Wil je ziel het roer omgooien?


Buiten lunchen met team april 2016.jpgGroepsziel en acupunctuurnaald voor de wereldziel
De Elohim Krachtplaats met helende tuinen en de eenheidssfeer van de groepsziel, ankert als een acupunctuurnaald in het wereldnetwerk en trilt het nieuwe aardebewustzijn, innerlijke en mondiale vrede aan. Je dienstbaarheid, missie en Christuskracht krijgen er letterlijk handen en voeten voor de nieuwe samenleving!

 


 

Paden aanvegen, participant 2016.jpg

Wil je samen bouwen aan een nieuwe maatschappij?
Ben jij diegene die deel wil uitmaken van de Elohim community en een weekje, structureel een aantal dagen p.m.,  of op vaste basis mee wil werken als vrijwillige participant?

Tijdens je participatie verblijf je in de eenheidssfeer van de Elohim Krachtplaats en zet je je 8 uur p.d. dynamisch en productief in voor de organisatie en haar doel voor de nieuwe maatschappij door middel van je fysieke werk en innerlijke wij-houding.

 

Kijk hier voor kosten, coachingsavonden en mogelijkheden
Kijk hier voor speciale participanten vacatures voor langere termijn

 


 

Wat doet het Elohim Centre en de gemeenschap voor werk?
Elohim Community bestaat momenteel uit 10-20 mensen, is een voorloper, en biedt op verschillend vak- en zelfrealisatiegebied opleidingen en consulten aan. Het centrum kent de volgende poten: onderwijs, consultancy, zelfrealisatie tuinen, kristalwinkel- en webshop, minicamping met sacraal bos, verblijven en een huiskamerrestaurant.

Klik hier om terug te gaan naar 'Samen bouwen aan een nieuwe maatschappij'

Contact en route