Cliënt ervaring huis healing/reading

Annie is zo moe en heeft steeds terugkerende fysieke problemen

Anna vraagt of het aan haar huis kan liggen. Terwijl ik me aan de telefoon op haar afstem en in gedachten in haar huis sta, zie en voel ik loodzwaar zwart water dat als energie langs haar benen omhoog kronkelt. Het zijn de onverwerkte emoties uit het gebied, omhoog komend via een waterader onder haar huis en bed, die haar leegtrekken. Het kan haar moe en ziek maken omdat de frequentie ervan resoneert met het weggestopte verdriet in haar zelf dat ook duidelijk voelbaar voor me is. Ik adviseer een Elohim Crystal Home + Office Healer in haar slaapkamer te zetten die de energie van wateraders en aardstralen in haar huis en tuin niet alleen ontstoort maar er ook positieve energie brengt. Ook vertel ik haar wat ze zelf kan doen om meer bij haar lichtkracht te komen. Na drie weken is haar energie van 20% naar 80% gegaan en na een intensive healing bij het Elohim Centre, stopt ze haar behoefte en gevoelens niet meer weg en zit ze weer op 100% levensenergie. Nu een jaar later, trekt ze veel positiviteit aan. Ze heeft een nieuwe baan zowel als nieuwe levenspartner gevonden!


hart.jpgNieuwetijdskind Peter is bang om te slapen

"Hij lijkt van alles te zien in zijn slaapkamer. Soms huilt of schreeuwt hij 's nachts. Op school is hij anders dan de andere kinderen en niet gelukkig", vertelt Peters moeder. We spreken een afstandconsult af. Eerst voel ik of ik in Peter mag "lezen" en als dat mag kijk ik door zijn ogen en vanuit zijn gevoel, als hij in bed ligt. Daardoor merk ik dat hij een heldervoelend en helderziend nieuwetijdskind is. Vanuit zijn ogen zie ik gedaantes door het huis. Vanuit Peter voel ik me heel bang. Een van de geesten blijkt na beschrijving zijn overleden opa. Een ander is een gids van hem en weer een ander zijn begeleidende engel. Opa wil gewoon bij hem zijn en aan opa heb ik gevraagd of hij wilde wachten totdat Peter "kom maar" zegt nadat zijn moeder hem heeft kunnen uitleggen dat zijn begeleiders en bezoekers komen om hem te helpen. Nu moeder ook gerust gesteld is kan ze Peter zijn angst voor de ongeziene wereld wegnemen en hem bevestigen in het zelf "baas" zijn. Het is belangrijk voor moeder belangrijk dat ze zelf ook de ongeziene wereld erkent om haar "heldere" zoon te kunnen helpen. Hij kan nu de bezoekers vragen te komen of te blijven. Het is heel gewoon en niet angstig en hij krijgt de regie.

Maar ik voelde tevens in Peter zijn buik het "opeten" en aantrekken van de spanningen tussen zijn ouders. Ook al uiten ze dat niet in zijn bijzijn, zijn aura pikt het op en dat verwerkt hij 's nachts. Wat soms ook op school gebeurt. Daarom huilt en schreeuwt hij. Peter's moeder bevestigt de relatieproblemen en bestelt de geadviseerde, geactiveerde Elohim labradoriet-edelstenen voor in zijn bed en op school als aurabescherming. Er is goed resultaat; Peter huilt niet meer. Ook besluit ze hem op mijn advies in vertrouwen te nemen en te vertellen dat papa en mama ook weleens ruzie hebben net als de kindjes op school. En als hij denkt dat het nodig is mag hij zelf in huis de bestelde engelenparfum, speciaal voor energetische aura- en huisreiniging, sprayen om het veld van ruzie schoon te maken. Ook op school voelt Peter van alles aan van de andere kids en de juf. Als dat hem afleidt en hij hun kwetsbaarheid of pijn voelt, roept hij nu "zijn" engel om ze te helpen. Daarnaast krijgt Peter die inmiddels 5 jaar is geworden, een aantal afstand healingen waardoor hij meer geaard en zichzelf wordt. Met Peter gaat het inmiddels veel beter, hij heeft vertrouwen en is weer blij. Met zijn ouders gaat het nog niet zo goed. Ze zijn er (nog) niet aan toe om naar het Elohim Centre te komen voor een relatiehealing en reading. Hun huis ligt in een gebied van leylijnen (geestelijke lijnen) die bewustzijn en heldere kwaliteiten openen. Ze hebben dit huis onbewust aangetrokken om zelf ook bewuster te worden, maar vinden het eng om de ongeziene wereld en hun eigen innerlijke relatie met zichzelf en elkaar aan te gaan. Het is hun uitdaging om zichzelf zowel als hun prachtige wijze nieuwetijdszoon, goed kunnen begrijpen en begeleiden.