Ware steun en veiligheid vind je in je Goddelijke Zelf

Als je ontwikkeling groeit dan heb je steeds minder steun en veiligheid buiten jezelf nodig. Je hebt minder behoefte aan steun of begrip van lichtwerkers en vrienden. Het is fijn als het er is, maar de ware steun en basis die ligt in jezelf. Je kunt niet meer mee bewegen met een groep als die beweging niet klopt voor je eigen Goddelijke Vonk, die steeds meer op aarde begint te komen. Je kunt ook niet de uitdagingen van geld, seks, emotie, werk en andere aardse praktijken uit de weg gaan middels een ontkenning van materie en menszijn. Je kunt niet meer alleen de hogere dimensies bekrachtigen in jezelf, zonder de wortels van emoties, innerlijk kind, persoonlijkheid en nederigheid ook te ontwikkelen. Je volgt niet meer alleen de waarheid van een guru of leraar, maar blijft ook trouw aan je eigen Goddelijke stem.


Bloem.jpgJe gaat dieper naar binnen

De kosmische drive en de verbinding met de engelen die je eerder voelde, verandert in een subtielere stem, een fluistering van je Ziel en Essentie. Die fluistering volg je en je kiest dan ook voor die (werk)plekken, mensen en cursussen die dat versterken, en dat zijn er misschien niet veel. Toch kun je niets anders meer dan dat volgen. Steeds meer begin je de waarheid en diepgang van eenvoud, nederigheid en toewijding te kennen. Je wordt steeds ‘gewoner’ maar toch ook zo bijzonder, al zal een buitenstaander het verschil niet zien, maar dat hoeft ook niet meer…

Je ziet ook de schoonheid van de wereld van materie en het gewone leven

Hoe veel rijkdom er in jou leeft en naar buiten wilt komen. Er ontstaat een drang om te willen dienen en helpen de maatschappij te verlichten. Maar niet meer vanuit het ikje dat daarmee zelf ook nog iets wilt betekenen. Het wordt ego-loos in jou. Je wilt geen betere wereld bereiken als resultaat, maar kan niets anders dan je eigen Essentie delen en daarmee ook je omgeving optillen. Het vat stroomt over en kan niet meer gestopt worden.

Hoe versterk je dit in jezelf?

De Elohim Krachtplaats, opleidingen en healing-reading sessies zijn bedoeld deze ontwikkeling in jou te versterken. Zonder het ego te laten groeien, helpen ze je om je Goddelijke waarheid te gaan leven. Door te verblijven op de Krachtplaats maak je de lichtcodes daarvoor wakker in je cellen, net als tijdens de Elohim workshops en Master Healing-Reading-Coaching sessies, en door het beluisteren van audio opnames voor thuis. Voel in jezelf welk verblijf, workshop of sessie je kan ondersteunen, of neem contact op zodat wij het kunnen invoelen voor je.

 


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin