Licht en Bewustzijn in Nederland en België vanuit het vliegtuig

nedbelg.pngVanuit een vliegtuig is het heel goed waar te nemen hoeveel meer Licht er boven Nederland en België voelbaar is dan boven andere landen. We hebben het de afgelopen jaren dan ook fantastisch gedaan. We zijn als zelfrealisatie gemeenschap in heel Nederland en België enorm gegroeid in bewustzijn en hart. En nog gaan we door. We verlaten het pad van kennis en in het hoofd zitten en afstemming op de buitenwereld en volgen steeds verder het innerlijk Pad naar de buik. In ons buikgevoel Ontwaken we en gaan we meer functioneren vanuit een hoger bewustzijn en liefde die het persoonlijke belang overstijgt ten gunste van het wij-belang. Omgang en werk gaan we vanuit de buik of zijnsstaat aan zonder dat het hoofd er tussen komt. Nederland en Belgie en de Elohim Krachtplaats en woon-werk-gemeenschap hebben dan ook een unieke rol in het brengen van vrede en verlichting naar de wereld en hun zelf. Hun doel is het voorleven en verspreiden van universeel bewustzijn (hoofd), liefde (hart) en verbondenheid (buik).

Voortrekkersrol universeel bewustzijn

Nergens anders op de wereld wonen er zoveel bekende en onbekende verlichte mensen bij elkaar als in Nederland. Al dit licht en bewustzijn heeft als doel de eenheid in de wereld, met de Rijken en in de lagen van de mens terug te brengen naar verbonden Vrede. Nederland en België hebben daarin een voortrekkersrol en doen dat geweldig. Makkelijk is het zeker niet want al dat licht, het eenheidsbewustzijn en hart, brengen ook de weerstand en strijd van ego-ik van het individu zowel als van volkeren, omhoog.

We zijn met velen!

De Elohim Krachtplaats en woon-werk-gemeenschap liggen op het pijnappelklierpunt van Nederland. De Bron heeft een directe verbinding met de pijnappelklier en via de pijnappelklier met het bewustzijn en met verdere, meer fysieke systemen van individu en bevolking. De Elohim Krachtplaats heeft een grote opdracht, niet alleen voor Nederland maar ook voor de wereldziel. Wonen, werken op de Elohim Krachtplaats betekent dan ook vanzelf het proces van zelfrealisatie en mogelijk ook de Inwijdingsweg naar de Christuskracht en Godrealisatie openen en tegenkomen.

Dit betekent belangeloos universele Liefde en Waarheid meenemen in wij-gedrag, omgang en werk

Het betekent ook alles wat van het ego-ik is onder ogen zien en transformeren ten gunste van de ziel en het ware Zelf. Deze processen verlopen, door de ondersteunende krachten, sneller en tot in de basischakra, voor de Elohim teamleden en vrijwillige participanten op de Krachtplaats. Maar ze gebeuren net zo goed in het zelfrealisatie netwerk van Nederland en België. Allemaal gaan we ervoor; voor die (kristallijnen) nieuwe maatschappij en aarde, voor het Ontwakingsproces waardoor onze gebundelde krachten en spirit steeds groter worden en een universeel veld van eenheidsliefde ontstaat!

We bewegen ons naar een individueel en wereldwijd omslagpunt

en we verlaten de oude aarde van afgescheidenheid, dualiteit, strijd en lijden. In onszelf zowel als met elkaar! We zijn met velen en volgen op schitterende en voelbare wijze ons hart en opdracht!

Wil je nog andere inspiratie teksten lezen, klik dan hier.


Mee resoneren en bijdragen aan de nieuwe multidimensionale Mens en Aarde?


vrouw bij fontein, eenheid.jpg

Doorbraak arrangementen - erg populair

Van de mengvorm "dagen voor jezelf op de krachtplaats" in combi met "prachtige persoonlijke sessies", wordt veel gebruik gemaakt.

Lees meer bij de Elohim arrangementen

Contact en route

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor openingstijden, route en vakanties


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin