80 Ontwaken, enlightenment tot in de onderste chakra's

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

nieuwe wegen inslaan.jpgVastlopen in de tredmolen, alleen nog maar jeZelf vinden?

Je hebt het gezocht in studie, werk, een andere partner maar nergens voelde je: dit is HET. Vaak na een lange zoektocht en je ongelukkig voelen kom je er achter dat "het" niet buiten je, maar binnenin je te vinden is en je die hele binnenweg nog niet hebt afgemaakt. Wie voel je dat je bent daar van binnen? Ben jij je gedachten, je doener of gevoelens en alleen je dagelijks (spiritueel) bestaan? Loop je vast in de oude maatschappij? Wie is je Essentie, je ware Zelf die onder al je ideeën, gedachten en gevoelens zit? Hoe Ontwaak je volledig als bewust en gevoelig mens?

Iets in je Ontwaakt en is nu misschien wél bereid verder te gaan

Iets in je Ontwaakt en is bereid tot dieper onderzoek en het nog verder onthechten van alles wie je dacht te zijn. Je weet dat je universele Liefde, Vreugde en Medeschepper bent maar je merkt het nog nauwelijks in het dagelijks leven. Toch snap je het allemaal. In de geest is het er ook al maar nog niet in het lichaam en je onderste chakra's. Hoe breng je je grote non duale Zelf met je hoogste Liefde en Vreugde, je deel zijn van Al-eenheid in eenheid met je gewone zelf? En hoe word je gelukkig in Wie je werkelijk Bent als Medeschepper en waarvoor kom je naar de Aarde? Daarvoor zijn het Ontwaken en verlichten en ten slotte het multidimensionale Elohim Inwijdingspad naar Godrealisatie nodig en het worden van het volledig potentieel van je ware Zelf!

Verlichting in de onderste (ego) chakra's en eenheid op alle lagen?

Het onderricht dat we meestal elders zien brengt Ontwaken, Enlightenment naar grote groepen geïnteresseerden maar kent nauwelijks diepergaande zuiveringen in de onderste chakra's. Bij sommige studenten en zoekers activeert daardoor dan de verlichting van mind en hart. Maar dan is er nog nauwelijks non-dualiteit, innerlijke vrede en verlichting in de onderste (ego) chakra's met thema's als geld, relaties, seks, innerlijk kind, werkdruk, onmacht gevoelens, enz. Interne eenheid op al je lagen, je grote Zelf en Essentie en in al je chakrás, is nog groeiende. Juist dat vind je bij de Elohim Inwijdingsschool en op de Krachtplaats met Lichtcodes die dit in je helpen openen. Ook brengen de helende Elohim bezoekerstuinen je stap voor stap de juiste Lichtcodes hiervoor.

Wat nodig is voor het Ontwaken en de verlichting van je onderste chakra's

Angst voor dominantie, onzekerheid, onveiligheid of geld-, aandacht-, respect- of liefdes-te kort lost op als je ego-ikje dit gevoel gewoon ervaart maar niet meer voedt.  Als dat geheeld, beoefend en gezuiverd is ontstaat het Geluk, de Liefde en Vrede van je ware Essentie in het gewone bestaan en je onderste chakra's!

aardehealing 4.jpgNieuwetijds Lichtcodes

Bij het Elohim Centre worden de nieuwetijds Lichtcodes meegenomen in het onderricht. Het Elohim onderwijs brengt tevens de heelheid van je multidimensionale hogere zielelichtlichamen, Gaven en Kosmisch Meesterschap in je aarding, onderste chakra's en het gewone leven. Het Elohim centrum onderwijst hiermee naast spiritueel Ontwaken, ook de Inwijdingsweg naar Godrealisatie en de nieuwe samenleving. Permanente innerlijke Vrede, Vrijheid, Scheppingskracht en Eenheidsliefde op alle lagen, intern en extern, ontstaan en daarmee de nieuwe aarde, door de Meesters die dit nieuwetijds Pad zullen bewandelen en op hun beurt weer zullen doorgeven!

Wat is er anders bij het Elohim Centre omtrent Ontwaken en Enlightenment

Bij het Elohim Centre wordt heldere, praktische uitleg gegeven aan hoe je dat alles realiseert in de dagelijkse praktijk en het drukke leven van werken, geld en omgang. Je leert je vrij te maken van je kleine zelf om je grote Zelf op de voorgrond te worden, om Ontwaakt en Vrij te zijn! Niet alleen je grote Zelf zonder ik-kern zul je beter leren kennen, maar ook het op zichzelf passende ego-ik zodat je een keuze hebt.

