Ervaringen: MHRC opleiding

 

"Lieve Joke

Ik wil je met heel mijn hart bedanken voor wat jij en het centrum mij de laatste 3 jaar gebracht hebben. Het is zoveel moois. Inmiddels heb ik sinds januari mijn eigen praktijk en er gebeuren zoveel mooie dingen dat ik er iedere dag weer ontroerd van wordt zoveel liefde eenheid en licht. Het is onvoorstelbaar, zo dankbaar zo mooi ik kan het niet omschrijven.

Inmiddels heb ik zelfs mijn baan op kunnen zeggen zo goed gaat het in de praktijk, dat ik per 1 november mij volledig kan storten op het lichtwerk. Alles komt in een stroomversnelling sinds ik drie jaar geleden bij jullie binnen kwam vallen.

Ik hoop je in oktober of november weer te zien bij de terugkomdag of bij de Merlin. Waarschijnlijk allebei. Bij deze een hele diepe dankbare harteknuffel voor jullie allemaal, en een extra dikke voor jou."

Heel veel liefs, Gerdien van Horssen"De workshops, transmissies en online E-learning / channelings hebben voor mijn gevoel wezenlijk bijgedragen aan mijn ontwikkeling. Ik ervaar ze als een betekenisvolle aanvulling op mijn lichaamsgerichte opleiding en achtergrond. Belangrijke thema’s die aan bod komen en mij helpen zijn: de multi-dimensionaliteit van mijn wezen, mijn weg naar het worden van een ‘Pillar of Light, (opschoning en verlichting van alle chackra’s, en daarmee het gaan leven vanuit mijn Essentie, heelheid en verbinding met de Bron, en met de innerlijke Geliefde.

Ik heb het gevoel dat vooral alle transmissies sterk bijgedragen hebben aan het werkelijk kunnen voelen van Eenheid met de Bron. Dat heeft in mij een rust gebracht, en ook een groot vertrouwen. Ook voelt het dat er een fundamentele heling heeft plaatsgevonden op gevoelens van gemis en tekort. Niet dat dat nooit meer aangeraakt wordt, maar ik heb in zoveel transmissies eenheid en vervulling en zoveel puurheid in mijzelf mogen ervaren, dat ook die ervaring zich in mijn cellen is gaan  nestelen, en daarmee steeds meer door al het andere heen bereikbaar blijft.

Het duidelijker kunnen voelen van de eenheid in mijzelf maakt dat ik me vrijer voel, en meer op eigen benen sta. Meer in staat om mijn hart open te houden en een diepgaande intimiteit met een ander aan te gaan, zonder de ander te claimen en met veel minder angst voor pijn of gemis. Innerlijk blijf ik, mede door de opleiding, in contact met mijn eigen heelheid en vervulling. Het voelbaar meer kunnen leven vanuit mijn Essentie en de innerlijke rust, heelheid en vertrouwen die de workshops en E-learnings / channelings in mij versterkt hebben, voelen niet alleen weldadig in mijn eigen persoonlijk leven, maar geven me ook een nieuw elan voor mijn praktijk. Het biedt me een nieuwe grond om vanuit te werken met cliënten, en de mogelijkheid om hen vanuit mijn eigen doorleefde ervaring een nieuw en ruimer perspectief aan te reiken"

Ellen van Dun


 

"Bij de eerste workshops tijdens deelname aan de Elohim MHRC opleiding viel het mij gelijk op dat het op het Elohim Centre anders is dan bij andere workshops/ opleidingen waar ik was geweest. Het is niet enkel de informatie die je mentaal krijgt overgedragen maar het hele lichaam, de cellen en DNA neemt de informatie op waardoor je het ook echt gaat Zijn. Van kruin tot basischakra. Na enkele workshops voelde ik hoe heel mijn gevoeligheid tot zijn recht kwam en ik het ook als een kwaliteit kon ervaren i.p.v. een last.  Mijn intuïtie en het openstaan voor energieën verdiepte zich geleidelijk aan in de opleiding. Het vertrouwen in het geven van healing en reading nam hierdoor ook steeds meer toe. Behalve het leren healen en readen heeft de gehele opleiding mij innerlijk veel gebracht. Mezelf heb ik op een dieper niveau leren kennen, juist ook in de meest verfijnde en subtiele lagen. Met het inzicht en de ervaring dat het niet gaat om het persoonlijk zelf, maar juist om daaraan voorbij te gaan.  Als healer werk je dan vanuit een zuiver kanaal in volledige samenwerking met de Bron. Dienend vanuit ware liefde om een ander te helpen in waar hij of zij staat en dat was wat ik het liefste wilde. Dank Joke voor je bijzondere mooie en diepgaande opleiding."

