Beroepsopleiding Master Healer Reader Coach

 

Tijdens deze spirituele healingsopleiding leer je om als kanaal voor de Bovenwereld te werken. Je leert Master Healing-Reading-Coaching te geven op multidimensionale wijze en helpt bij het begeleiden van spirituele (bewustzijns) veranderingen. Je werkt voor de zielsontwikkeling, het worden van het volledig potentieel, Ontwaken, geheelde relaties, innerlijk kind en nog zo veel meer.

Tijdens iedere workshopmodule van deze healing opleiding verruimen je eigen kanaal en intuïtie als vanzelf, waardoor je steeds meer je volledig potentieel en Ware Zelf wordt. Je leert dit in te zetten voor anderen, in je eigen praktijk of (werk)omgeving. Met een verruimd en gezuiverd kanaal is je healing, reading en coaching veel krachtiger. De bovenwereld en engelen werken voelbaar met je samen tijdens deze opleiding. Daarnaast ontvang je holistische medische kennis over de innerlijke oorzaken van relatieproblemen, werksituaties, ziekten, overtuigingen of gedrag. 

Naast inhoudelijke kennis is er ruimte voor persoonlijke vragen en begeleiding.

Klik hier voor alle opleidingsmodules, kosten en praktische informatie

Wat leer je nog meer?

Workshop gegeven door Joke.JPGJe leert en oefent healing en reading op fysiek, emotioneel en geestelijk vlak en je leert ondersteunen bij vragen over zelfrealisatie, relaties, chakra’s, werk, kinderen, huis en gebied. Ook leer je healing en reading op afstand te geven en leer je werken in verleden levens, zielengroepen, aardstraling en entiteiten.

Door de multidimensionale diepgang van deze spirituele opleiding ben je in staat het onderscheid te maken tussen ziel, essentie, lager en hoger zelf. Je leert healen, readen en coachen vanuit je ki-punt, aarding en je kern, waardoor je niet van alles overneemt van de ander en in je kracht blijft staan.

Ook leer je tijdens deze opleiding hoe je professioneel omgaat met cliëntadviezen, natuurgeneesmiddelen, edelsteenadviezen en je praktijkvoering.

 

Gebieden die behandeld worden

Spiritualiteit

 • Subtiele gevoeligheid
 • Contact met de Bovenwereld en Spirits
 • Zieledelen
 • Volledig Potentieel
 • Innerlijk kind
 • Aarding
 • Levensbestemming
 • Magie
 • Heldere gaven en intuïtie

Verlichting

 • Ontwaken
 • Hoofd loslaten
 • Non-dualiteit
 • Zelfrealisatie
 • Ego-loosheid

Praktijk en vakkennis

 • Chakra healing en reading
 • Magnetiseren
 • Edelsteen kennis
 • Werken vanuit Chi-kracht
 • Aura healing reading
 • Karma en vloeken zuiveren
 • Zielegroep en collectieve healing
 • Nieuwetijds Sjamanisme
 • Stervensbegeleiding
 • Merlin healing
 • Professionaliteit in je eigen praktijk

Eigen specialisatie, werkmethodes en ingangen laten zich gedurende de opleiding zien en worden bekrachtigd. Eerder opgedane healerskwaliteiten worden op natuurlijke wijze geïntegreerd.

 


 

Het lijkt misschien veel en diepgaand en dat is het ook, maar toch is het niet te moeilijk door de stap voor stap ontwikkeling en ervaren begeleiding.

 


Worden Wie je Bent

Tijdens deze spirituele healingsopleiding mag alles zich ontvouwen in jou zoals dat bij jouw mogelijkheden, kwaliteiten, zelfvertrouwen en levensbestemming past. Je haalt het mooiste uit jezelf en hebt de kans je eigen specialisme te ontwikkelen.

De Elohim beroepsopleiding is geen eenheidsworst; jezelf met anderen vergelijken is niet nodig. Je wordt bevestigd in wie je Bent en "gezien" door de docent en je medestudenten. 

Iedereen die aan de beroepsopleiding begon had nooit gedacht zoveel te kunnen helderzien, heldervoelen en healen, maar door het eigen indalende hogere Licht wordt dit heel gemakkelijk

 


Programma, kosten en diploma

De opleiding heeft geen vast jaarprogramma maar werkt met modules. Je kunt op je eigen tempo en volgorde deze modules afronden. Je hebt hiervoor maximaal 3 jaar de tijd.

Klik hier voor alle opleidingsmodules, kosten en praktische informatie

 


Wie geeft de opleiding?

