Nou weet ik weer waarom ik in de regen woon!

joke vakantie 2017.jpg

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Aangekomen op de Canarische Eilanden in een toeristisch hotel trekt mijn hele aura samen en kan ik wel huilen door de verdichting.
Ik besluit, ondanks het verschil met de energie van de krachtplaats er het beste, en vooral geen verhaal, van te maken; de zon schijnt immers en het is 21 graden! Genietend van de zon vergeten Arie en ik al gauw de verdichting en genieten we tijdens een week vakantie volop van elkaar, de ontspanning en de zee.Na een week vliegen we terug. Boven België en Nederland voelt het, ondanks de bewolking, lichter net als in Eindhoven waar we een tussenlanding maken.

Tranen van ontroering

Dan stap ik opnieuw uit, nu in Eelde, de vlieghaven van Groningen. Tranen van ontroering over zoveel Lichtkracht, mijn hele aura gaat open. Ruimte, vrijheid, bewustzijn en meesterschap het wordt allemaal zoveel meer voelbaar!
Ik wist niet eens dat ik dit gevoel had gemist. Ook mijn hart en ziel komen steeds meer op de voorgrond.Misschien komt het door de uitstralende kracht van de Elohim Krachtplaats, die 50 km verderop ligt, misschien door de energie van de 3 noordelijke provincies die bedoeld zijn het bewustzijn van Nederland te verruimen, hoe het ook zij, mijn kruinchakra opent voelbaar tot ver in mijn zielelichtlichamen en geestelijke lagen. Nu voel ik me weer mijn volledig Zelf, mijn kanaal zijn. Weg is de plak van alle gedachtenvelden in mijn aura. Dit is pas thuiskomen. Nu doet Creatiekracht weer zijn werk. Ook Arie voelt het verschil en zegt dat zijn hart verder opent en hij meer zichzelf is.

Wat maakt het toch veel uit waar je woont!

Immers Afrika en de Canarische Eilanden zijn bedoeld het Goddelijke in de basischakra in de vorm, uit te drukken. Nu is er in het collectief bewustzijn vooral nog strijd om het bestaan.Waar er in andere landen overleven of het massabewustzijn centraal staan, zijn er natuurlijk ook spirituele mensen en medicijnmannen en vrouwen. Zij stemmen op sommige momenten af op de spirits en Bovenwereld maar dat is vaak nog geen onderdeel van het dagelijks leven en gedrag. België en Nederland zijn daarin voorlopers en worden daarom veelvuldig bezocht door sjamanen uit de hele wereld. Het bewustzijn is hier reeds groot en meer doorleeft. Dit heeft te maken met de kosmische Taak van België en Nederland.

Het kan ook zijn omdat er over het algemeen meer welvaart is

Nergens wonen op één plek zoveel zelfgerealiseerde(verlichte) mensen als in Nederland. In beiden landen kan het Licht van Bewustzijn en Liefde, van bezield leven en een grotere verantwoordelijkheid voor de samenleving, veel makkelijker in de vorm en het gedrag komen.

Ondanks de regen voelen we ons gezegend door deze thuiskomst!

En daarbij komt nog het thuiskomen in de warmte en vriendschap van het team en de participanten ... het is echt iets om reuze dankbaar voor te zijn! Wat schelen dan die regenbuien en de 15 graden temperatuur verschil. Hier kan onze ziel en het meesterschap van het ware Zelf, volop meedoen en terugspiegeling krijgen! En een volgende keer gaan we graag weer voor een vakantie week naar een zonnig land want daarna wacht altijd het geweldig Thuiskomen!

Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin