Ben je er klaar voor om bij te dragen aan de nieuwe tijd op aarde?

Willeke.jpgGaat het leven allang niet meer alleen om jou en ben je bereid om je ziel en persoonlijkheid te verruimen met je universele hart en bewustzijn? Voel je het verlangen om bij te dragen aan een nieuwe wereld? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog de beslissing om als Diamond New Earth ambassadeur de Elohim groepsziel te komen versterken en uitbreiden. Weet dat je gekomen bent voor de tijd van verlichte woon-werk-gemeenschappen, relaties en organisaties, waarbij het individu niet afgescheiden op zichzelf staat en voor zichzelf gaat, maar vanuit het ware zelf met de eigen vaardigheden bijdraagt aan het grotere geheel en wij gevoel!

Geef je op als je voelt dat je een rol hebt in deze nieuwe samenleving en zelf ook wilt geven en leren
Anker je dan op het eenheidslicht en de lichtcodes van de Elohim Krachtplaats, op de Moederplek voor de nieuwe samenleving. Al heel wat vrijwilligers hebben de laaste jaren bijgedragen aan deze mooie en belangrijke energie voor de nieuwe aarde. Zet jij ook de volgende stap?


Omdat verlichting in de onderste chakra’s nieuw op aarde is, vraagt het veel van de voorlopers
Via de Elohim Krachtplaats als accupunctuurnaald voor de wereldziel, komt onze heling en bewustzijnsgroei ook in het collectief bewustzijn van de mensheid. En d.m.v. alle ambassadeurs ontstaan er lichtvortexen in Nederland en België die zich op hun beurt ondergronds en bovengronds al verbinden tot een belangeloos eenheidsliefdesnetwerk (Universele Christuskracht). Samen versnellen we als groepsziel het Eenheids-Liefdeslicht en de Creatiekracht en wordt het gemakkelijker, ook voor de toekomstige generatie, het niet alleen te bedenken maar ook te belichamen in het gedrag.

Door deze frequentieverhoging zal pijn en dualiteit plaats maken voor het verder openen van ieders ziel, bezieling en vrede waardoor The Diamond New Earth, de nieuwe samenleving, zich sneller zal manifesteren! Het is nu de tijd! Ook voor Jou. Onthoud je hoeft niet eerst perfect te zijn!Waarom niet elders in Nederland en België samenkomen?


Op de Elohim Krachtplaats van Groningen en Drenthe en in de nieuwetijds woon-werk-gemeenschap is het zachte en zuivere Eenheids-Liefdeslicht en de Creatiekracht van de allereerste Oorsprong, reeds duidelijk voelbaar aanwezig in het grondgebied en in de onderste chakra's van medewerkers en bewoners. Nergens ter wereld is dit nieuwetijds eenheids-Licht reeds zo diep in de materie gezakt Hierdoor versnelt de transparantie van het ego-ik en het kunnen functioneren vanuit de belangeloze Liefde voor de groepziel en het grotere Geheel. De Elohim Krachtplaats is dan ook bedoeld voor individuele en planetaire verlichting en de eenheid met de natuur. Alle ontwikkelingsstappen liggen er verankerd in de vorm van Lichtcodes en zelfrealisatietuinen met Lichtvortex-informatie.

Spontane healingen en inzichten ontvangen in de vrije tijd
De helende eenheidskrachten daarvan werken niet alleen in het geestelijk hart, zoals ook wel elders gebeurt, maar ook in de realiteit van relaties, geld, seks en (on)macht. Moeder aarde is op de Elohim Krachtplaats duidelijk voelbaar aanwezig. Er zijn vele plekken in de zelfrealisatie tuinen en in het sacrale Lemurisch bos waar je spontane healingen en inzichten krijgt. Ook geven de bewoners elkaar onderling heel wat inzichten, vriendschap en steun bij het integreren van eigen hogere Licht in het gedrag. Niemand van de bewoners is perfect en eenieder komt wel eens onzekerheid of irritatie tegen. Sommigen zijn Ontwaakt, anderen werken aan het openen van hun diepere ziel en wijgevoel. Het Elohim Centre biedt echter niet alleen een snelweg voor de transformatie van het duale zelf, het maakt ook universele vrede en liefde tot in het buikgevoel en de basischakra bij een langer verblijf en aanvullende consulten (en workshops) mogelijk.

12 Apostelen
De Krachtplaats geeft ALLES maar vraagt ook aan de ambassadeurs en bewoners, om mee te groeien, te veranderen en verruimen.
Het vraagt om het egoloos transparanter maken van de mind, wil of emotie. Het vraagt om van afgescheiden gevoel en gedrag, naar de eenheid van de groepsziel te willen groeien. Vrede, verlichting en de samenkomst van de aardemens met 13 zielendelen kan ook bij jou ontstaan! Een gezamenlijke Weg, de oorspronkelijke scheppingscodes en het groter doel trillen door als minimaal 12 mensen (zoals bij de 12 apostelen of de 12 ridders van de ronde tafel) meebewegen van ik naar wij (de Christuskracht).  Deze weg versnelt door steeds meer ambassadeurs!


Verdere Inwijdingsweg door de onderste chakra's
Het aarden van het hoogste Licht in de onderste chakra's en de groepsziel brengt ook iets geweldigs voort dat voelbaar is als blijvende levensvreugde, scheppende krachten, een onbaatzuchtig liefdeshart en een grote flow vol dynamiek! Ditzelfde geluksgevoel zal ooit overal in de samenleving ontstaan en ook daar vriendschap, welzijn en vrede brengen! Zonder het verlichtingsproces dat sommige ambassadeurs ook in de onderste chakra's aangaan, zijn planetaire verlichting en wereldvrede onmogelijk. Dit maakt dat de wereld en het Elohim Centre wacht op de ambassadeurs en hun verdere Inwijdingsweg door de onderste chakra's!

De toekomst van the Diamond New Earth
Je weet en voelt diep van binnen misschien al hoe je met de moeder aarde elfen, de natuur en je ziel kunt leven, hoe relaties en organisaties werkelijk vanuit ieders ware zelf zouden kunnen functioneren, hoe het leven aanvoelt zonder dualiteit ...

Nieuwe aardepioniers en Elohim ambassadeurs vormen reeds een onzichtbaar, groeiend krachtveld
Ze zetten zich in voor een wereld waarin alle Rijken samenkomen, een ik-loze samenwerkende wereld van mens en natuur, zonder ziekte of tekorten. Een samenleving vol go(e)dheid, zonder de identificatie met "leed", niet gunnen en ik-illusie. Zonder de identificatie met "mijn eigen praktijk". Een eenheidsnetwerk van alle mensen en dimensies, van universele liefde, spiritueel Ontwaken en Gaia.

 

Vrijwillige ambassadeur in de ashram worden en je aan melden

Je kunt beginnen met een werkweekje proef te draaien.

 

Contact en route

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor openingstijden, route en vakanties