Ervaring Elohim Master Healer Reader Coach opleiding Mieke

"Ik doe de Elohim opleiding Master Healer Reader Coach. De workshops waren soms heel verhelderend, gingen soms over de items waar ik mee worstelde, soms kwam er na een workshop veel zwaarte en emotie naar boven die ik mocht loslaten.

Door de opleiding ben ik bekrachtigd in wie ik ben en mag zijn. Ik ben bekrachtigd in mijn healer zijn, in het vertrouwen in mezelf. In het staan in mijn meesterschap, in de goddelijke vonk in mij. De sessies waren nodig als ondersteuning bij de processen waar ik door ging (en nog steeds ga). Het heeft mijn spiritueel ontwaken verder doen openbloeien, het heeft me een kracht gegeven die me vooruit stuwt, een kracht die niet meer te stoppen of te negeren valt. Ik voelde na de eerste workshop, hier moet ik mee door gaan, hier moet ik zijn... en ik ging het engagement aan ook het feit dat ik meer dan 900km moet overbruggen om een weekend workshop te volgen heeft me niet tegen gehouden! Het is echt een "Call I Can't Resist".

De opleiding heeft me veel meer vertrouwen gegeven, rust, anders kijken naar de wereld, de mensen, de relaties. Ik volgde reeds een jaar readingopleiding maar ik wou er niet mee verder, was niet mijn pad, mijn manier. Ik voel dat de opleiding in het Elohim echt vanuit de gronding vanuit de totale mens naar boven toe gaat, vanuit het aardse, vanuit het alledaagse leven, je goddelijk zijn beleven vanuit je alledaagse leven, vanuit hoe en wie jij bent, zonder frutsels of franjes, vanuit de basis zonder verbloemen of verbergen jou licht mogen uitstralen, omdat jij dat licht bent (geworden)!

Ik voel dat ik meer leef vanuit mijn essentie, dat ik vroeger depressies had (maar dat was geen depressie dat was niet leven vanuit mijn essentie). Dat mijn leven nu zoveel rijker is, zo veel intenser, dat gevoel wil ik niet meer kwijt. Dankbaar dat ik dit pad mag lopen, en het is verdraaid niet altijd makkelijk geweest (en nog) en het vraagt moed, zweet en tranen maar ik zou het niet willen missen."

Mieke

 

Klik hier voor meer informatie over de Elohim opleiding tot Master Healer-Reader-Coach in het spirituele centrum "Elohim" met Joke ElZiam Nootebos