Gezin en kind coaching, reading en healing

Als nieuwetijdshealer en coach help ik jou en je gezin inzichten, healing en transformatie te geven blije kinderen.jpg [1]
Begrip, liefde, bewustzijn en verbondenheid krijgen zo weer volop de kans. Heb je vragen over je (nieuwetijds) kind, lopen jullie vast in herhalingslussen, snappen jullie elkaar niet, is er sprake van negatief gedrag, ongelukkig zijn of wil je meer weten over de (ziels)kwaliteiten en eigenschappen van je kind(eren)?


In mijn sessies stem ik me af op de hoogste bedoeling van de ziel van jouw kind

Van daaruit geef ik antwoord op jullie vragen en inzicht in de processen van kind en gezin of school. Waarom is er boosheid en onhandelbaar gedrag, waarom wil je kind niet slapen, luisteren of huilt het zoveel?


Door healing help ik negatieve en vermoeiende patronen te helen  of doorbreken en begrip en liefde voor elkaar te herstellen.

Wat je kunt merken is dat jullie liefdevoller en geduldiger met elkaar omgaan en je op diepere lagen met elkaar kunt verbinden. Er kan een opmerkelijke verandering in gedrag optreden waardoor jullie beter naar elkaar kunnen luisteren, ruzies minder heftig zijn, maar ook dat er rustiger geslapen en gewerkt wordt en zelfs fysieke klachten kunnen verminderen of verdwijnen.


Je ontvangt heel veel inzichten over jezelf en elkaar!
Door heldervoelen en helderweten wordt de achterliggende oorzaak duidelijk en van daaruit geef ik diepwerkende healing, coaching en praktische tips, ook voor de lange termijn. Daarnaast geef ik je inzicht over hoe jullie zielen op elkaar inwerken.

 

Marlisa 2017-klein.jpgLopen jij en je gezin ergens tegen aan, heb je vragen of zit je kind niet goed in zijn of haar vel?
Boek dan een consult bij mij, Marlisa Hof ik help jullie graag.

 

 

 


Neem contact op om te boeken

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org