Afstudeer consult Marijke Verhavert

engelen vleugels.jpgMijn naam is Marijke Verhavert en ik studeer af in de Elohim beroepsopleiding Master Healer Reader Coach. Voor mijn afstuderen geef ik een consult waar jij je voor kunt opgeven. Als healer en reader krijg ik energieën en informatie voor jou door die jou kunnen helpen met je huidige vraagstukken of uitdagingen in het leven, zoals het nu naar jou toe mag komen. Ik krijg die informatie door via beelden, via gevoel, of via woorden. 

Sinds 2007 werk ik als leidinggevende en coach voor organisaties met maatschappelijke doelen. Als coach ben ik erop gericht om mensen en organisaties te helpen met:

  • Inzicht geven waar je nu staat en waar je naartoe kunt groeien;
  • Het hervinden van de missie / visie / eigen waarden, balans en vertrouwen in de toekomst;
  • Contact met de eigen kracht, gevoeligheid, vertrouwen en liefde in zichzelf;
  • Het bekrachtigen van veiligheid, betrokkenheid, het bereiken van doelen, samenhorigheid, creativiteit, (zelf)leiderschap en zelfrealisatie;
  • Inzicht krijgen in eigen denkpatronen, verdiepen van verruiming en verstilling;
  • Het versterken van je eigen (veer)kracht, wil en doorzettingsvermogen;
  • Het oplossen van verdriet en angsten;

Mijn eigen levensles draait rond vertrouwen, in de eerste plaats in mezelf. Dankzij de opleiding van Master Healer Reader Coach bij het Elohim Centre vond ik de zachtheid en de vreugde voor het leven in mezelf terug en leerde ik terug  beslissingen te nemen vanuit mijn innerlijk zelf, en niet omdat het zo hoort/hoorde. Ik ben zeker van plan deze weg bij het Elohim Centre verder te bewandelen, want het bracht me een waar gevoel van geluk en brengt me verder in de wonderlijke wereld van de onvoorwaardelijke liefde en vrijheid.

Ik werk trouwens heel graag met kristallen. Als je graag je eigen kristallen meeneemt en mee laat werken in de healing,  aarzel dan niet om dat te doen

Het afstudeer consult vindt plaats op vrijdag 25 augustus tussen 14.00 en 15.00 uur.

Het consult is geheel kosteloos. Om je op te geven: stuur je probleemvraag of het thema dat je in wilt brengen naar info@elohim-centre.org ovv afstudeer consult Marijke Verhavert.