Ervaringen Groepshealing "Je Levensbestemming, kosmische flow + je 12 dimensionale zieledeel dalen in"

 
Hieronder wat korte reacties van de mensen die online na afloop via de chat een reactie gaven:
 

“Dankjewel Joke en deelnemers voor de krachtige transmissie! Door de transmissie voel ik mij gesteund door het universum om oude zekerheden los te laten en stappen te zetten voor het vinden van een nieuwe baan en woonomgeving.” JuliëtteHieronder reacties ingestuurd door deelnemers

"Wat een prachtige transmissie. Ik voel een enorme ruimte. En een enorme liefde, die naar alles uitreikt. Het is alsof ik de zon in heel mijn wezen voel. In het begin van de transmissie voelde ik een enorm verdriet wat loskwam. Maar al heel snel was dit verdwenen, opgelost. Er werd gezegd, iedere haar is geteld en daar was ik zo ontroerd door. Wat je beschreef dat ik nu minder last van mijn omgeving zal hebben, klopt helemaal. Er is onrust in mijn werkomgeving, toch voel ik me vredig en het is alsof niets me kan raken. Niet zoals vroeger dat ik dan onverschillig was, nee heel zuiver, transparant gevoel. Het brengt me niet uit evenwicht en ik voel een enorme vreugde. En waar ik me vroeger ongewenst voelde, voel ik me nu gedragen en vol vertrouwen en de serene vrede……

Dank dank dank en liefsssss" Debbie

"Niet toevallig heb ik deze week, mijn dagboek, kaarten die ik van vrienden had gekregen, brieven en verdere herinneringen van mijn pijnlijke verleden, weggegooid!
Zo gevoelt, dat dat niets meer betekende voor mij..Waarom zou ik dat bewaren.. het moest weg!
Nu deze channeling...Wow..Zo Niemand Zijn..Zo die intense verruiming gevoeld..Zo de intense hoge trilling binnen voelen komen, een sensatie zo hoog.
Zo voelen en Zien, dat het Goddelijk hart naar voren werd verplaatst, om vanaf NU op de voorgrond te dienen..
Mijn kundalini die vanmorgen (en al langer) in mn nek zo brande, werd open gelegd en ik voelde een ongekende Lichtkracht zijn weg banen.
Mijn maag/darmen waar ik zo'n erge last van had deze nacht, werden geschoond en de lasten afgelegd. Wonderlijk voelbaar. Intense verruimde zachte rust..
Ontroerd sta ik op in mijn Meesterschap, om mijn weg verder te gaan.. De Goddelijke voordeur staat Open..voor ons, voor Wij Samen. Namaste."

Andrisa


"Heel veel dank Joke! Er gebeurde zoveel. Ik reisde door allerlei lagen, soms met de snelheid van ‘t licht en dan langzamer. De kleur van de energie om me heen was veelal zacht roze. Ik zag heel veel Meesters en Spirits, heel vertrouwd.

Mijn hele lichaam is gevuld met warmte, de kundalini stroomt door mijn hele rug. Nu een half uur later voel ik mijn thymus zacht tintelen en is mijn 3e oog voelbaar aanwezig."

Letty


Adelheid buiten in de wind.jpg"Machtig mooi wat hier door mij heen ging, een warme gloed trok heel krachtig door mijn hele lichaam, te beginnen bij mijn hersenen en ook voorhoofd/ogen en ik kon niet anders dan helemaal loslaten.

Het geeft uiteindelijk dieper het onuitwisbare besef dat dit is wie ik ben (dit kwam tijdens de laatste Elohim workshop ook diep binnen en deze groepshealing sloot er prachtig op aan).

Het ontroerde me diep omdat ik voel dat dit meteen het definitieve einde is van eenzaam geworstel, het gevoel het alleen te moeten uitzoeken, van de angst om iets niet goed te doen.. Nee ik ben eenvoudigweg kanaal voor iets veel groters en oneindig liefdevols waarin ik me helemaal kan ontspannen en intens kan genieten van zoveel liefde."

Adelheid J


 "De hele healing voelde ik energie in mijn handen, het gevoel alsof ik continu voeding kreeg.  Het voelde bijna als een huwelijk, ja, ik wil mijn steentje bijdragen aan de nieuwe aarde."

Marie-José


"Vandaag, de dag na de groepshealing, voelt het alsof ik een lichamelijke krachtsinspanning heb geleverd en is mijn lichaam zwaar, maar ook ontspannen en liefdevoller. Verder voelt het of iedere cel in mijn lichaam is aangeraakt door de energie en of mijn ratio iets minder ruimte inneemt."

Greet C


 "Het was een geweldige channeling, alsof ik er live bij aanwezig was. Alles wat er benoemd werd heb ik duidelijk gevoeld. Het was alsof ik een privé inwijding kreeg. Ook de dag erna voel ik nog veel gebeuren."

Maria


"Na de transmissie van gisteravond had ik een heerlijke, mooie dag vandaag en zo rustig van binnen (nog steeds), ook op mijn werk. Ik had er even geen woorden voor. Ik zou altijd wel in die sfeer willen zijn!"

Janet


“Er was aangegeven deze avond dat door de heling..."wij " meer onthecht zouden raken en onze irritaties wel zouden ervaren, maar veel makkelijker konden loslaten, zodat vooral in de relatiesfeer met onze partners ruzies etc. als vanzelf zouden verminderen / verdwijnen. Mijn partner & ik kunnen dit na bijna 2 weken onderschrijven....ik ervaar de irritatie / het ongenoegen ( en kon dan plotsklaps uit mijn slof schieten )  nu na de groepshealing kan ik het laten zijn en stap daar veel makkelijker overheen...en daar zijn we allebei heel blij mee!!!”
 
Lieve groeten DonaldKlik hier om je aan te melden voor de online groepshealing "Je Levensbestemming, kosmische flow en 12 dimensionale ziel"