 

 

"Graag wil ik je laten weten dat ik jullie healingen super krachtig en mooi vind. Sinds de laatste healing kan ik mijn Ik Ben lichaam zo goed voelen, en dat ik het recht heb en het goed is om hier te zijn. Hierbij voel ik heel veel kracht en liefde van binnenuit mijzelf komen.Dit heb ik nog nooit eerder gevoeld. Het komt echt vanuit mijn tenen! Ontzettend bedankt voor je krachtige healing."

Veel liefs Leonie

 


Reviews

"Mijn leven is krachtiger geworden, ik voel me meer verbonden, blijer, gevulder, vitaler, kan sneller binnensluipende oude patronen ondervangen en voel me veel minder onderuitgehaald en als het wel even gebeurd, herstel ik mij veel sneller. Het zijn vooral de channelings die me diep raken, me een warm, rustig, gelukkig gevoel geven door heel mijn lichaam...."

V.

 

De wijze waarop Joke alle menselijk onzuiverheid, duisternis, ellende, opgehoopt in mijn buik en daar al weet ik hoelang vast gezet, benoemde, was voor mij een onmiddellijke bevrijding, die me tot tranen toe beroerde. De wijze waarop alles benoemd werd, mijn eenzaamheid, verlatenheid, wispelturigheid, me niet kunnen ankeren, mijn intense vermogen om te kunnen voelen, waar ik nauwelijks mee om kan gaan en me onrustig maakt, al mijn pijn en frustratie, relatie, seksualiteit, alles, alles werd benoemd, rustig, zonder enig oordeel, als iets wat ligt te wachten op erkenning en bevrijding en zuivering. En doordat het benoemd werd alsof het heel gewoon was, viel ook in mijzelf alle schaamte en oordeel weg, voelde ik me volledig gezien en erkend en kon ik dat ook aan mijzelf geven, de altijd met mij meezeulende afwijzing loslaten en dat opende de poort voor bevrijding. En dat is wat ik vaak mis, dat volledige committent met wat er is, niets mooier willen maken dan het is, in volledige waarheid en echtheid leven met jezelf en naar anderen. Voorbij de angst en schaamte. Terwijl het daar nu precies om gaat wat mij betreft. Dat spiritualiteit je raakt en doorwerkt tot in de meest gewone en kleine dingen van elke dag. Zolang dat niet gebeurt vind ik het eigenlijk niks en ervaar ik ook niet de diepe voldoening, eenheid en vervulling, het leven van mijn volledige potentie, waar mijn hart naar verlangt. Nooit heb ik op zo'n overtuigende wijze de verbinding tussen het hoogste en het 'laagste' gevoeld en zeker ook horen verwoorden en wat het aller belangrijkste is, ook als waarheid ervaren in Joke. Het is ook daardoor denk ik dat de transmissies zo krachtig en zuiver zijn, de bovenwereld wil graag met je samenwerken, door jou echtheid.


A

 

"Ik voelde een pijnlijke blokkade – waar ik al jaren tegen aan hik – open gaan. Ik voelde veel energie mijn buik en mijn benen in stromen en mijn voeten krachtig op de grond staan. Het voelt alsof ik voor het eerst in mijn leven echt contact met mijn buik maken kan! Dit geeft me tegelijkertijd meer ruimte in mijn borstgebied en zuivering."

M

 

"3 weken geleden deed ik Kosmisch Vuur en ik merk enorm veel veranderingen in mezelf. Mijn hoofd is stiller, ik loop savonds niet meer naar de koelkast om van alles te eten, voel me veel stabieler, krachtiger, heb zoveel meer overzicht en mijn bewustzijn is veel meer verruimd. Ik had laatst een heftige ruzie met mijn vriendin en normaal zou ik daar dagen lang mee rond lopen en nu liet het zo los! Zo is er nog veel meer veranderd maar hier laat ik het even bij. Enorm bedankt!"

I

 

"Het was prachtig afgelopen week… ik zeg altijd thuis dat ik Herboren thuiskom van jullie, maar nu ben ik opnieuw Geboren. Ongelooflijk was 't en het tintelt nog na in al mijn cellen"

Liefs P