Meer informatie over de Elohim Krachtplaats

Spirituele verlichting van relatie-chakra en basischakra

N07A2805.jpgNergens anders ter wereld activeren krachtplaatscodes naast het geestelijke, zo diepgaand ook het eerste en tweede chakra. Door het eenheidsliefdesveld dat uit de Aarde komt, ontwikkelt ieders hoger bewustzijn, de hogere liefde en de eenheid met de natuur zich steeds verder in het dagelijks functioneren. Van elke vortex (leycentrum) in de verschillende zelfrealisatie bezoekers tuinen is ook een bio tinctuur beschikbaar zodat het innerlijk groeiproces zich ook thuis verder kan ontvouwen.

Het hoger licht is op de Elohim Krachtplaats voelbaar als een zachte, sacrale, kristallijne lichtsfeer die geborgenheid, liefde en zachtheid activeert. Iedereen is er meer zichzelf, open en in eenheid met de natuur. Maar het licht van de Liefde brengt soms ook de niet-liefde, de pijn of de zwaarte omhoog. De Krachtplaats en het spirituele centrum werken als een Divine masterhealer en helpen tijdens een bezoek of verblijf steeds een beetje verder, te transformeren en verlichten voor hen die verder gaan naar de volgende ontwikkelingsstap van de bedoeling van de ziel en de ware Essentie.

Nieuwetijds woon-werk gemeenschap "The Diamond New Earth"

In de paradijselijke energie van de Elohim Krachtplaats bevindt zich ook de nieuwetijds vortex (leycentrum) "The Diamond New Earth". De gemeenschap (10-15 pers.) bestaat uit vaste teamleden en bewoners, zowel als vrijwilligers die voor korte of langere tijd meewerken in de Elohim organisatie. Hogere liefde, verruimd Bewustzijn, heldervoelende gaven, non dualiteit en egoloosheid worden er beoefend en vertaald naar non duaal, afgestemd, maar ook zakelijk en effectief werken en subiel voelend omgaan met elkaar. Net als met de natuur(spirits), Moeder Aarde en de Bovenwereld. Je kunt daarbij een bedrijf verwachten dat spiritueel, professionelen ook zakelijk is.

Lees meer over de nieuwetijds gemeenschap

13 Dimensionale Elohim Krachtplaats en centrum voor de Nieuwe Aarde Mens

Elohim Krachtplaats-bezoek, verblijf en workshops brengen nooit platte kennis maar dragen net als de Elohim Krachtplaats zelf, alle 13 dimensies in zich. Ze brengen healings- en transformatiekrachten mee voor lichaam, ziel, geest en het Ontwakingsproces van het ware zelf.

Kosmisch Mens en Meester worden

De hogere dimensies (ook van de Elohim edelstenen en bio zelfrealisatie tincturen) helpen om een kosmisch Mens en Meester te worden, die communiceert en functioneert in eenheid met de Bovenwereld en Moeder Aarde. Die “kanaal” is en heldere Gaven, geneeskracht en verruimd bewustzijn wil ontwikkelen en leren toepassen. De mens die op bezielde eenheidswijze leert omgaan met tincturen, edelstenen, relaties, gedrag en werk verkrijgt inzicht, liefde, scheppingskracht en geneeskracht tot in de hoogste geestelijke zowel als fysieke dimensies en ontwikkelt het volledig potentieel en een liefdevolle dienstbaarheid zonder weggeefstand. De Elohim Krachtplaats en het Elohim Centre ondersteunen de nieuwetijds mens bij het Ontwaken en vorm geven aan een nieuwetijds wij-maatschappij.

 

 


Ervaringen bezoekers:

“Het regelmatig aanwezig zijn op de krachtplaats, bekrachtigt mij enorm in wie ik ben. Het heeft mij meer (zelf)liefde, bewustzijn, rust en heelheid geschonken. Het brengt mij stukje bij beetje dichter bij mijn ware zelf, hierdoor kan ik steeds meer eenheid in mezelf voelen, voel ik me meer en meer thuis op deze aarde."

"De Krachtplaats brengt je dichterbij je ware kern, het ware geluk, dat waar je werkelijk voor gekomen bent dit leven. Iedere keer weer een nieuw stukje verdieping. Het brengt je dichterbij het echte Leven. Leven met een hoofdletter! Dat is mijn ervaring en hopelijk nog van vele anderen na mij!"

“De tuinen zijn zeer bijzonder en indrukwekkend. Het voelt als thuiskomen. Paradijs op aarde.”

"Wat een geweldige plek de krachtplaats. Ik heb echt letterlijk ervaren dat verloren zieledelen van mij zijn opgehaald en geïntegreerd. Ook heb ik nu een veel beter besef wat zelfrealisatie is. En ben ik niet meer bang om te geven, want eerst dacht ik dat ik leeg zou lopen als ik geef, maar als het vanuit de Bron in je buik gebeurd is de flow oneindig."

Klik hier voor meer ervaring van de Krachtplaats bezoekers

Filmpje met ervaringen over de Krachtplaats

Duur: 16 minuten

 


Meer informatie en 13 dimensionale inspiratieteksten

 


 

zonnevlecht 2013.jpg

Fontein 2013.jpg

labyrint 2013.jpg
 

 


 

engelse vlag.png

Click here for our English website