Mogelijkheden om als vrijwilliger te participeren

Onze voorkeur gaat uit naar vaste of structurele participanten maar als je een paar losse dagen wilt komen helpen als vrijwilliger ben je ook van harte welkom als er plek is.

Bijdrage in de kosten

Net als in andere ecodorpen, spirituele gemeenschappen en ashrams onderhouden Elohim medewerkers en vrijwilligers de gemeenschap en idealogie door te werken zowel als door hun financiële bijdrage. Daarom draag je, als je parttime vrijwilligerswerk doet, €10 per dag dat je werkzaam bent, bij aan de gemeenschap. Werk je fulltime dan betaal je dus ongeveer € 215,- per maand. Dit wordt vooraf in rekening gebracht. Vertrek je eerder dan gepland, dan ontvang je het resterende bedrag retour. Na een half jaar full-time meewerken* komen de kosten voor het participeren te vervallen.

Na een half jaar 5 dagen p.w. gewerkt te hebben, of 130 dagen in een periode van 2 jaar, komen de kosten, indien je werk wederzijds bevalt, te vervallen. Des te langer je er bent en betrokken bent, des te meer ontvang je o.a. aan kosteloze activiteiten, wandelgangen-coaching en innerlijke ontwikkeling. 

 

Kost en inwoning

Je kunt tijdens je participatie kosteloos mee eten en gratis gebruik maken van de groepsaccommodatie Happiness of de camping.

Lees hier meer informatie over overnachting en maaltijden

 

Kans op betaalde Elohim baan

Vanaf mogelijkheid 5 en de vereisten daarvoor (zie hieronder), kan een (deels) betaalde functie in zicht komen. We maken zelf een selectie uit de lijst van vrijwillige participanten omdat niet iedereen in aanmerking kan komen. Voor ons is het belangrijk dat je op de eerste plaats komt om te helpen bouwen aan een non duale samenleving, voldoende vaardigheden en inzet hebt en innerlijk wilt groeien.

 

Motivatie

Zoek je een baan of woonplek omdat:

  • Je huidige werk of relatie niet langer bevalt
  • Je moeilijkheden hebt
  • Niet zo goed op jezelf kunt zijn
  • Een burn-out hebt of herstellende daarvan bent

In bovenstaand geval is je motivatie voor ons niet de juiste insteek. Los dit dan eerst op (b.v. met persoonlijke healing-readingsessies).

 

De verschillende mogelijkheden

Eenmalig enkele dagen meehelpen

Wat krijg je: Kost en inwoning en onbeperkt toegang tot de Zelfrealisatie tuinen en het Lemurisch bos t.w.v. € 67 p.d. Alleen mogelijk bij voldoende vrijwilligersklussen, voor informatie informeer via willeke@elohim-centre.org.

De kosten voor meewerkend vrijwilligerswerk bedragen €10 per werkdag

 

 

Fulltime 5 dagen p.w. (gedurende minimaal 2 weken)

Wat krijg je:

  • Kost en inwoning en onbeperkt toegang tot de Zelfrealisatie tuinen en het Lemurisch bos t.w.v. € 67 p.d.
  • Tijdgeest lezing en reading van Joke ElZiam Nootebos
  • Coachings/functioneringsgesprek van 30 minuten elke 14 dagen t.w.v. € 72

 

De kosten voor meewerkend vrijwilligerswerk bedragen €10 per werkdag (is ongeveer €215,- bij 1 maand full-time meewerken).

Je werkt structureel mee, maar niet full-time

Wat krijg je:

  • Kost, inwoning en onbeperkt toegang tot de Zelfrealisatie tuinen en het Lemurisch bos t.w.v. € 67,- p.d.
  • Coachings/functioneringsgesprek van 30 minuten t.w.v. € 72. (Frequentie gesprekken is afhankelijk van het aantal gewerkte dagen. Bij minder dan 5 dagen per maand meewerken komen de coachingsgesprekken te vervallen.)

 

De kosten voor meewerkend vrijwilligerswerk bedragen €10 per werkdag

 

Na een half jaar* groei je door naar de volgende mogelijkheden

Lees meer bij mogelijkheden langere participatie

*of 130 dagen binnen een periode van 2 jaar.