Feedback workshop/opleidingen

Adelheid buiten in de wind.jpg"Ik zei thuis tegen mijn man: alles wat ik lees op de site, alles wat ze pretenderen, wordt hier waargemaakt!

Maar de grootste verrassing kwam in de workshop van afgelopen weekend. De wijze waarop je alle menselijk onzuiverheid, duisternis, ellende, opgehoopt in mijn buik en daar al weet ik hoelang vast gezet, benoemde, was voor mij een onmiddellijke bevrijding, die me tot tranen toe beroerde.

De wijze waarop alles benoemd werd, mijn eenzaamheid, verlatenheid, wispelturigheid, me niet kunnen ankeren, mijn intense vermogen om te kunnen voelen, waar ik nauwelijks mee om kan gaan en me onrustig maakt, al mijn pijn en frustratie, relatie, seksualiteit, alles, alles werd benoemd, rustig, zonder enig oordeel, als iets wat ligt te wachten op erkenning en bevrijding en zuivering. En doordat je het zo benoemde allemaal, viel ook in mijzelf alle schaamte en oordeel weg, voelde ik me volledig gezien en erkend en kon ik dat ook aan mijzelf geven, de altijd met mij meezeulende afwijzing loslaten en dat opende de poort voor bevrijding. En dat is wat ik vaak mis, dat volledige committent met wat er is, niets mooier willen maken dan het is, in volledige waarheid en echtheid leven met jezelf en naar anderen. Voorbij de angst en schaamte. Terwijl het daar nu precies omgaat wat mij betreft. Dat spiritualiteit je raakt en doorwerkt tot in de meest gewone en kleine dingen van elke dag. Zolang dat niet gebeurt vind ik het eigenlijk niks en ervaar ik ook niet de diepe voldoening, eenheid en vervulling, het leven van mijn volledige potentie, waar mijn hart naar verlangt.

Nooit heb ik op zo'n overtuigende wijze de verbinding tussen het hoogste en het ' laagste' gevoeld en zeker ook horen verwoorden en wat het aller belangrijkste is, ook als waarheid ervaren in jou. Het is ook daardoor denk ik dat je transmissies zo krachtig en zuiver zijn, de bovenwereld wil graag met je samenwerken, door jou echtheid.
Al blijf ik hier en daar vragen hebben over de manier waarop het op de website gedeeld wordt, en ook in de tuinen ieder oordeel daarover is weggesmolten. En ik besef dat dit ook heel moeilijk is zoveel lagen te beschrijven."

Adelheid

 


"Ik ben er verliefd op, transmissies tijdens de workshops van Joke. Zo schitterend , daar zijn gewoon geen woorden voor.
Wel zou ik mensen adviseren om eens naar een workshop van Joke op Elohim te gaan. Maakt niet uit welke workshop kies zelf ze zijn allemaal mooi.
En als je de waarheid in of van je leven wilt vinden, twijfel niet en ga er voor.

Heel veel dank voor alle gouden workshop weekenden die ik bij jullie mocht zijn. Ik heb zo veel geleerd, ik kan niet met mijn hersens vertellen wat, want het is in mij en mijn ziel praat niet zo met woorden. Maar voelt en weet, ook weet ik dat ik nu bijna alle workshops heb gedaan, met heel veel plezier en ook wel met een traantje, kijk ik terug op een geweldig jaar ."

Lida


"Vorige week heb ik de workshop Edelsteen Therapie gedaan onder leiding van Joke.Om te beginnen was de workshop Edelsteen Therapie een groot onvergetelijk hoogtepunt. Met mij is er tijdens de workshop ontzettend veel positiefs gebeurd en daar ben ik Joke en de groep ontzettend dankbaar voor. Het begon al bij binnenkomst. Het voelde alsof ik thuis kwam. Alles was zo vertrouwd en de deelnemers aan de workshop voelden als bekenden. De sfeer was ontzettend fijn en iedereen liet iedereen in zijn of haar waarde en was zichzelf.

Tijdens de workshop voelde je de grote energie van de hele groep wat mij kippenvel bezorgde en ik als zeer bijzonder heb ervaren. In de workshop hebben we meerdere 1 op 1 oefeningen gedaan wat er bij mij voor heeft gezorgd dat ik veel meer inlevingsgevoel heb gekregen naast de kennis die ik heb mogen opdoen. Joke weet echt hoe zij kennis moet overbrengen en mensen in  beweging  kan zetten.Een hoogtepunt voor mij was dat ik mijn situatie als voorbeeld mocht geven. Tijdens mijn verhaal voelde ik mij zo ontzettend veilig en vertrouwd bij de overige deelnemers waardoor ik mijn emoties(tranen) heb durven laten zien. Ik had dit nog nooit eerder gedaan in een groep die ik op enkeling na niet kon. Ik durf mijn hart nu echt te openen naar anderen los van de emoties die dat geeft. 

