Werken bij het Elohim als vrijwilliger

Koffiepauze 2 2015.jpg

Wil je wonen en werken bij het Elohim Centre?

Solliciteer dan als vrijwilliger als je vertrouwd bent met het Elohim DNA en team en bezig bent met de onzelfzuchtige eenheidsweg zonder dat je innerlijk kind of onzekerheid steeds in de weg zitten. Je ontvangt coachings en eenheidsgesprekjes en betaalt het eerste half jaar 215,- p.m. (of 10,- per dag bij kortere periodes) als bijdrage aan de gemeenschap. Anders dan straks in het camping-tuinwerk-seizoen (mei-oktober) kunnen we in de winter vooral vrijwillige participanten gebruiken die ook ondernemers-, leidinggevende en coördinerende eigenschappen hebben en minimaal 4 dagen p.w. willen werken.

Vaak zul je eerst allerlei hand en span diensten verrichten, zoals schoonmaak werk, graaf en spitwerk en ICT werk of helpen met een project zoals ons huiskamerrestaurant of de andere poten beter in de markt zetten, een nieuwe website bouwen, etc. Waar en hoe je ingezet wordt hangt af van je vaardigheden.

Ben je afgestudeerd als Elohim Master Healer Reader Coach en heb je reeds enkele jaren een goed lopende eigen praktijk of spirituele school, ben je ondernemend en wil je niet langer alleen op jezelf werken maar samen wonen en co-creëren voor de nieuwe Aarde, kom dan eerst als vrijwilliger kijken of het wonen en werken op een multidimensionale, non duale krachtplaats bij je past.

- Kun je in een meer mentale zakelijke omgeving goed werken als spirituele coach en wil je dit voortaan doen vanuit of in samenwerking met het Elohim Business Centre?
- Kun je goed spirituele lezingen e.a. spirituele activiteiten organiseren en promoten en kun je daarmee meer bewustzijn, een omzetpoot en meer toestroom realiseren?
- Wil je de Inwijdingsweg samen met ons verdiepen en je spirituele kunstwerken via onze webshop en winkel verkopen, kun je dit zelf promoten en wil je samenwerken en samenwonen?

Mail je CV, een verhaal over jezelf, je motivatie en idee naar willeke@elohim-centre.org