Ervaringen deelnemers Helende tuinen gids

“De helende tuinen en krachtplaats van het Elohim Centre kende ik al best goed toen ik de rondleiding in de tuinen kreeg. Toch was het heel leuk om nu ook het ontstaan van de tuinen en krachtplaats te horen en de ontwikkelingen daarin. Vervolgens gingen we zelf dieper invoelen op de tuinen. De gids stemde kort energetisch op ons af om te kijken welke tuinen het beste bij ons aansloten. Daarna zijn we de tuinen ingegaan. Bij ons waren dat o.a. het Trollenbos, de Elfentuin en de Pillar of Light. Met onze ogen dicht gingen we voelen wat daar te ervaren was. Door dit gezamenlijk te doen en onder begeleiding voelde ik weer nieuwe lagen, waarvan ik me daarvoor niet bewust was. Ook benoemde de gids nuanceverschillen in de verschillende tuinen en de aanwezigheid van Kosmische Poorten op de Krachtplaats. Elke keer als ik weer bij het Elohim Centre ben, ga ik telkens spelenderwijs aan oefenen ben of ik die ook kan voelen. Ik vond de rondleiding door de tuinen een hele leuke ervaring en zelfs als je de tuinen al goed kent brengt het verdieping en is het zeker ook de moeite waard!”


"Het contact met de Lemurische engelen is ook thuis verder gegaan, ik ben heel dankbaar!"


"Ik voelde niet zoveel, maar werd wel helemaal rustig en ontspannen"


“We hebben een hele fijne rondleiding gehad door de Helende Tuinen. We ervaarden veel rust en we hebben veel mogen voelen”.


 "We hebben nog nooit zo'n interessant teamuitje gehad waarin we nader tot onszelf maar ook tot elkaar zijn gekomen. We hadden een extra readingsuur geboekt waarin er dingen werden aangegeven over de werkelijke kracht van ons bedrijf en team en onze eigen rol daarin. Ook hoorden we over de punten om op te letten. Wat een schat aan verbinding, healing en inzichten hebben we mogen ontvangen".


 

 

Klik hier om terug te gaan naar de info pagina over de Helende Rondleiding met Healer-Reader door de tuinen