Geheugen, duizelig, ascension symptomen

Hersenen.jpgHeb je last van je geheugen, duizeligheid en ascension symptomen? Vergeet je steeds meer en voelt het niet als dementie? Zijn het vooral je korte termijn geheugen en vergeetachtigheid die pieken?
Voel je je op sommige dagen meer duizelig of verward?

Té gevoelig of mentaal zijn vragen nu om een diepere aarding en afstemming op de geestelijke wereld en je ware zelf.
Ook vraagt een teveel afgestemd zijn op het hogere om meer gronding. Je kunt dieper in je buikgevoel en lichaam zakken door middel van het op diepere zielslagen oplossen van (fysieke of) zielspijnen en trauma's in de onderste chakra’s d.m.v. Master Healing-Reading-Coaching.

Als je geestelijk Licht je kruinchakra, geheugen, hersenen en je buikgevoel kan doorstromen, lossen geheugenstoornis, duizeligheid, verwarring en ascension symptomen meestal op. Vaak horen we van onze cliënten dat ze ook veel blijer zijn nadat ze dieper in hun lichaam en aarding gaan "wonen".

Je hersenstofwisseling, de biochemie en de samenwerking tussen je linker- en rechterhersenhelft, veranderen. Als je er voor gaat kunnen Elohim Healer-Readers samen met jou invoelen waar en waardoor je stagneert om daar vervolgens in de sessies samen met jou daaraan te werken.

Een Elohim Master Healing-Reading-Coaching sessie kun je live, per skype of telefonisch ontvangen.
We raden je aan als het je lukt live te komen zodat er direct meer in je aarding en cellen kan worden opgenomen en de nieuwetijds energie van de Elohim Krachtplaats met helende tuinen, je sessie mede kan ondersteunen. Velen zijn je al voorgegaan en hebben meer levensgeluk gevonden d.m.v. de sessies!

 


 

Klik hier om terug te gaan naar de healing thema's