Lees meer; 13 dimensionale Elohim opleidingen en workshops

 

Elohim opleidingen, e-cursussen en workshops brengen nooit platte kennis maar dragen alle 13 dimensies in zich waardoor jij onvoorwaardelijke liefde gaat belichamen en in je functioneren toepassen. Je doet het niet maar bent het! Ze brengen healings- en transformatiekrachten mee voor je lichaam, ziel, geest en ware zelf. De hogere dimensies en je hogere zieledelen die binnenkomen tijdens de workshoptransmissies, helpen je een kosmische Mens en Meester te worden, een engelenmens die communiceert en functioneert als een krachtige engel. Je functioneert vanuit eenheid met de Bovenwereld,  Moeder Aarde  je mensen en werk. Je wordt "kanaal" en ontwikkelt verruimd bewustzijn, heldere Gaven en de staat van verlichting.

Als “kanaal” opent je helderzien, heldervoelen, geneeskracht en communicatie en leer je dit vanuit heelheid toepassen. Vanuit die zelf belichaamde staat word je coach, healer of leraar. Dit is de reden waarom je in veel Elohim workshops (ook als module voor een vakopleiding) diepgaande transmissies ontvangt die je steeds verder openen in je hogere zielsdelen, je volledig potentieel en Ontwakingsproces, naast alle oefeningen en kennis. Ben jij diegene die op diepgaande, bezielde wijze wil leren omgaan met tincturen, edelstenen, relaties, gedrag, leiderschap en werk? Tijdens de Elohim opleidingen en workshops verkrijg je  inzicht, liefde en kennis tot in de hoogste geestelijke zowel als fysieke dimensies en ontwikkel je je volledig potentieel en werkelijk geluk. De Elohim Krachtplaats en het Elohim Centre helpen de nieuwetijds mens in je te Ontwaken, net als je vakgebied, Meesterschap en Ware Zelf.

Vanuit je buikgevoel leer je je omgeving en de energie steeds subtieler aan- en invoelen

Een enorme innerlijke groei en ontwikkeling start met je opleiding. Je zult je jezelf als meer compleet, verbonden en geopend voelen. Je wordt innerlijke rust en diepgaand vertrouwen en je kleinere zelf zal meer in eenheid komen met je grote Zelf, je omgeving en de Bron.
Je wordt daarmee een krachtige egoloze richtingaanwijzer voor anderen en dat zal voelbaar worden in je uitstralende kracht, kennis en liefde!

Klik hier om alle spirituele Elohim opleidingen te bekijken