Lieve groet, Marlisa

"Ik ben bezig met de MHRC opleiding.
Ik heb nu 6 workshops gevolgd. Wat me opvalt is de diversiteit in de verschillende weekenden. Het is erg afwisselend, waardoor ik geboeid blijf. De verdieping vind ik fijn, merk ook dat het altijd toepasbaar is op vele situaties in mijn thuissituatie. De workshops vallen vaak samen met thema’s die ik aan het uitwerken ben, dat geeft me kracht, maar ook de theorie vind ik fijn, zodat het allemaal een plekje kan krijgen.

De eerste persoonlijke sessie heeft veel geopend. Veel inzichten. Daarvoor een doorbraak arrangement gehad en deze gesprekken waar ook zeer waardevol.
Wat er sowieso veranderd is is dat ik steeds beter naar mijn buik kan gaan. Is erg lastig, aangezien mijn hoofd alles altijd overnam, maar daar zit zeker groei in. Ik krijg ook de mensen nu op mijn pad om dit in de praktijk te brengen, om stil te staan bij wat ik voel en dit over te brengen, eerder had ik dit nooit gedaan en gekund. Verder is het een leermoment om bij mezelf te blijven, mezelf niet te vergelijken met anderen en dat iedereen zijn eigen groei heeft. Ik ben altijd erg resultaat gericht ingesteld, maar nu gaat het om het proces en dat is erg wennen. Ik ontmoet ook de mooiste mensen tijdens de opleiding, wat kan ik daar veel leren en wat is het fijn om dan in een eenheidsenergie te zitten, wat ik thuis niet vaak kan voelen. Ik word gevoeliger, kan mensen beter aanvoelen en ze waar nodig kan helpen, als dit voor mij goed voelt.

Ik geef regelmatig healingen aan mensen, live, maar vaker op afstand. De ene keer gaat het makkelijker dan de andere keer. Maar andere gevoelige mensen geven vaak precies aan wat ik ook voel tijdens healing en dat is erg fijn om te ervaren. Ik heb geen eigen praktijk, dat is nu ook zeker niet de bedoeling, doe de opleiding eerst vooral voor mezelf en ik zie wel wat komt. Weet dat ik eerst zelf mag groeien en mag staan in mijn eigen kracht. Het readen vind ik nog erg lastig, maar merk nu ook dat ik daar in groei, af en toe komt mijn ego er nog wel tussen, maar het leuke is dat ik dat dan ook wel weer door heb. Mooi leven.

Ik merk dat de diepgang steeds meer komt, maar heb het gevoel dat ik eerst nog heel wat mag loslaten, dus ik wacht rustig af op wat komen gaat.

Dankbaar dat ik dat mag meemaken en doen, heeft ineens zoveel meer diepgang aan mijn leven gegeven en besef dat het leven zoveel mooier is dan ik ooit had gedacht."

Floortje

 


 

"Ik doe de opleiding Master Healer Reader Coach. De workshops waren soms heel verhelderend, gingen soms over de items waar ik mee worstelde, soms kwam er na een workshop veel zwaarte en emotie naar boven die ik mocht loslaten.

Door de opleiding ben ik bekrachtigd in wie ik ben en mag zijn. Ik ben bekrachtigd in mijn healer zijn, in het vertrouwen in mezelf. In het staan in mijn meesterschap, in de goddelijke vonk in mij. De sessies waren nodig als ondersteuning bij de processen waar ik door ging (en nog steeds ga). Het heeft mijn spiritueel ontwaken verder doen openbloeien, het heeft me een kracht gegeven die me vooruit stuwt, een kracht die niet meer te stoppen of te negeren valt. Ik voelde na de eerste workshop, hier moet ik mee door gaan, hier moet ik zijn... en ik ging het engagement aan ook het feit dat ik meer dan 900km moet overbruggen om een weekend workshop te volgen heeft me niet tegen gehouden! Het is echt een "Call I Can't Resist".