Joke 2016.JPGJoke ElZiam Nootebos geeft het grootste deel van de opleiding. Daarnaast worden enkele opleidingsmodules verzorgd door andere Elohim docenten.

Wereldwijd is docente Joke ElZiam Nootebos een van de meest ervaren mensen op het gebied van diepergaande DNA, collectieve healing, reading, workshops, opleiding en coaching in samenwerking met moeder aarde en de Bovenwereld geven. Zeker wat betreft zelfrealisatieprocessen, het ware Zelf, communiceren met de natuur, Magie, dimensies, vakkennis en levensbestemming. Joke is altijd een pionier geweest voor de nieuwe aarde en trekt vanuit haar Ontwaakte staat en hogere en praktische kennis veel mensen aan die dienstbaar (willen) zijn aan een nieuwe samenleving. In elke opleidingsmodule zal dit mee trillen.

Advies nodig?

Weet je niet wat je zal kiezen of wat het beste bij je past, bel ons dan voor een gratis 5 min. readingsadvies: +31 (0) 597 541539

 


 

Ervaringen van deelnemers


“Mijn eigen levensles draait rond vertrouwen, in de eerste plaats in mezelf. Dankzij de opleiding van Master Healer Reader Coach bij het Elohim Centre vond ik de zachtheid en de vreugde voor het leven in mezelf terug. Ik leerde  opnieuw beslissingen te nemen vanuit mijn innerlijk zelf, en niet vanuit een verwachtingspatroon. Ik ben zeker van plan deze weg bij het Elohim Centre verder te bewandelen, want het bracht me een waar gevoel van geluk en brengt me verder in de wonderlijke wereld van de onvoorwaardelijke liefde en vrijheid”

Marijke

"Ik doe de Elohim opleiding Master Healer Reader Coach. De workshops waren soms heel verhelderend, gingen soms over de items waar ik mee worstelde, soms kwam er na een workshop veel zwaarte en emotie naar boven die ik mocht loslaten.

Door de opleiding ben ik bekrachtigd in wie ik ben en mag zijn. Ik ben bekrachtigd in mijn healer zijn, in het vertrouwen in mezelf. In het staan in mijn meesterschap, in de goddelijke vonk in mij. De sessies waren nodig als ondersteuning bij de processen waar ik door ging (en nog steeds ga). Het heeft mijn spiritueel ontwaken verder doen openbloeien, het heeft me een kracht gegeven die me vooruit stuwt, een kracht die niet meer te stoppen of te negeren valt. Ik voelde na de eerste workshop, hier moet ik mee door gaan, hier moet ik zijn... en ik ging het engagement aan ook het feit dat ik meer dan 900km moet overbruggen om een weekend workshop te volgen heeft me niet tegen gehouden! Het is echt een "Call I Can't Resist".

De healingopleiding heeft me veel meer vertrouwen gegeven, rust, anders kijken naar de wereld, de mensen, de relaties.Ik volgde reeds een jaar readingopleiding elders maar ik wou er niet mee verder, was niet mijn pad, mijn manier. Ik voel dat de opleiding in het Elohim echt vanuit de gronding vanuit de totale mens naar boven toe gaat, vanuit het aardse, vanuit het alledaagse leven, je goddelijk zijn beleven vanuit je alledaagse leven, vanuit hoe en wie jij bent, zonder frutsels of franjes, vanuit de basis zonder verbloemen of verbergen jou licht mogen uitstralen, omdat jij dat licht bent (geworden)!

Ik voel dat ik meer leef vanuit mijn essentie, dat ik vroeger depressies had (maar dat was geen depressie dat was niet leven vanuit mijn essentie). Dat mijn leven nu zoveel rijker is, zo veel intenser, dat gevoel wil ik niet meer kwijt. Dankbaar dat ik dit pad mag lopen, en het is verdraaid niet altijd makkelijk geweest (en nog) en het vraagt moed, zweet en tranen maar ik zou het niet willen missen."

Mieke

Klik hier voor meer ervaringen van deelnemers

Kwaliteit beroepsopleiding

De Elohim beroepsopleidingen genieten al sinds 1989 grote landelijke bekendheid. Ook vanuit België komen er veel studenten. Vele afgestudeerde Healers-Readers werken met de opgedane ervaring en kennis in een eigen praktijk. Ook bijscholing is mogelijk en vrijblijvend. Veel deelnemers volgen na de opleiding zo nu en dan meer Elohim workshops als bijscholing zowel als voor persoonlijke verdieping.

 


 
Meer informatie over de Krachtplaats e.a. zaken met betrekking tot Elohim opleidingen en workshops