Als je na 1970 geboren bent kun je momenten van intense kou, hitte, vermoeidheid of emoties ervaren

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Heftige energetische shifts Ontwaken je diepste pijnlagen, angsten en gewoontepatronen

Soms lig je op de bank en weet je niet wat er aan de hand is. Ook gedurende de dag kan er regelmatig sprake zijn van intense kou, hitte-aanvallen, vermoeidheid of emoties. Zeker voor de gevoelige mens die na 1950 is geboren. Ook na de geweldige krachtige online transmissies worden mensen soms geveld door alle oude angsten, onzekerheden en overtuigingen die ineens loslieten. Dit kan gebeuren doordat tijdens de online transmissies, ieders Goddelijkheid zo diep in het karakter, gedrag en de overtuigingen, word geankerd.

dahlia-3524115_640.jpgZielspijn van je eerste 3 jaar, zinloosheid, richtingloosheid

Dader- en slachtoffergevoel, de zielsangst van je eerste jeugdjaren en innerlijk kind, de familieaura; hele scheepsladingen komen op sommige dagen nu vrij aan overlevingsgedrag, kou, angst, diep opgeslagen onmacht en pijn. Aan zinloosheid, richtingloosheid en alleen zijn ondanks je werk en mensen. 

Je ego-ik lost op in Godrealisatie!

Pas recentelijk begreep je dat je je had afgekeerd van de Bron en de Lichtdimensies in jezelf. Je zocht het horizontaal en je verlangde ernaar dat je mensen je werkelijk Lief hadden en Respecteerden op al je lagen. Je zocht het in je een liefdesrelatie of ander werk. Of je sloot je af van je Lichtwezen en werd ongemerkt dichter en meer afscheiden. Je hoopte leven voor leven dat er iemand was die volkomen resoneerde met je subtiele ziel, geest en pure Goddelijkheid. En soms leek het even zo en had je daarna weer het lijden.

Je voelt je nu op sommige dagen zo moe, koud, murf en leeggestreden

Maar je karma en zoektochten worden doorklieft omdat je ZOVER bent! De aarde en voorlopers zijn ZOVER! Je begint te snappen dat je HET PURE GELUK niet vindt in je relatie, in mooier wonen, werken, leuke afleidingen, spirituele vrienden, geld of hobby's. Je weet misschien al dat je enigste Geluksweg je verticale verbinding met je lichtsferen en je Goddelijkheid is tot diep in je buik als sacrale poort. Eenheid met je Oorsprong en Al-Eenheid! En zo niet dan helpt het universum je wel wakker en schoon te schudden. Je te stoppen als nodig. Als je gestopt wordt in relaties, gezondheid, je denkhoofd of werk kun je bewust tijd geven aan Wie je werkelijk bent in je Licht. Je identificatie verplaatsen naar je Lichtwezen in je sacrale buikpoort dat in het aardse en je lichaam leeft maar niet het ik is.

Hoe voel je je als de ruimte van Goddelijkheid, dat jou en alles doordringt?

Als je dat kunt ervaren vul je daar dan mee op. Ook je buikgevoel. Voel het ook om je heen in alle voorwerpen en de natuur. Misschien volg je (Elohim) workshops, sessies of audio-opnames om dat te leren diepergaande te ont-dekken en voelen. Misschien volg je satsangs of sessies om je Al-Eenheids- en Goddelijke gevoel mee te leren nemen tijdens de drukte van je gewone leven. In je omgang en werkzaamheden.
Misschien heb ook jij ervoor gekozen om Elohim Master Healers te vragen, samen met jou, je overlevingspatronen, teleurstellingen, angsten en geheime verlangens te belichten. Omdat je voelt dat het tijd is. Dat ze los willen komen om te helen en je Thuis te brengen. Thuis in je echte Godgerealiseerde Zelf dat alleen maar uit GELUK bestaat


Dankbare reacties over de Elohim Master Healingen tot aan de Oorsprong

De Elohim Healers kregen het afgelopen jaar zoveel mooie, dankbare reacties over dergelijke healingen tot aan de Oorsprong, dat zij daarvoor op hun beurt ook iedereen willen bedanken!
Ook de rest van het Elohim team en ik (Joke) willen jullie bedanken voor alle lieve, enthousiaste reacties over de nieuwsbriefteksten, workshops, online transmissies en Krachtplaats.
Samen maken we de nieuwe diamanten samenleving! Dank jullie wel!
We wensen daarom ook iedereen een stralende tijd en bevrijding!

Meer weten over de Elohim Healers en healingen, de nieuwsbriefteksten, workshops, gechannelde online transmissies en Krachtplaats?

Lees meer informatie op de website, schrijf je in voor de nieuwsbrief of neem contact op!

Lees hier meer informatie over de workshops met verlichtings- en Godrealisatie energie-overdracht en de CRKBO-erkende Elohim opleidingen.

Contact en route

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor openingstijden, route en vakanties


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Linkedin