De healingopleiding heeft me veel meer vertrouwen gegeven, rust, anders kijken naar de wereld, de mensen, de relaties. Ik volgde reeds een jaar readingopleiding elders maar ik wou er niet mee verder, was niet mijn pad, mijn manier. Ik voel dat de opleiding in het Elohim echt vanuit de gronding vanuit de totale mens naar boven toe gaat, vanuit het aardse, vanuit het alledaagse leven, je goddelijk zijn beleven vanuit je alledaagse leven, vanuit hoe en wie jij bent, zonder frutsels of franjes, vanuit de basis zonder verbloemen of verbergen jou licht mogen uitstralen, omdat jij dat licht bent (geworden)!

Ik voel dat ik meer leef vanuit mijn essentie, dat ik vroeger depressies had (maar dat was geen depressie dat was niet leven vanuit mijn essentie). Dat mijn leven nu zoveel rijker is, zo veel intenser, dat gevoel wil ik niet meer kwijt. Dankbaar dat ik dit pad mag lopen, en het is verdraaid niet altijd makkelijk geweest (en nog) en het vraagt moed, zweet en tranen maar ik zou het niet willen missen."

Mieke

 "Ik heb eerst anderhalf tot 2 jaar de site bezocht van het Elohim Centre, steeds maar weer, en steeds groter werd mijn verlangen om erheen te gaan, om eindelijk te gaan doen wat ik diep van binnen wist en voelde dat de bedoeling was, want ik was als kind altijd al gevoelig geweest en zag meer dan de meeste mensen. Maar ik had last van allerlei angsten, angst voor het autorijden,en omdat ik zo gevoelig ben, had ik ook angst voor mensen, hoe graag ik ze ook om mee heen heb, iets in mij was altijd voorzichtig en op haar hoede, en bovendien had ik last van allerlei lichamelijke klachten en zat niet zo goed in mijn energie, was erg snel moe. Al jaren zocht ik naar iets, iets dat me meer zou kunnen vertellen over wie ik was, en ik had het gevoel dat ik iets kwijt was geraakt (mijzelf), ik kon me niet voorstellen dat dit het dan was, en voelde zo'n drang en verlangen om andere mensen te kunnen gaan helpen. En het verlangen groeide en groeide en uiteindelijk deed zich financieel een kans voor om mijn droom waar te gaan maken.

De eerste keer dat ik een workshop deed was ik helemaal verkrampt van het auto rijden, had knikkende knieën en heb zelfs moeten overgeven, maar ik was er en ik deed het. En iedere keer als ik weer kwam ging alles makkelijker. Tijdens de workshops werd mijn gevoeligheid nog groter en het contact met alle natuur en kristalwezentjes en de lichtmeesters, engelen, moeder aarde, vader zon, de elementalen, te veel om op te noemen, dit contact werd weer helemaal hersteld, dat gaf me zo'n gevoel van eindelijk thuis komen, zo warm, zo ontroerend, zo dankbaar, ditmaal was het een thuis komen in mijzelf in plaats van iets dat ik erbuiten zocht. En ook het leren communiceren met hen was en is voor mij één groot feest. Ook kwamen er als vanzelf thema's voorbij waaraan gewerkt werd, zowel individueel als voor de groep. Het eten en slapen in de groepsaccommodatie gaf ook een grote meerwaarde, want 9 van de 10 keer gingen de processen gewoon door en gebeurden er prachtige dingen in de groep. Soms was het heftig , maar altijd kwam dan in de workshop later naar voren wat voor thema er uitgewerkt werd en vielen alle puzzelstukjes op zijn plaats. Dan besefte ik hoe groot dit cadeau wel niet was.