Tijdens de workshop hebben we meerdere malen een prachtige transmissie/channeling gehad maar de tuintransmissie was voor mij het 3e hoogtepunt. Ik heb daar een aantal bijzondere ervaringen ondergaan. Allereerst ben ik diep bij mij zelf gekomen. Ik heb innerlijk dolfijnen zien/voelen zwemmen. Dit was zo ontroerend, zo mooi dat ik tot tranen toe ben bewogen. Een tweede ervaring tijdens deze transmissie betrof oude patronen opgedrongen vanuit oude familiepatronen. Ik heb ze door middel van het sluiten van een luik achter mij gelaten. Ik voelde mij ontzettend opgelucht en vrij. De stressbalk tussen beide schouderbladen was ineens verdwenen. Ik had en heb na de workshop geen pijn meer en mede daardoor sta ik anders in het leven. Er is echt meer dan alleen ons aardse leven.Tot slot wil ik meegeven dat je echt een ander mens kunt worden als je er voor openstaat.

Ik heb in ieder geval mogen ervaren en daar ben ik een ieder ontzettend dankbaar voor want zij hebben mijn groei mede mogelijk gemaakt. Ik ben een ander mens geworden en hoop nog veel veranderingen mee te mogen maken."

Johan Huver

 "Ik doe de opleiding Master Healer Reader Coach. De workshops waren soms heel verhelderend, gingen soms over de items waar ik mee worstelde, soms kwam er na een workshop veel zwaarte en emotie naar boven die ik mocht loslaten. Door de opleiding ben ik bekrachtigd in wie ik ben en mag zijn. Ik ben bekrachtigd in mijn healer zijn, in het vertrouwen in mezelf. In het staan in mijn meesterschap, in de goddelijke vonk in mij. De sessies waren nodig als ondersteuning bij de processen waar ik door ging (en nog steeds ga). Het heeft mijn spiritueel ontwaken verder doen openbloeien, het heeft me een kracht gegeven die me vooruit stuwt, een kracht die niet meer te stoppen of te negeren valt.

Ik voelde na de eerste workshop, hier moet ik mee door gaan, hier moet ik zijn... en ik ging het engagement aan ook het feit dat ik meer dan 900km moet overbruggen om een weekend workshop te volgen heeft me niet tegen gehouden! Het is echt een "Call I Can't Resist". De opleiding heeft me veel meer vertrouwen gegeven, rust, anders kijken naar de wereld, de mensen, de relaties. Ik volgde reeds een jaar readingopleiding maar ik wou er niet mee verder, was niet mijn pad, mijn manier.

Ik voel dat de opleiding in het Elohim echt vanuit de gronding vanuit de totale mens naar boven toe gaat, vanuit het aardse, vanuit het alledaagse leven, je goddelijk zijn beleven vanuit je alledaagse leven, vanuit hoe en wie jij bent, zonder frutsels of franjes, vanuit de basis zonder verbloemen of verbergen jou licht mogen uitstralen, omdat jij dat licht bent (geworden)!Ik voel dat ik meer leef vanuit mijn essentie, dat ik vroeger depressies had (maar dat was geen depressie dat was niet leven vanuit mijn essentie). Dat mijn leven nu zoveel rijker is, zo veel intenser, dat gevoel wil ik niet meer kwijt. Dankbaar dat ik dit pad mag lopen, en het is verdraaid niet altijd makkelijk geweest (en nog) en het vraagt moed, zweet en tranen maar ik zou het niet willen missen."

Mieke"Ik wil jullie allemaal even heel erg bedanken voor alle mooie workshops die ik mag volgen.
Zelfs mijn meest onveilig thema´s durf ik bij jullie onder ogen te komen, doordat er zo´n veilig en liefdevol, alles omarmend veld wordt neergezet tijdens de workshops en ook tijdens het verblijf. Het is voor mij toch wel bijna het grootste geschenk wat ik mijn leven heb mogen ontvangen dat ik hier terecht ben gekomen, en dat het me nu eindelijk lukt om de dingen praktisch te maken.

Elk weekend voelt voor mij als een kleine vakantie, en daarna voel ik me zo opgeladen dat ik weer een hele poos vooruit kan, en ja het zelfs permanent met me mee kan dragen. Heel erg bedankt, voor alles, voor jullie liefde en goede zorgen en dat ik mij gezien mag voelen in wie ik ben!"

