alles wie je de laatste jaren bent geworden en nog gaat worden, door te kunnen geven

Elohim spirituele opleidingen, E-cursussen en workshops brengen nooit platte kennis maar dragen alle 13 dimensies in zich waardoor jij onvoorwaardelijk liefde, al je hogere zieledelen en je ware Zelf gaat belichamen en in je functioneren toepassen. De gelevelde, multidimensionale en holistische Elohim opleidingen helpen je om je vaardigheden niet alleen voor anderen in te zetten, maar ook om jezelf tegelijkertijd verder te openen en ontwikkelen. Of je als gevoelig iemand nu net begint of verdere verdieping zoekt nadat je al heel veel "gedaan hebt"! Die diepste diepgang naar volledige realisatie, leven vanuit eenheidsbewustzijn, overgave en een Ontwaakte gerealiseerde staat, wordt ook geboden. Bij Elohim gaat het niet om “kunstjes leren of kennis doorgeven”. Maar hier ga je in je grote Zelf en ware natuur investeren, zodat hetgeen je (later) als beroep uitoefent of in je relatie inbrengt, je ook echt doorleeft en innerlijk in huis hebt. Je doet het niet maar bent het! En dat voelen anderen! Het zal meer mensen aantrekken!

Wat haal je op?

Tijdens de Elohim spirituele opleidingen en workshops verkrijg je inzicht, liefde en kennis tot in de hoogste geestelijke zowel als in de fysieke en praktische aardse dimensies. Je ontvangt transformatiekrachten voor je lichaam, ziel, geest en ware zelf. De hogere dimensies met je hogere zieledelen die binnenkomen tijdens de workshoptransmissies (channelings), helpen je een kosmische Mens en Meester te worden, een engelenmens die communiceert en functioneert als een krachtige engel. Maar wel in de aardse realiteit en het gewone gedrag! Ook voor jou, die zich net op het spirituele pad begeeft, is dit door de tijdgeest nu mogelijk! Vanuit die zelf belichaamde staat word je coach, healer, medewerker, vriend of leraar die in eenheid met de Bovenwereld en Moeder Aarde functioneert. Privé zowel als in je beroep.

Ben jij diegene die op diepgaande, bezielde wijze wil leren omgaan met bio tincturen, edelstenen, relaties, gedrag, leiderschap en je werk?

Gaandeweg de spirituele opleidingen opent je helderzien, heldervoelen en geneeskracht en leer je dit vanuit heelheid toepassen. Je wordt "kanaal" en ontwikkelt verruimd bewustzijn, heldere Gaven en als je meerdere opleiding/workshops volgt, de staat van je Ware Zelf en volledig potentieel. Dit is de reden waarom je in veel Elohim workshops (ook als module voor een vakopleiding) diepgaande helende transmissies ontvangt die je steeds verder openen in je hogere zielsdelen, je volledig potentieel en Ontwakingsproces en dit in je lichaam ankeren, naast alle praktische oefeningen en kennisoverdracht.

De Bewustzijnsgroei Spiraal wordt gecoacht als fundament voor (vak)werk vanuit je hart

spiraal-01.jpgHet bewustzijnsgroei Spiraal laat je het Inwijdingspad zien die je loopt tijdens een jaar opleiding en daarna. Bij het Elohim Centre word je ondersteunt om naar de diepere lagen van jezelf te gaan om van daaruit te werken als multidimensionale mens. Om meer voelend dan begrijpend te worden en je te richten op je levenskracht, bezieling en bestemming. Het gaat er niet om dat je niet goed genoeg bent als je niet aan jezelf werkt of in vergelijk met anderen, maar om Jezelf multidimensionaal op alle lagen te doen Ontwaken om vandaar uit je vaardigheden toe te passen, je ware levenswerk en geluk te vinden. Het brengt je Vreugde en manifestatiekracht. Je wordt je hogere intuïtie, heldere gaven, verruimd bewustzijn, ziel, je wezen, levensbestemming en vakkennis!

Meer info over de Spiraal groeiweg naar je ware Zelf

Vanuit je buikgevoel leer je je omgeving en de energie steeds subtieler aan- en invoelen

Een enorme innerlijke groei en ontwikkeling start met je opleiding net als heel veel kennis en wijsheid. Je zult je jezelf als meer compleet, verbonden en geopend voelen. Je wordt innerlijke rustiger en er ontwikkelt diepgaand vertrouwen. Je kleinere zelf zal meer in eenheid komen met je grote Zelf, je omgeving en de Bron. Je wordt daarmee een krachtige egoloze richtingaanwijzer voor anderen en dat zal voelbaar worden in je uitstralende Lichtkracht, healingsenergie, kennis en liefde!

In de praktijk brengen, op de werkvloer

Wanneer je een Elohim opleiding hebt afgerond weet je hoe het is om op de nieuwe flow te werken. Dit nieuwe multidimensionale werken en leven brengt interne en externe bloei en groei tegelijk. Het is werken vanuit hart, passie en levensbestemming, zonder opgebrand, ziek of vermoeid te raken. Het gaat niet meer om het werken slechts voor levensonderhoud of het najagen van positie en ambitie. Hier liggen ook de oplossingen en aansluitingen voor het nieuwe organisatie-, zorg- en educatie leven en zeker ook voor een eigen bloeiende praktijkvoering of leiderschap. Zo kom je in deze tijd verder.