaam plaatsen bij ziekte of voor innerlijke ontwikkeling, maar ook in een gebouw om de sfeer positief te maken.

 • Een gechannelde chakra-kristal-legging van diverse edelsteensoorten, inclusief Merlin healing in het lichaam plaatsen welke weken door kan werken als nodig.

 • Homeopatische e.a. natuur-medicijnen van overal ter wereld en in elke samenstelling kunnen channelen en inzetten bij een probleem. In iemand  lichaam ïnstalleren en de healing aan laten staan zolang als nodig.

 • Een engelenjas channelen en rondom iemand aanbrengen ter bescherming, tegen negatieve beïnvloeding, voor liefde, harmonie en geborgenheid. Ook deze tool kun je voor een langere tijd plaatsen en ontvang je ook zelf.

 • Feng shui met harmonische energie channelen en installeren in je tuin, woning, organisatie, aura of chakra's voor zolang als nodig. Dit kun je ook op afstand voor anderen doen en aan laten staan of op een bepaalde tijd weer vanzelf laten weghalen.

 • Gechannelde edelstenen etherisch in een gebouw of op de behandeltafel plaatsen om de sfeer van een cliënt, kamer, school, werkplek of organisatie) positief en voelbaar te veranderen.

 •  De bijzondere energie van andere bekende krachtplekken of het Lemurisch bos energetisch in je eigen omgeving installeren. Vakanties, mensen en krachtplaatsen bezoeken kosten geen geld en reistijd meer!

 • Toverdraden voor diepere integratie van merlins healingstools in weefsel en DNA.

 • Dolfijnenenergie leren channelen en installeren.


Programma, kosten en diploma

De opleiding heeft geen vast jaarprogramma maar werkt met live workshop modules en E-cursussen. Je kunt op je eigen tempo en volgorde deze modules afronden. Je hebt hiervoor maximaal 3 jaar de tijd.

Klik hier voor alle opleidingsmodules, kosten en praktische informatie


Kwaliteit beroepsopleiding

De Elohim beroepsopleidingen genieten al sinds 1989 grote landelijke bekendheid. Vele afgestudeerde Healers-Readers en Coaches werken reeds met de opgedane ervaring en kennis voor zichzelf of in een eigen praktijk. Tevens volgen afgestudeerden na de eerste opleiding regelmatig ook een tweede of zelfs derde Elohim opleiding voor verdere verdieping en innerlijke groei.

foto_joke_bewerkt_voor_opleidingpagina.jpgDocente

Schrijfster, docente en Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos is altijd een pionier geweest voor de nieuwe aarde en trekt vanuit haar Ontwaakte staat en ingewijde Kennis ook veel mensen aan die dienstbaar (willen) zijn aan de nieuwe samenleving. In elke Elohim opleiding zal dit mee trillen. Daarnaast geeft Joke veel online groepshealingen.


E: info@elohim-centre.org