Stromen je heldere aanwijzingen en Gaven uit de Bovenwereld niet meer?

Tijdens je ontwikkeling gaat ook de heldere afstemming op de Bovenwereld anders werken, het lijkt of het verdwijnt maar je bent het steeds meer zelf! Je bent zelf die Bovenwereld en dat bewustzijn, de kennis en tekens. Er zijn er geen 2 meer, er is er maar 1, zogauw je menszijn één wordt met je Bovenwerelddeel. Geen ik die spreekt met de hogere Lichtwerelden, kiest en controleert. Ook de ingang of de wijze waarop je energiewerk en Gaven zich tot nog toe voordeden kunnen veranderen.

De Bron in je buik wordt wakker

engel god mens.jpgNu ga je als God-Mens zelf je richting zijn en krijg je dus minder aanwijzingen van buiten/boven af. Nu ben jij die engel zelf die zijn/haar intentie en doel bepaalt en moet voelen wat er al dan niet ingezet mag worden aan helende krachten, Gaven en lichtwerk. Nu mag je leren vertrouwen op je automatische piloot, op de Bron in je buik, die voelbaar vanuit iets dieps in zichzelf de oplossing, richting of het antwoord kent. Je bent niet in de steek gelaten, maar de bovenwereld ziet je Goddelijke volwassenheid en vleugels. Het maakt niet uit of ze hier en daar nog gerafeld zijn, en je ikje niet weet of twijfelt. Of dat je je soms alleen of hopeloos voelt als niets meer lijkt te werken.

Eerst gaat dat nog wat heen en weer, maar blijf je richten op het lichtwezen van binnen en vertrouw je. Al valt de hele wereld om, de Bron in je is er! Je Bent het!

Als ondersteuning om je Lichtdeel te blijven voeden en voelen kun je denken aan:


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin