Nu is het de tijd om richting te kiezen, het kan niet meer andersIn deze nieuwe tijd wordt het steeds duidelijker dat bewustzijnsgroei niet iets is dat vanzelf gaat maar dat het een inwijdingsweg is die bewust wordt gekozen. Deze nieuwe tijd vraagt om mensen die welbewust hun weg kiezen en dit niet onder stoelen of banken steken maar hiervoor uit durven te komen. Niet alleen in het weekend iets “spiritueels” doen en doordeweeks weer op kantoor het oude vertrouwde ik zijn, maar 24/7 bezig zijn met de weg van het hart. Diep van binnen wordt gevoeld dat het niet anders kan, er is geen andere mogelijkheid dan deze weg te volgen en ongeacht de consequenties wordt het pad gevolgd.

volgende stap.jpgOnvoorwaardelijkheid

Dit is de onvoorwaardelijkheid die gewenst is in deze nieuwe tijd, dit is de essentie van het bestaan die in elke vezel van het lichaam gevoeld wordt. Deze tijd is nieuw en inspirerend waarbij vele mogelijkheden zich aandienen aan de horizon maar alleen gerealiseerd kunnen worden als er bereidheid is om te komen tot de kern, om vanuit het hart te gaan leven. De keuze van jouw hart kan verschillen met die van een ander persoon: elk mens is uniek en volgt zijn eigen pad op weg naar zelfrealisatie. Het is ook niet belangrijk welk pad er wordt gevolgd als het maar vanuit de onvoorwaardelijkheid wordt gedaan.

In het verleden was het makkelijk om te switchen, steeds weer van iets nieuws proeven maar altijd wel een achterdeurtje inbouwen voor het geval dat. Altijd een escape achter de hand hebben geeft aan betekent dat er niet gekozen kan worden voor diepgang maar voor tijdelijkheid, je weet immers diep van binnen dat het een keer afgelopen kan zijn en dus wordt er een veiligheid ingebouwd. Het is als gaan samenwonen en daarbij een huis achter de hand houden voor het geval dat. Het verleden was als een sloot die makkelijk overgestoken kon worden maar die gedurende de tijd steeds breder wordt en nu nog maar moeilijk over te steken is, er moet nu duidelijk gekozen in plaats van heen en weer te ‘wipwappen’.

vreugde - blij - vrij.jpgOvergave en commitment zonder einddoel

Onvoorwaardelijk gaan voor een keuze wil zeggen dat er niets verwacht wordt, er is alleen overgave en de drive om die weg te gaan. Het is van binnen weten dat die weg gevolgd moet worden ongeacht de obstakels of enige zekerheid omtrent het einddoel. Als het stadium van overgave zonder verwachtingen bereikt wordt is de persoonlijkheid naar de achtergrond verschoven, deze is gericht op geld, zekerheid, einddoel, relatie of maatschappelijke positie maar remt af als het gaat om zelfrealisatie. Onvoorwaardelijkheid is terecht komen bij de essentie, het gaan voelen en aanvaarden van het ware zelf, het is thuiskomen bij jezelf.

Klik hier voor meer informatie over een sessie met de Elohim Master Healer-Readers

Bekijk hier de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk in de eenheidsenergie van de Elohim Krachtplaats


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin