Programma mini workshops en rondleiding

Zondag 15 juli 2018 | Open dag grootste edelsteen en spirituele aura-reading winkel van het Noorden

 

rondleiding Jordy.jpg11.00 uur tot 12.00 uur - Rondleiding Elohim krachtplaats en helende tuinen o.l.v. Marlisa Hof

Vandaag geeft Marlisa (Master Healer, reader en Coach) je/jullie de unieke kans om jezelf, het centrum en de krachtplaats als inwijdingsplek, verdiepend te leren kennen en ervaren. Na de aanwijzingen bezoek je de overige helende zelfrealisatie tuinen verder op eigen gelegenheid. Ook vind je bij elke krachttuin informatieborden over welke innerlijke ontwikkeling of energie je er kunt ophalen.

Meestal doen ook de Spirits van de helende tuinen, al dan niet voelbaar of zichtbaar, gewoon hun helend werk. Indien er bepaalde tuinen, engelen, krachten, boodschappen of natuurwezens naar voren komen die voor jou belangrijk zijn, dan zal de healer-reader-gids dit zoveel mogelijk aangeven indien daarvoor tijd en gelegenheid is.

Het verder openen van je ziel, de healingen in de tuinen en antwoorden op persoonlijke vragen zullen na afloop thuis, nog lange tijd positief doorwerken!

Prijs: 18,50 p.p (is inclusief toegang tot de helenede tuinen en krachtplaats voor de gehele dag)

Beperkt aantal plekken beschikbaar - geef je vooraf op door ons te mailen of bellen d.m.v. de contact gegevens onderaan de pagina.

 


 

Lunch met biologische soep en gezelligheid.jpg12.15 uur - 13.00 uur: Geniet van een heerlijke biologisch-vegetarische lunch in 'Gaia's Overvloed'

Lunch mee in huiskamerrestaurant Gaia's Overvloed en laat je verwennen met een heerlijke bio-vega lunch. Prijs 9,50 p.p.

Vooraf opgeven is noodzakelijk en kan via de mail of telefoon!workshopedelstenenA-01 klein.jpg13.00 uur tot 14.00 uur
: Edelsteen workshop o.l.v. Jordy Buzeman

Ontdek de wondere wereld van edelstenen en kristallen en hoe ze je kunnen helpen bij het manifesteren en creëren in het leven wat jij wenst en wilt. Kristallen en edelstenen hebben magische, helende en transformerende krachten die je kunnen helpen bij je (spirituele) ontwikkeling en fysieke klachten. Ze geven je bijvoorbeeld kracht, zelfvertrouwen, inzicht of innerlijke vrede. Een aantal edelstenen en kristallen zullen besproken en ervaren worden voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Prijs 12,50 p.p.

Beperkt aantal plekken beschikbaar - geef je vooraf op door ons te mailen of bellen d.m.v. de contact gegevens onderaan de pagina.

 Healing 2.jpg15.00 uur tot 16.00 uur:
Healing ronde o.l.v. Master Healer, reader en Coach Willeke

Willeke zet voor de groep een liefdevol en prachtig healingsveld neer. Een aantal deelnemers krijgen een individuele healing. Dit werkt tevens ook helend voor de rest van de deelnemers. Wat van grote meerwaarde is dat de helende stroom ook vanuit de Elohim Krachtplaats, Moeder Aarde en de natuur komt. Bezieling, gezondheid, levensrichting, vernieuwing en voorspoed kunnen ontstaan in jou, je omgeving en situatie, doordat de multidimensionale Elohim Master Healers in staat zijn het Goddelijke Plan en Oorspronkelijke Licht in jou, je medemens en de situatie, te activeren.

Prijs is 12,50 p.p.

Beperkt aantal plekken beschikbaar - geef je vooraf op door ons te mailen of bellen d.m.v. onderstaande contact gegegevens.


Contactgegevens

entree-2013-01klein.JPG

Dinsdag t/m zondag telefonisch bereikbaar
van 9.00 - 12.15 en 13.15 -17.00 uur

T: +31(0) 597 541 539 
E: info@elohim-centre.org

Ruiten A Kanaal West 26
9566 TL Veelerveen
Groningen

 

 


Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op  +31 (0) 597 541 539

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen