Cliënt ervaringen

"Jouw sessies zijn super krachtig! Ik ben nog steeds onder de indruk van mijn sessie bij jou. Naast de zeer krachtige healing, heb je me ook heel praktische tips gegeven en nieuwe inzichten om op te 'kauwen'."

E B

 

"De healing sessie bij jou was heel bijzonder en ik voel me nog steeds behoorlijk goed. Veel meer in mijn buik dan in mijn hoofd. En meer geaard. Het is nu nog vakantie tijd, maar volgende week zal het allemaal weer druk worden met werk en drie kids naar school. Ben benieuwd of ik nu het goede gevoel vast kan houden. Zo voelt het wel."

Claudia

 

"Je coaching heeft me heel goed gedaan (meer rust, minder stress) Dank je wel hiervoor!!"

Agnes

 


 

"Het verschil van voor het consult en na het consult was immens. Ik werd er helemaal ontroerd van, kreeg kippenvel over mijn hele lichaam. De cliënt straalde van binnenuit en er was duidelijk een serene engelen energie te voelen. Prachtig, kan er haast geen woorden aan geven, zoiets moet je komen ervaren." 

Een buitenstaander

 

"Luuc, dank je wel voor de tijd en ruimte die je geeft in je reading en healing. Ik heb beide van jou mogen ontvangen. Je werkt zuiver, to the point en raakt dat aan wat nodig is, wat aandient en wat gezien mag worden. Ik heb voldoende inzicht en inspiratie mee kunnen nemen voor verdere integratie.  De beweging van hoofd naar buik is heel goed voelbaar geweest en aan mij nu om dit mee te nemen naar thuis. De healing was krachtig en het ontvangen van een audio-opname is fijn. Tijdens het luisteren is het net alsof de healing nog een keer wordt gegeven. Heerlijk. Kortom, dank je wel!"

A

 

"Bedankt voor de reading die je mij gegeven hebt. Op dit moment voel ik me krachtig en gelukkig. Iedere dag word ik door iets geraakt, dan huil ik laat het los en ga weer door. Dat is heel fijn." 

"Luuc, wat een mooie, boeiende en emotionele reading en healing heb je gegeven. Het voelde als een liefdevolle ruimte in 'wie ik ben'. Het heeft mijn hart geraakt waardoor ik bewuster mijzelf ervaar in mijn lichaam en de stilte voel in mijn 'zijn'. Ik ben dankbaar voor deze ervaring. Ik neem de inspiratie en liefde met mij mee."

Lieve groet Anouk 

 

"De sessie sloeg de spijker op de kop. Fijn die duidelijkheid en openheid! Ik voel me gezien en gesteund, en kan nu beter voelen wat de volgende stap is voor mij. Natuurlijk is het een groeiweg, maar ik voel me in ieder geval een flinke stap verder geholpen en kom zeker terug."

Diane

 

"De sessie bij jou heeft me een stuk rustiger gemaakt. Ik voel me vrijer van binnen en een hoop emoties hebben losgelaten."

Samantha

 

"Ik wens mijn dankbaarheid te tonen aan de Elohim ploeg. Ik verbleef van 2 augustus tot 7 augustus in de eenhoorn, ik vond het super. Ik wens vooral Jordy en Luuc in de bloemetjes te zetten, ik voel echt de kracht van hun healingen. Ik zeg meer mijn mening en voel de kracht die bij mezelf geactiveerd is."

Hilde

 


 

Hoe kan ik boeken?

Bel of stuur een mail en dan kijken we of er plek is in de agenda.

Contact en route

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor openingstijden, route en vakanties