Afstudeer consult Mirel Baelde

Zonnebloem.jpgMijn naam is Mirel Baelde en ik heb de opleiding Master Healer Reader Coach bij het Elohim Centre met ontzettend veel plezier gevolgd en bijna voltooid. Ik werk graag voor en met mensen wat voorheen ook altijd tot uiting kwam in mijn beroep in sector zorg en welzijn.

Mijn interesse voor het 'paranormale' is ruim 30 jaar geleden in gang gezet. Ik heb ruime ervaring met de tarot, engelenkaartreading, magnetiseren en kristalkennis. D.m.v. een kaartlegging en/of het maken van een intuïtieve tekening kunnen we je hulpvraag verduidelijken en inzichtelijk krijgen, dit kan je weer in stukje verder helpen op je pad. Het kan gebeuren dat er boodschappen doorkomen van overleden familieleden /vrienden.

Tijdens de healing maak ik gebruik van kristallen en wordt intuïtief naar de juiste plekken geleid. Ik werk als kanaal en wordt daarin begeleidt door helpers uit andere dimensies.

Het afstudeer consult vindt plaats op vrijdag 15 september tussen 14.00 en 15.00 uur.

Het consult is geheel kosteloos. Om je op te geven: stuur je probleemvraag of het thema dat je in wilt brengen naar info@elohim-centre.org ovv afstudeer consult Mirel Baelde.