Ervaringen Groepshealing "Sekinah en jouw 13 dimensionale Christ-lichaam integreren"

Hieronder wat korte reacties van de mensen die online na afloop via de chat een reactie gaven:
 

"Wat een prachtige transmissie was het en wat een diepgang. Heb het diep mogen voelen als een warm innerlijk bad.  Een presence die door me heen stroomde en me een diep gevoel van thuiskomen gaf.

"Wat een fijne, zachte energie. Er zijn bijna geen woorden voor. Pure liefde en heelheid. Ik voelde me in zijn geheel lichter en groter. Nu in mijn buik enorm veel lichter en er is voelbaar meer ruimte"

"Wat een mooie herinnering van en aan Sekinah en hoe deze energie eigenlijk veel vaker "bij me is" dan ik er me bewust van ben. Ook het grote gevoel van "Wij". Dank aan alle aanwezigen en energieën."

"Het was een heerlijke healing en ik kon de universele liefde goed in en om me voelen. Ik heb vanavond ervaren waar ik al lang naar verlangd heb."


Hieronder reacties ingestuurd door deelnemers


"Graag wil ik jullie bedanken voor een super warme en liefdevolle groepshealing vanavond. Wat was het bijzonder! Ik heb een oorverdovende stilte mogen ervaren en ontzettend veel en warme liefde. Tijdens de groepshealing stroomde er ontzettend veel energie door mijn handen. Het voelde alsof ze in brand stonden! Na een poos stroomde het ook flink door mijn voeten. En ook deze voelden alsof ze in brand stonden! Ook mijn zonnevlecht stond even flink in brand tijdens de groepshealing, dit voel ik nu nog, net als mijn voeten. Mijn keelchakra werd ook aangeraakt vanavond. Ik zit vaak en kan diep in mijn hart, hier vind ik dan ook de stilte die ik vanavond ook echt herkende. Maar vanavond ben ik nóg vele malen dieper gegaan en was het nog vele malen stiller en liefdevoller. Héél vertrouwd en toch was ik op nieuw terrein zeg maar.,, anders kan ik het niet noemen. Verder stond de liefde centraal voor mij tijdens deze groepshealing. Mijn hartchakra was heerlijk warm en werd hier en daar alleen maar warmer.

Ik heb ontzettend genoten van deze groepshealing en van de groepsenergie van vanavond. Hartelijk bedankt voor deze mooi en liefdevolle ervaring. Het geluid was overigens uitstekend."

I.


"Gisterenavond was mijn tweede kennismaking met de online groepshealing. Ik heb het als mooi en bijzonder ervaren. De energie was fijn, intens en voelde vertrouwd. Het was een mooie groepshealing én reis, die mij op het einde in een rap tempo door magisch bos leidde met ontzettend hoge bomen met als doorgang alleen een mooie hoge spitse nis. Ik was diep ontroerd tijdens dit alles. Het eerste wat mij overigens te binnen schoot toen ik het magisch bos rap aan mij voorbij zag gaan en ik steeds dieper hierin reisde was het Lemurisch bos. Dit zei ik ook letterlijk in mezelf: "ik ben in het Lemurisch bos". Dit voelde zo duidelijk voor mij! Niet wetend wat dit betekent of hoe dit eruit ziet uiteraard. Maar wat een mooie tijdsreis was dat zeg! Ik hoop dat er nog veel meer zielen de weg mogen vinden naar deze mooie groepshealingen. Ik dank jullie voor een mooie groepshealing en om bij te kunnen dragen aan het verspreiden van dit prachtige lichtwerk!"

Yvette


"Eerst ben ik heel dankbaar voor deze transmissie/groepshealing en voel me zo compleet. Ik trilde al enigszins in de dagen voor de transmissie in een gevoel van dankbaarheid. De transmissie geeft het vertrouwen terug dat het ok is, de kwetsbaarheid die ik het afgelopen weekend doorvoelde. Het voelt een beetje alsof ik herboren ben en dat het ok is om hier te zijn. De transmissie doet veel voor mij veel, en ook bevestigt het mij elke keer weer de overtuiging dat we met elkaar de wereld lichter kunnen maken als we allemaal anders naar de dingen kijken en leren uit de vernauwing stappen… Op de brug staan en naar de andere kant durven lopen... ik kan het soms wel voelen met tranen van geluk, zonder gedachten, maar 'hoogtevrees' is er ook nog… Afijn, Ik denk dat er weer een mooie stap is gemaakt en om jullie daarbij ook even te zien en te horen, maakt alles weer even relatief, waarna ik weer anders verder kan gaan. Mijn werk en de kinderen zijn een mooie spiegel en dan heb ik altijd weer even lol van binnen."
 
A.

"Ik ging automatisch heel diep in mijn buik ademen waardoor het leek alsof ik opgetild werd en tegelijkertijd heel stevig geaard bleef. Een diepe rust en gevoel dat dit pure Zijn mijn bestemming is, en het delen en openhouden van die ruimte (Presence)  een nieuwe ingang voor mij is om mensen te laten voelen wat voor hen gevoeld mag worden in dat moment. Het heeft van de doener een open ruimte gemaakt, die laat stromen wat stroomt. Ook merk ik een krachtige focus op Zijn en laat ik me niet meer meeslepen door emoties en gedachten die zich continu aandienen. Ik laat ze er zijn,  kan ze als toeschouwer ervaren maar me er niet meer mee identificeren. Heel leuk hierbij is dat ik de identificatie valkuil nu met zoveel humor kan zien en ervaren en in de zachtheid naar mezelf kan blijven. Er stroomt een natuurlijke stroom door me heen, die vertrouwt wat er gebeurt, accepteert wat is, en zich veilig voelt om vrijuit te stromen. Wat een ruimte!"

Mijn dank hiervoor aan jullie allemaal  en tot de volgende keer."

Yvonne


"Toen Joke zei: deze komt binnen, deze komt nu binnen..
ging het alsof ik van een Oranje- Roze hartstraal door drie stralen ging, alsof ik drie levens tegelijkertijd doorging. Telkens schokte mijn hart en adem alsvolgt werd groene hart, slik en hartklop, blauwe hart, slik en harteklop, lila, slikkken en harteklop en dan was alles open. Toen zei Joke nu komt het goud binnen, toen was het vreemd dat ik het niet zag maar wel ernorm warm, open en gereset in ademhaling. Ik adem veel beter in de twaalfde, dertiende dimensie.
Met de kristallijne meditatie, met me zo open te zetten, lijkt het of ik daarna alle energie kwijt ben voor een week."
 
Veerle

Klik hier om terug te gaan naar de Groepshealing "Sekinah en jouw 13 dimensionale Christ-lichaam integreren"