Uiteindelijk heb ik de Master Healer Reader Opleiding gevolgd en die hebben nog meer gebracht dan de workshops. Met de groep zijn we dan ook langer en vaker bij elkaar op het Elohim terrein waardoor er ook nog meer kan gebeuren, het diepergaand beleefd kan worden. Bewustzijnscadeaus volgden elkaar op.
Nu na de opleiding, ben ik niet meer bang, niet meer angstig voor mensen, entiteiten en duistere donkere dingen, niet meer angstig om auto te rijden, weet ik weer wie ik echt (in essentie) ben, wat ik ermee kan en mag doen, wat de bedoeling is van mijn verblijf op aarde, zie ik weer overal de eenheid in, leef ik vanuit mijn hart en mijn innerlijke meisje, en heb ik weer vertrouwen, durf mij weer veilig te voelen. Het staat nu als een huis in mijn aarding.

Ik ervaar tegenslagen nu veel meer als uitdagingen en momenten om te leren. Ook leerde ik tijdens de workshops veel praktische dingen waardoor het mogelijk is om dingen "op de grond" te kunnen neer zetten. Daardoor ben ik nu begonnen met een mijn praktijk. En nergens anders, bij geen één ander centrum, want ik heb elders ook workshops gevolgd, ben ik zo'n diepgang, zowel in de workshops en opleiding als tijdens het verblijf in de groep, tegen gekomen. Mijn lichaam kon zich weer gaan herstellen en mijn gezondheid en energie nemen nog steeds toe. De beroepsopleiding bij het Elohim Centre is echt de investering waard geweest, een cadeau voor de wereld en voor mezelf!"

Liefs van Rachel Helmhout
“Tijdens mijn persoonlijke sessies maakte ik kennis met de filosofie, insteek van het Elohim Centre en met de diepgaande healingen. Tijdens één van die sessies werd een aantal workshops aanbevolen, ter ondersteuning van mijn persoonlijke proces. Na het volgen van deze workshops kreeg ik steeds vaker de gedachte ‘zal ik de opleiding MHRC gaan doen?’. Mijn systeem begon te zingen van dat idee. Dus zo gezegd, zo gedaan en eenmaal bezig met de opleiding ontstond de gedachte om ook de opleidingen VPZ, HM en AH te gaan doen. Ik heb verschillende reading- en healingcursussen gedaan. Sterker nog, ik volgde een opleiding toen ik voor het eerst bij het Elohim Centre kwam en daar ben ik snel mee gestopt doordat ik inzag dat wat ik daar leerde niet te vergelijken was met wat er bij het Elohim Centre gedoceerd wordt. Ik vond de opleiding die ik deed en de cursussen die ik gevolgd had opeens oppervlakkig, beetje ‘aura harken’ en aan ‘chakra’s draaien’ (even gechargeerd). Wat ik bij het Elohim Centre leer gaat zoveel verder en dieper. Ik ervaar het zelf in persoonlijke sessies en ik ervaar het in de (oefen-) sessies die ik geef. Ik heb het idee dat er veel meer in mij aangesproken wordt als ik een sessie geef, alles wordt aangesproken, op alle lagen. Ik kan mezelf als kanaal volledig, maximaal inzetten en daarin word ik ook uitgedaagd om mijzelf open te stellen, alles te laten komen en te laten ontstaan. De verandering is vooral in gang gezet door mijn persoonlijke sessies. Daarin zijn alle vingers op alle zere plekken gelegd, ben ik mezelf goed tegen gekomen en kom ik mezelf nog steeds tegen. De sessies zijn confronterend, inzicht gevend, helend en transformerend. Het geleerde breng ik in de praktijk. Het is oefenen met nieuw gedrag, een nieuwe kijk, met weer gaan voelen, met het toestaan van alles wat zich in mij aandient, met in mijn lichaam zijn, met het aanvaarden van alle delen in mij die ik niet zo leuk vind, met het grenzen aangeven en met mijn kleine ikje doorzien. In de praktijk kom ik dingen tegen, loop ik tegen dingen aan en die kan ik weer bespreken in een sessie. Dan krijg ik weer tips en adviezen, waar ik weer mee verder kan. Tijdens de sessies krijg ik ondersteuning bij het zakken naar mijn onderste chakra’s er gebeurt dan zoveel. In de sessies zit voor mij de diepgang, de ondersteuning op persoonlijk niveau, toegespitst op mijn thema’s. Onmisbaar voor mijn proces. Ik zou het iedereen aanraden om naast de opleiding ook een persoonlijk sessietraject te doen.” 

Groeten, Marieke


 Handen 1.jpg