Ervaringen Inwijding i.d. 4 windrichtingen, 5 Elementen etc.

"Een prachtige workshop was het afgelopen weekend met de inwijdingen in de 4 windstreken en soundhealing!  Joke begon in de zaterdagochtend direct met een heel krachtige healing om alle deelnemers te openen naar hun ware zelf en heel hun Goddelijkheid in hun lichaam te ankeren. De rest van het weekend waren de healingen ook werkelijk mind blowing! De shift naar het ware zelf werd gemaakt en iedereen zat diep in de zijnsstaat geankerd. Prachtige inzichten hoe het ware zelf nu te leven werd concreet gemaakt en hoe je in harmonie met de 4 windstreken en de krachten ervan kunt leven. Samen deden we oefeningen met soundhealing waarbij het geluid vanuit het Goddelijke kwam, zo bijzonder en zo helend. Iedereen ging gevuld met blijheid en dankbaarheid naar huis." M

 

Wat een prachtige krachtige diepgaande workshop was dat. Als herhaler mochten de energieen nog dieper binnenkomen. Ik voelde zo'n blijdschap en lichtvoetigheid het hele weekend terwijl er inwendig heel veel werd opgeschoond. Mijn ware elfennatuur mocht weer aan de oppervlakte komen...! Wat fijn en ook herkenbaar voelt dat. Dankbaar voor deze prachtige en transformerende ervaring, die zijn positieve verdere uitwerking zal hebben. 

Liefs Marion

 

Feest van vreugde, verruimd bewustzijn, meesterschap en liefde: docente Joke ervaring
Met een bewustzijn, hart en buik wagenwijd open, stroomde liefde in een oneindige stroom door mij en de cursisten van de afgelopen weekend workshops, "4 Windrichtingen, 5 Elementen en Soundhealing". Ieder ervaarde heel diep het Goddelijke Zelf en Goddelijk innerlijk kind, voorbij de ik-illusie. Zoveel bange innerlijk kindjes lieten los. In de hersenhelften ontstond een permanente eenheid van het mannelijke en vrouwelijke. Het gevoelsmatige denken, het denken vanuit de Goddelijkheid en het denken vanuit het mentale gaan voorgoed meer samen.
De dagen na de workshop hadden velen, waaronder ikzelf, een vreemde stilte en wattig gevoel in de hersenen, totdat deze volgende ontwikkelingstap geïntegreerd was. Toen was het juist extra helder in het hoofd. Denken en verruimd bewustzijn waren één. Het was één van de mooiste workshops die ik ooit heb meegemaakt en mogen geven. Diepe ontroering, zeeën van Liefde en voelbaar in onszelf, de nieuwe samenleving. Alles, mede dankzij het Lemurisch bos met de Gaia-Christ-oermoeder energie die de workshop, samen met Joke, zo intens ondersteunde.Enorm veel karmische jassen uit zovele levens, lieten we met het grootste gemak, zonder een enkele inspanning, voelbaar achter ons. Moeiteloos kwam ieders ware natuur daardoor op de voorgrond. Na afloop was ieder zo veranderd, zo open, zo mooi en puur! De prachtige eenheids- en kristallijnen kind transmissies waren de klap op de vuurpijl. Allemaal lieten we onzekerheid, levensvragen, eenzaamheid en afgescheidenheid achter ons. Wat een feest van vreugde, verruimd bewustzijn, meesterschap en liefde, heb ik mogen meemaken! Dank, dank, dank, aan alle deelnemers, de Bovenwereld en de oermoeder Aarde.


Een feest om weer in contact te komen met de grote krachten van de windrichtingen en de elementen.
"De Workshop heeft me erg goed gedaan en weer meer thuis gebracht. Ik wil daar graag mee verder...

In dit weekend is er ook veel in mijn rug gebeurd. Toen ik 24/25 jaar oud was ben ik in een panieksituatie plat achter op mijn rug gevallen. Ik kan nog altijd de plek van de blessure van toen voelen en heel precies aanwijzen. Nu lijkt daar een stuk doorheen geheeld te zijn. Het stroomt weer veel meer door. Ik voel me ook veel sterker en voel mijn beide voeten steviger op de grond. Ik betrap mezelf er zelfs op dat ik het lekker vindt om ze, heel onvrouwelijk, flink breed uit elkaar te zetten en mijn mannetje te gaan staan. Nu nog steeds is mijn rug bezig om een nieuwe balans te vinden, soms is hij heel vermoeid, dan weer stevig.

Toen ik mijn waarneming vertelde over het herontdekken van de kracht van vuur begon Joke te vertellen over uiten van haar boosheid. Ik had die link op dat moment zelf niet gelegd met vuur. Nu na het weekend merk ik dat ik af en toe rauw vuur in me voel, boosheid die zomaar opvlamt, geen geduld meer. Even wennen. Heb het er nog niet echt uit laten komen. Een hele ontdekking! "

Met lieve groet,
YvonneKlik hier om weer terug te gaan naar de Workshop Inwijding i.d. 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being+ Soundhealing opleiding