Vrijwilliger-vacature gebouwen-, paden- en technisch onderhoud

Oproep van Joke
 
Wie wil me komen helpen door op de Krachtplaats voor hele of halve weken te komen wonen en als vrijwilliger onderhouds- e.a. klussen te doen?  Ben je financieel onafhankelijk en ben je vriend van het Elohim Centre? Houd je van de groene Krachtplaats en Helende Tuinen met de hogere lichtfrequenties en wil je graag mijn lichtwerk en de krachtplek op praktische wijze ondersteunen en je verbinden met het team en de werkzaamheden, full time, voor enkele dagen of dagdelen p.w.? Wil je samen met mij en met gelijkgestemde gasten en teamleden genieten van het wonen in de natuur, je innerlijk verder ontwikkelen en zien of er een klik is?  Help onze woon-werk gemeenschap "The Diamond New Earth" uitbreiden en stuur een mailtje met je foto, CV, motivatie en een tekstje over jezelf naar info@elohim-centre.org. Het is wel noodzakelijk dat je bewust en psychisch en emotioneel stabiel bent gezien de hogere trillingen die niet alleen helen maar ook zuiveren. Proefdraaien is mogelijk. Wees er snel bij want er zijn steeds meer mensen die een woongemeenschap zoeken!
 
Je kunt kosteloos overnachten in het sfeervolle huis met grote tuin en serrre "Happiness". Een nacht staat gelijk aan 6 uur meewerken. Om per week je 2 vrije dagen te overbruggen werk je op enkele dagen i.p.v. 6 uur soms 8 uur indien je een aaneengesloten periode komt. Soms kunnen diverse werkzaamheden ook gecombineerd worden.
 
Wat krijg je nog meer naast kosteloze overnachting in de groepsaccommodatie.
Je ontvangt bij minimaal 15 uur p.w. meewerken kosteloos meedoen aan de online groepshealingen die je dan live mag bijwonen, regelmatig inzichtgevende gesprekken met mij of collega‘s. En natuurlijk gratis bezoek aan de helende tuinen en het Lemurische bos. Naast verblijven in de groepsaccommodatie Happiness kun je er ook voor kiezen (zolang de voorraad strekt), zelf een eigen huisje op de Krachtplaats te huren indien je aantoonbaar voldoende eigen inkomen hebt.

Help ons dit bericht te verspreiden en delen s.v.p.!


Kom je ons team 2-3 dagen p.w. als klussenman bijstaan?
Kun je klussen, ben je precies en verantwoordelijk en houd je van aanpakken en van buiten- en binnenwerk zoals verven, bosmaaien, onderhoudswerk aan terreinen, paden, geisers, chalets schoonspuiten met de hoge druk reiniger, enz? Samen met Arie die vele jaren ervaring heeft met alle Elohim klussen, bespreek je in het begin de werkzaamheden en doe je met voldoende basiskennis en 2 rechterhanden, ook nieuwe ervaringen op. Soms werk je samen maar meestal werk je zelfstandig. Wel kun je altijd overleggen.

 

       rene timmert blokhut 004.JPG                 Kristallijnen plek.jpg

 

Wat vragen wij van jou bij deze vrijwilligers vacature:

 • Je hebt handige handen, bent technisch aangelegd, je overlegt en functioneert goed in het team
 • Je bent fit en kunt (indien nodig) 6 uur p.d. fysiek werk verrichten en efficiënt werken
 • Je bent flexibel inzetbaar, nauwkeurig  en kunt omgaan met veranderingen
 • Je bent een teamplayer en mededrager van het Centrum en bent in staat goed samen te werken en verantwoordelijkheden te dragen
 • Je bent bewust, openhartig, houdt van de mensen, krachtplaats en de natuur(spirits)
 • Je wilt werken en bijdragen aan non dualiteit, zelfrealisatie en het grotere doel voor de nieuwe aarde

  Waar hopen we nog meer op maar is geen vereiste

 • Je vindt het leuk om mee te denken en ideeën aan te dragen
 • Je rookt niet (niet vereist, wel een pré)

Beloning

 • Gratis bijwonen groepshealingen en tijdgeestlezingen bij minimaal 15 uur p.w.
 • Af en toe een keer op verzoek innerlijke en op praktijk gerichte coaching in de wandelgangen
 • Kosteloos in je vrije tijd kunnen genieten van het Lemurisch Bos en de verschillende zelfrealisatie Krachttuinen
 • Een groot deel van het jaar kun je de teampauzes lekker buiten in het zonnetje genieten
 • Op een hoogfrequente plek in de natuur werken
 • Samenwerken met gelijkgestemden en werk dat misschien in het verlengde ligt van wie je werkelijk bent. (Immers in een doorsnee  baan wordt jouw spiritualiteit, liefde en nieuwetijds bewustzijn nauwelijks gespiegeld)
 • Je wordt opgenomen in een team die voor elkaar klaar staat en waar je je zelf kunt zijn
 • Bewustzijnsgroei, subtiele gevoelsontwikkeling, leven vanuit de ziel, betrokkenheid en flexibiliteit
 • Je kunt van half mei tot eind sept/half okt (afhankelijk van het stookseizoen). kosteloos wonen in de groepsaccommodatie (of zelf een huisje of chalet huren op de Elohim Krachtplaats als er een beschikbaar is). (Woon je liever buiten onze kleine woon-werk-gemeenschap dan kan dat ook)

tuin.jpg

Ieder Elohim teamlid heeft zijn eigen hoofdtaak
Maar de teamleden zijn ook bereid ondersteuning aan elkaar te bieden indien nodig. Het team is intuïtief, spiritueel, bewust en open en leeft en werkt vanuit de ziel. Ook jouw ziel en menszijn zullen zich hierdoor verder openen en zich veilig voelen. Velen spreken over een Thuiskomen in jeZelf door de sfeer van de Krachtplaats met zijn Helende Tuinen en zelfrealisatie lichtcodes.

Elohim gedachtegoed steunen
Het zou fijn zijn als je via woord en beeld het gedachtegoed, de helende tuinen en de activiteiten van het Elohim Centre kunt vertegenwoordigen en promoten.

Vrije dagen
Deze zijn op maandag en dinsdag als het centrum gesloten is en mogelijk ook anderen als je niet full time meewerkt.


Wie zijn wij?
Het Elohim Centre is een spiritueel centrum, met edelsteenwinkel, workshops en opleidingen, een Krachtplaats met helende bezoekerstuinen en een camping met chalets en een kleine woon-werkgemeenschap. Er werken tussen de  8 en 12 mensen inclusief vrijwilligers.

Solliciteren
Ben je geïnteresseerd in de vrijwilligers vacature; stuur dan je motivatie, iets over jezelf en CV (met foto) naar joke@elohim-centre.org.  Laat ons ook weten of je bereid bent naar Veelerveen of de omgeving te verhuizen, gedeeltelijk of helemaal in de woon-werkgemeenschap wilt wonen.