Hoe ga jij om met spanningen?

Het gaat er uiteindelijk in het verlichtingsproces niet om dat je situaties beter kunt 'handelen' maar dat je alles toe kunt laten wat er speelt in het moment. Ook als er iets gebeurt wat je minder prettig vindt, of als je je ineens heel boos of onzeker voelt. De grootste leerweg is niet om het leven meer in de hand te krijgen, maar juist om de controle los te laten. Om je over te geven aan het onbekende en te volgen wat ‘wil’, zonder je aan het leven te onttrekken of alles maar blindelings te accepteren. Alleen op die manier kun je functioneren vanuit de flow van je ware Zelf.

Doorzie jij je eigen saboteurs?

Onderzoek eens in jezelf wat je nog probeert te bereiken, wat je nog probeert veilig te stellen. Wat is je grootste angst en hoe probeer je dat scenario te vermijden? Welke saboteurs en controleurs spelen nog een beslissende rol in jouw leven? In welke momenten ga jij (nog) niet staan voor je ware Zelf en kies je nog voor de veiligheid en het ‘oude vertrouwde’? Waar probeer je de situatie in de hand te houden? Stel jezelf regelmatig deze vragen om je bewust te worden van de lagen van het ego die nog vast willen houden en de eigen comfortzone willen bewaken.

Ben je er klaar mee om alles in je leven te willen controleren?

Voel je dat je wilt kiezen voor onvoorwaardelijke liefde en overgave, ook al weet je nog niet hoe? Wil je niets liever meer dan je levensweg en bestemming volgen vanuit de verbinding met je ware Zelf? Boek dan een Master healing reading consult, of een meerdaags doorbraak arrangement en laat je begeleiden door de Elohim Master Healer-Reader-Coaches die hier veel ervaring mee hebben in hun consulten, zowel als in hun eigen leven.


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin