(E-)beroepsopleiding Healer Coach "Volledig Potentieel Zelfrealisatie"

Volledig potentieel, multidimensionaliteit, eenheidsbewustzijn in gedrag

Wanneer je volledig potentieel met al je (multidimensionale) zieledelen zich opent straal je op natuurlijke wijze meer licht, bewustzijn, integriteit en openheid uit. Je groeit naar Kosmisch Meesterschap en begint te Ontwaken. Helderwetendheid, helder invoelend en aanvoelend vermogen, verruimd inzicht, non dualiteit, genezende gaven en samenwerking met de Bovenwereld en Moeder Natuur ontstaan. Je leert dit toe te passen in je dagelijks werk en omgang. Je wordt een spirituele richtingaanwijzer en coach voor anderen. Je leert je omgeving te transformeren naar meer eenheid en non dualiteit.Tijdens deze multidimensionale Elohim E-opleiding oefen je in het functioneren als kanaal voor de Bovenwereld. Je wordt een Kosmisch Mens en Meester.


Voel je een diep verlangen, een vurige passie om mensen te helpen?

  • Wil je functioneren vanuit de liefde en kracht van je ziel, je 12 zieledelen en volledig potentieel?
  • Wil je meer liefde, vreugde, inzichten, heling of kennis ervaren en overbrengen en een richtingaanwijzer voor anderen zijn?
  • Wil je kosmisch meesterschap verwerven en daarmee anderen begeleiden in het worden wie ze werkelijk zijn?
  • Wil je je Gaven en invoelend vermogen ontwikkelen en je eigen gevoeligheid tot kracht maken?
  • Je wordt op natuurlijke wijze een healer, richtingaanwijzer en spirituele coach en leert dit ook in te zetten als kanaal voor de Bovenwereld.
  • Leer vanuit je eigen Ware Natuur communiceren met natuurwezens, Deva's en Moeder Aarde.


Programma, kosten en diploma (1-2 jarige beroepsopleiding)

De opleiding heeft geen vast jaarprogramma met instapdatum maar werkt met E-cursussen waarbij je op elk moment kunt instappen. Je kunt op eigen tempo en volgorde alle benodigde modules e.a. vereisten, afronden. Je hebt hiervoor maximaal 2 jaar maar je kunt het ook in 1 jaar doen.

Klik hier voor alle opleidingsmodules en meer praktische informatie

Klik hier voor de kosten en vereisten van de workshopmodules van de opleiding.


Kom je voor "meer" dan je huidige realiteit naar de Aarde?

Wil je je subtiele zelf en zielskwaliteiten verbinden met de zakelijke of praktische kanten van geaard zijn en meer genieten? Ben je naar de Aarde gekomen om jezelf, je omgeving en de maatschappij te verlichten en op te tillen dan is dit dé opleiding voor je! Wellicht waren je subtiele waarnemingen en intuïtie als kind een onlosmakelijk deel van jou maar voelde je je toen onbegrepen en ben je je gaan aanpassen. Als je veel herkenning hebt met bovenstaande vragen en kenmerken dan is dit opleidingstraject een Thuisreis en must voor je ziel en levensbestemming!

Valkuilen en ontwikkelingsstappen

Je leert voor jezelf en als richtingaanwijzer voor je omgeving hoe je kunt omgaan met teveel in je hoofd zitten, innerlijk kind, angst, projecties, innerlijke saboteurs, vluchtwegen, boosheid, onmacht, persoonlijke meningen, eigenbelang, angst voor opgelegd gezag en andere ego-ik-zaken. Je leert je eigen en andermans angst voor pijn en (subtiel) duaal gedrag doorzien en gaat meer leven vanuit je ware natuur. J gaven nemen sterk toe. Net als de leiding van je buikgevoel ipv je mind. Naast de eenheid en non-dualiteit met jezelf en elkaar op meerdere lagen, leer je bij het Elohim Centre ook in eenheid met de natuur en haar spirits te leven.

Je hogere multidimensionale, heldere kwaliteiten en (genezende) Gaven installeren zich in je aarding zodat ze als praktische, subtiele en krachtige vaardigheden in het dagelijks leven beschikbaar komen.

De opleiding activeert je 12-strengig DNA en heelt je mannen- en vrouwenlijnen, je familie-aura en de herhalingspatronen van je zielengroep  zodat je de Vrijheid van je volledige Zelf kunt worden. Maar er ook mee kunt healen, readen en coachen. Mannelijke-vrouwelijke eenheid ontstaat als, door deze opleiding, vele hogere zieledelen van jezelf deel gaan uitmaken van je dagelijks functioneren en aarding. Ook ontwikkel je meer eenheidsbewustzijn, vitaliteit, wij-gevoel en je ware natuur (verlichte of ontwaakte staat) en leer je dit over te brengen op anderen en hen te begeleiden d.m.v. healing en coaching.


Cliënt, vriend en collega oriënteren zich in de toekomst meer op healer-, reader- en coaches die de eigen zelfrealisatieweg al hebben doorleefd!

 


Een groter zelf met meer mogelijkheden, gaven en reikwijdte

Je hart, ziel, inzichten, lichtvoetigheid, kracht, wij-gedrag en geluksgevoel verruimen zich voelbaar tijdens deze Elohim opleiding. Je hoofd, ziel en hart worden één en je denken en doen zullen plaatsvinden vanuit je hart en ziel. Je hebt het leven steeds meer in de hand vanuit bewust Meesterschap. Je leert met je licht midden in het aardse bestaan te functioneren en zaken te belichten vanuit eenheidsperspectief.

Je bent in staat door inzicht ouder-kind patronen en collectief (relatie)karma te zuiveren en  anderen hierbij te begeleiden.

Wat heb je eraan en merk je ervan?

Steeds meer duale gevoelens en gedachten leg je af tijdens de opleiding. Er ontstaan meer vrede, vrijheid en rust in je. Tegenstromen en boosheid doen zich minder voor in jou en je omgeving. Je wordt een voorbeeld met meer liefde, ook in je onderste chakra's, innerlijk kind-reacties, daden, keuzes en gedrag. Daarbij raken liefde zowel als pijn je dieper en leef je intenser. Er ontstaat "naakte onschuld". Je hebt minder slaap nodig en wordt vitaler, autonomer, zekerder, meer ontspannen, spontaner, levendiger en hebt minder oordeel naar jezelf en anderen. In je hoofd, hart en buikgevoel is er plaats voor anderen zonder je jezelf te verliezen. Innerlijk voel je je veel veiliger en gelukkig!

Honderden studenten zijn je voorgegaan

Als je een oproep voelt voor deze E-opleiding twijfel dan niet of je het kunt, maar geef er gehoor aan. Honderden studenten zijn je voorgegaan met prachtige resultaten voor henzelf en de nieuwe samenleving in Nederland, België en de nieuwe Aarde.


Ervaringen deelnemers

"Met deze complete opleiding voor o.a. bewustzijnsontwikkeling heb ik veel meer uit mezelf gehaald dan ik voor mogelijk hield. We gebruiken vaak maar een klein deel van ons gehele potentieel en we zijn ons dit vaak ook helemaal niet bewust. De vele helende lichttransmissies die ik tijdens de workshops ontving, brachten mij zoveel dieper in mijn lijf met al mijn lichtkracht. En dit was blijvend. Ik voel zoveel meer zelfvertrouwen en sta steviger in het leven, dichter bij mezelf en ben ook stiller in mijn hoofd. Ook ben ik meer open voor het ontvangen van hogere inspiratie. De heldere gaven voor healing en reading namen bij mij toe. Hierdoor voel ik veel meer kracht om te gaan staan voor wie ik ben en als vanzelf merk ik dat ik niet zozeer meer hoef te “doen” maar meer “ben”. “The law of attraction” brengt precies datgene of diegene op mijn pad wat ik nodig heb voor het in de praktijk ontvouwen van mijn diepste zielewensen, mijn zielsbestemming en missie; Synchroniciteit neemt toe. Ik kan hierdoor niet anders meer dan bijdragen aan het grotere geheel en dat geeft mij een intens gevoel van geluk en welzijn van binnenuit. “Dream big and your results will be even bigger". Anna


Adelheid buiten in de wind.jpg“Ik volg de opleiding VPZ, maar wil meteen ook de KKM-opleiding meepakken de, AH, Merlijn en waarschijnlijk ga ik alle workshops doen. Ik heb voor Elohim gekozen, omdat ik bij de eerste kennismaking al snel een goed gevoel had over wat er bij jullie gebeurt. Wat ook meespeelde met mijn keuze was dat de informatie me fascineert en bij me resoneert, omdat de energie zacht open en echt voelt, alles benoemd wordt en je uitgenodigd wordt de hele weg te gaan tot in de basis, waar echt niets ontlopen kan worden. Omdat het persoonlijk en kleinschalig is, maar wel een gemeenschap en een fantastische Krachtplek. Het voelt als een nieuw gezin. Het geeft me meer vertrouwen om te zijn zoals ik ben, om anders te zijn en vertrouwen te hebben in mijn kwaliteiten. De opleiding brengt diepe transformatie, nieuwe inzichten in mijzelf, mijn mogelijkheden en talenten. Geleidelijk leer ik mij minder aan te passen, directer en opener te zijn in contact. Ik kan sneller loslaten wat me ergens raakt in mijn persoonlijk ik en me weer focussen op de kern. De scheiding tussen innerlijk en uiterlijk wordt steeds meer opgeheven, ik wordt meer één in mijzelf. Ik heb meer plezier, meer gerichtheid, meer motivatie, meer zelfkennis, meer kracht, meer zachtheid en meer vreugde, omdat alles wat er is past in de ruimte van Liefde, in het Christus hart en de Boeddhabuik. Ik merk hoe in de groepjes die ik leid en de persoonlijk healingen waar ik een beetje mee begonnen ben, nieuwe inzichten in mijn eigen woorden als vanzelf doorklinken en doorwerken. Ik voel me zekerder van mijzelf daarin. Ik zie steeds duidelijker hoe ik de combinatie van energiewerk, coaching, natuurverbinding en schoonheid kan vormgeven. In persoonlijke begeleiding, groepsbegeleiding, in lezingen en seizoensvieringen. De multidimensionaliteit in de opleiding heeft me het afgelopen jaar af en toe in een spagaat gebracht, maar ik verwelkom het steeds meer als leidinggevend voor mijn dagelijks leven. Ik hou enorm van de diepgang, die geeft verrijking aan mijn leven, maar doet me ook beseffen en ervaren dat ontwaken op alle lagen soms heel heftig is en diepe keuzes vraagt en tegelijk zie en voel ik hoe eenvoudig het is en dat ik die weg ga.” Adelheid

NOOT: Adelheid heeft inmiddels de opleiding(en) afgerond maar deelt graag nog wat feedback met ons.

"De krachtplaats en jullie allemaal voelen als mijn familie, een warm nest waar ik me altijd welkom voelde. Jullie gastvrijheid, zorg en bekwaamheden hebben mede mogelijk gemaakt dat ik de opleiding succesvol heb afgerond en vooral zelf zo’n fantastische ontwikkeling heb doorgemaakt. En ik wil jou toch ook nog apart noemen Joke. Je bent zo’n heerlijk, warm en inspirerend voorbeeld voor me geweest. En je bent dat nog steeds.Tegelijk voel ik steeds dieper mijn eigen kwaliteiten, durf ik steeds helderder mijn eigen keuzes te maken. Maar is dat niet juist de inspiratie geweest: opstaan voor mijn eigen innerlijk vuur welke vorm dat ook bij mij wil aannemen? Nou, dat heeft een vorm gevonden voor nu, maar dat blijft voorlopig nog wel in ontwikkeling."


Kwaliteit beroepsopleiding

CRKBO.jpg [1]
De Elohim beroepsopleidingen genieten al sinds 1989 grote landelijke bekendheid. Vele afgestudeerde Healers-Readers en Coaches werken reeds met de opgedane ervaring en kennis voor zichzelf, in het bedrijf waarvoor ze werken of in een eigen praktijk. Tevens volgen afgestudeerden na de eerste opleiding regelmatig ook een tweede of zelfs derde Elohim opleiding voor verdere verdieping en innerlijke groei.

joke2022.jpgDocente

Schrijfster, docente en Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos is altijd een pionier geweest voor de nieuwe aarde en trekt vanuit haar Ontwaakte staat en ingewijde Kennis ook veel mensen aan die dienstbaar (willen) zijn aan de nieuwe samenleving. In elke Elohim opleiding zal dit mee trillen. Daarnaast geeft Joke veel online groepshealingen.


E: info@elohim-centre.org

Contact en route

Volg je meerdere opleidingen

Volg je meerdere Elohim opleidingen dan hoef je de live workshops niet te herhalen, al is dit wel aan te raden voor verdere verdieping. Wel dien je de online groepshealingen, online cursussen en natuurretraites te herhalen. Overlappende E-cursussen hoef je ook maar een keer aan te schaffen. Zo is dus een tweede opleidingsdiploma al redelijk snel binnen bereik.

Bekijk de overlapping van de 3 grootste Elohim opleidingen