Ervaringen online/live Groepshealing "Je Kristallijnen Zelf"

Hieronder wat korte reacties van de mensen die online na afloop via de chat een reactie gaven:
 
"Diep aangeraakt in mijn ware Zelf, ontroerd en dankbaar. Heel openend in het borstgebied.:"

"Wat mooi wat mooi, diep geworteld, hart open en licht, duidelijk voelbare energie bij het achterhoofd en rillingen door het hele lichaam. Dank je wel Joke"

"Ik voelde een enorme kracht in me ontstaan, trillingen in mijn bovenrug en bovenarmen, alsof er iets los getrild werd. Ik voelde een diepe aarding ontstaan."

"Veel energie door mijn bekken en benen. Meest voelbaar aan de rechterkant. Voelde alsof het intens in de aarding werd getrokken."

“Wauw...heel bijzonder...Ik  voelde iets achter mijn rechteroog. Op een gegeven moment kon ik niet stil blijven zitten en ervaarde veel beweging in me. Super mooie ervaring. Dankjewel, Joke!”

“Bedankt joke, het heeft me goed gedaan. Ik kon het goed voelen, ook al heb ik tussendoor wel wat geslapen.”


“Dankjewel, wat een ervaring.”


Hieronder recacties ingestuurd door deelnemers

“Na de eerste ontspanningsaanwijzingen viel ik in slaap, dit vond ik jammer want wat Joke zegt is ook zo interessant. Ik werd wakker en hoorde nog net; velen zullen verdwijnen en er zullen slechts enkelen overblijven. Van je vrienden bedoelde ze, ik ging slapen en voelde me wel meer gezakt en vooral een ontspanning bij m’n schedelrand was duidelijk voelbaar, waar normaal altijd zoveel spanning zat. Dit voelde heel prettig. De volgende ochtend voelde ik me weer meer in m,n lijf, gezakt en lichter.”

Saskia

"Bedankt voor de prachtige groepshealing! Op het allerlaatste moment heb ik me aangemeld, omdat ik voelde dat het moest. En wat een cadeau voor mijzelf was dat. Mijn innerlijk kind voelde zich gezien, begrepen en erkend!  Tranen stroomde over mijn wangen. De healing ging diep en ik voel veel beweging in mijn zonnevlecht. Ik voel me blij en levendig. Dank je wel dat ik erbij mocht zijn."


Paula


Klik hier om terug te gaan naar de online groepshealing "Je subtiele kristallijnen Zelf & staat van verlichting"