De multidimensionale helende tuinen en het Lemurisch bos

De 30 helende tuinen en het Lemurisch Bos zijn de grootste Healer die je je maar voor kunt stellen!

Hart Kruinchakratuin

Je vindt er een vrede zo intens, diep en stil, zo onverstoorbaar en totaal waardoor je multidimensionale zelf, levensrichting en ziel bij elk bezoek verder Ontwaken. De liefdesenergie komt er vanuit de kosmos, tot diep in de aarde en van daaruit weer omhoog (Gaia-Christ©). Hierdoor bereikt de Bovenwereld niet alleen je hart en geest, maar kan het eenheidslicht ook tot diep in je lichaam en gedrag komen. Dit voert je naar de Vreugde van permanente verlichting. Het opent en geneest je helder inzicht, lichaam en ziel en ontmantelt elke ego-ik-ruis.

Iedere (be)zoeker ontvangt op het eigen level voelbaar spontane healingen, magie en antwoorden uit de tuinen. Je hart, bewustzijn en intuïtie verruimen zich en je ontwikkelt meer zelfvertrouwen, creatiekracht, innerlijke autoriteit, non-dualiteit en subtiel invoelend vermogen.


Chakra tuinen

Tweede chakra tuin 2018 -3.jpg

Terwijl je over het chakra pad loopt reis je door de hogere dimensies in jezelf en al je chakra's. Mogelijk merk je dat de energie gaat van binnen stromen: oude blokkades, karma en pijn lossen op.

Zelfrealisatie tuinen

Elementen plek (3).jpg [1]

In de zelfrealisatie tuinen ontvang je Lichtcodes voor je volgende ontwikkelingsstap.
Elk van de zelfrealisatie tuinen schenkt voelbaar zijn eigen healing, zuivering, rust en inzicht.

Lemurisch Bos

In het Lemurische bos verspreiden 8 meter grote Lemurische engelen een prachtig teder eenheidsliefdes-licht. Het helpt je te leven vanuit je onvoorwaardelijke Hart en Goddelijk Zelf.

Geometrische vormen route

Christusgrid - ster dodecaeder.jpg

De geometrische vormen zijn al eeuwenoud een symbool van verering en dragen oeroude kennis. De icosaëder, dodecaëder, octaëder, kubus en tetraëder hebben elk hun eigen betekenis en werking.


De 30 multidimensionale tuinen

Op de Krachtplaats vind je 30 verschillende tuinen, waaronder Inwijdingsplekken, chakra tuinen, zelfrealisatie tuinen, de geometrische vormen route, het Lemurische engelen- en trollenbos. Ook zijn de vele bijzondere natuurspirits, bomen en kruiden, kosmische portals, leycentra en de toegang tot de Hollow Earth voelbaar voor de afgestemde bezoeker. Alle tuinen samen vertegenwoordigen je groeistappen. Van spirituele ontwikkeling naar je subtiele en kosmische Zelf (chakra, zelfrealisatie en geometrische tuinen), en uiteindelijk je Inwijdingspad naar volledige Liefdeseenheid, Ontwaken en Overgave (Lemurisch bos en christusgrid). Iedere keer dat je in de Helende Tuinen bent, verruim je je volledig potentieel met hoger bewustzijn/hart en magische scheppingskracht.

 


Ervaringen van bezoekers

"De tuinen waren helend en bewustwordend. Ontroering en dankbaarheid, alles zo voelbaar. Zacht smeltend gevoel in buik. Word steeds stiller in mij. Super fijn."

"Heerlijke tuinen. Bijzonder! Voel de spontane healingen die ik mag ontvangen heel goed. Ook het Lemurisch bos is heel mooi en emotioneel!"

 “Een heel bijzondere, mooi verzorgde plek. Een inspirerend voorbeeld. Een plek voor mij om vaker terug te komen! Een plek waar aandacht is voor alle facetten en daardoor evenwichtig overkomt en dat kom ik niet zo vaak tegen.”

"Bij aankomst ervaarde ik direct de rust en sereniteit van deze plek, zelfs al voor mijn verblijf voelde ik die. Ik heb een heerlijke week gehad, lekker gewandeld in de helende tuinen waar ik het gevoel had meer open te gaan."

“De tuinen zijn zeer bijzonder en indrukwekkend. Het voelt als thuiskomen. Een paradijs op aarde.”

Klik hier voor meer ervaringen van bezoekers


 

Elohim tinctuur van elke Zelfrealisatie Tuin

De werking van de verschillende Zelfrealisatie Tuinen zijn ook als Elohim zelfrealisatietincturen verkrijgbaar.

Bekijk de Elohim Zelfrealisatietincturen op elohim-edelstenen.nl

Hoe de Elohim krachtplaats ontstaan is?

Tuinadoptant worden?

Wil je het fysieke onderhoud van een Helende Tuin op je nemen?

Klik hier voor meer informatie