Janneke

 


 

“Ik volg (nog) geen specifieke opleiding, maar frequent losse workshops. Ik heb de inhoud van de workshops als compleet, enerverend en afwisselend ervaren. Enerzijds ben ik bekrachtigd in het energetische door de transmissies en anderzijds bekend gemaakt met het gevoel en hoe hierop te handelen/te vertrouwen. Ik heb de persoonlijke begeleiding via sessies als open, diepgaand en warm ervaren. Er is altijd ruimte voor een vraag, waarop een persoonlijk advies volgt. Daarnaast zijn de sessies intens en heb ik het gevoel dat er echt wat gebeurd. Het Elohim Centre heeft voor mij gezorgd dat ik na een lange weg van tobben en strugglen for life, het gevoel heb stappen te zetten naar rust en acceptatie van het leven. Niet altijd even gemakkelijk, maar ergens voel ik wel de groei.
De diepgang van de workshops heb ik als erg fijn ervaren. Het heeft gezorgd voor een vol(ler) en warmer gevoel in mijn buik en meer rust in mijn hoofd. De kennis is er en ik merk dat ik meer het geleerde in de praktijk begin te brengen, wat zijn vruchten afwerpt. De krachtplaats doet veel voor mij en zorgt er in sommige gevallen voor dat ik weer in de rust kan komen. Ik heb ook andere cursussen/workshops gevolgd buiten het Elohim Centre hier bleven we tijdens de cursussen/workshops meer in de hogere sferen. Bij het Elohim Centre wordt meer stilgestaan bij het gevoel en de doorleving ervan, zodat het beter in het dagelijks leven toepasbaar is.”

Peter

 "Afgelopen weekend was weer een mooie workshop! Het ontwikkelingsproces dat je in workshops doorloopt is een aanrader. De transmissie was krachtigen hielp goed voelbaar bij mijn groeiproces. Door de workshops is veel groei en verwerking mogelijk.

Dat het wat met me doet is voor mijzelf goed merkbaar. Ik merk het ook aan anderen want de laatste tijd zeggen mensen dingen tegen me als wat ben je vrolijk, je straalt......
Dat soort complimentjes heb ik nooit gehad in mijn leven. Mijn ontwikkkelings of verlichtingsproces loopt goed maar daarnaast vind ik de workshops leuke uitjes. De workshops leveren mij geregeld nieuwe vriendschappen op."

Dick de Ridder


 

Ik volg bij jullie de opleiding VPZ, maar wil meteen ook de KKM-opleiding meepakken. En ook AH, Merlijn en nou ja, waarschijnlijk ga ik ze allemaal doen, tenminste de workshops.

Ik heb voor Elohim gekozen omdat ik  bij de eerste kennismaking al snel een goed gevoel had over wat er bij jullie gebeurt. Omdat de informatie me fascineert en bij me resoneert, omdat de energie zacht open en echt voelt , alles benoemd wordt en je uitgenodigd wordt de hele weg te gaan tot in de basis, waar echt niets ontlopen kan worden. Omdat het persoonlijk en kleinschalig is, maar wel een gemeenschap, en een fantastische Krachtplek. Zonder de tuinen en het bos zou ik wat kaal vinden;-). Het voelt als een nieuw gezin.

Het geeft me meer vertrouwen om te zijn zoals ik ben, om anders te zijn. Vertrouwen in mijn kwaliteiten. De opleiding brengt diepe transformatie, nieuw inzichten in mijzelf en mijn mogelijkheden en talenten. Geleidelijk leer ik mij minder aan te passen, directer en opener te zijn in contact. Ik kan sneller loslaten wat me ergens raakt in mijn persoonlijk ik, en me  weer focussen op de Kern. De scheiding tussen innerlijk en uiterlijk wordt steeds meer opgeheven, ik wordt meer een in mijzelf. Ik heb meer plezier, meer gerichtheid, meer motivatie, meer zelfkennis, meer kracht en meer zachtheid, meer vreugde omdat alles wat er is past in de ruimte van Liefde! In het Christus hart en de Buddhabuik:-)

Ik merk hoe in de groepjes die ik leid en de persoonlijk healingen waar ik een beetje mee begonnen ben, nieuwe inzichten in mijn eigen woorden als vanzelf doorklinken en doorwerken. Ik voel me zekerder van mij zelf daarin. Ik zie steeds duidelijker hoe ik de combinatie van energiewerk, coaching, natuurverbinding en schoonheid kan vormgeven. In persoonlijke en groepsbegeleiding. In lezingen en seizoensvieringen. Nu nog verder naar buiten brengen;-)

De multidimensionaliteit in de opleiding heeft me het afgelopen jaar af en toe in een spagaat gebracht, maar ik verwelkom het steeds meer als leidinggevend voor mijn dagelijks leven. Ik hou enorm van de diepgang, geeft  verrijking van mijn leven. Maar doet me ook beseffen en ervaren dat ontwaken op alle lagen soms heel heftig is en diepe keuzes vraagt. En tegelijk zie en voel ik hoe eenvoudig het is en dat ik die weg ga.

Warme groet,

Adelheid

 


Klik hier om terug te gaan naar de opleidingen/workshop pagina