Hoe Elohim kristallen helpen tegen entiteiten die leven op de energie van een mens of dier

Edelstenen hebben een fysiek meetbare frequentie en een energetische golflengte. De Elohim edelstenen en kristallen bouwen de levenskrachten van organische wezens op. Ze beïnvloeden mensen, planten, dieren en natuurwezens op prachtige en geneeskrachtige wijze. Ook op het subtiele energieniveau van de ziel. Elohim edelstenen kunnen door hun hoge lichtfrequenties entiteiten, ziekte, vermoeidheid of zwaarmoedigheid verdrijven.

Entiteiten leven meestal op de energie van een mens of dier. Ze nestelen zich soms ook in huizen. Ze leven op boosheid, lust, zelfoordeel of verdriet van mensen, en leggen hun gevoelens, gedachten en wil in de mens.

aurabuisjemetveter.jpgNa het plaatsen van de 13-dimensionaal geopende Elohim edelstenen in huis of kantoor voelt de lucht lichter, zuiverder, en voelt het er meer geladen met vitale levensenergie. Plant, mens en dier komen in hun kracht, en matheid of zwaarte verdwijnt. Mensen met Elohim huiskristallen of hangers maken vaak melding van een sterke positieve verandering, en een verbetering van de situatie met anderen waarbij agressief of onsympathiek gedrag afneemt. Net als ziekmakende energie. Sommige Elohim kristallen zijn in staat heel veel negatieve energie om te zetten in positieve kracht.

Aan welke kristallen kun je denken ter bescherming tegen entiteiten?

Voor vragen of kristaladvies kun je bellen voor een gratis 5 min. consult T: +31 (0) 597 541539


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin