Ervaringen Groepshealing "Meesterschap, onvoorwaardelijke Liefde, Eenheid, Rust en je Godsvonk dalen in buik en basis"

Hieronder wat korte reacties van de mensen die online na afloop via de chat een reactie gaven:
 
"Ben er nog beduusd van, wat een kracht en liefde, voel me op zulke momenten helemaal begrepen en gedragen, echt thuiskomen." Erika

"Deze groepshealing ging heel diep maar voelde gelijk ontzettend goed. Het veld wat we als groep hadden neergezet voelde zeer krachtig en erg veilig."


Hieronder reacties ingestuurd door deelnemers

“Wat weer een geweldige groepshealing gisteravond, zo’n prachtige, heldere uiteenzetting, begeleid door energie die mij ook helemaal in de ervaring bracht van wat er gezegd werd. Ik zag het in mijzelf aanwezig en het gaf mij zoveel ruimte, rust en ook inzicht in hoe het werkt. Ja, het is duidelijk, heling  van het innerlijk kind brengt de ervaring van totale eenheid. Dan is niets meer afgescheiden en is meesterschap mogelijk. Er is helderheid voor mij gekomen over wat wel of niet belangrijk is nu voor mij, om te doen of te zeggen, maar vooral wat het is om in het moment te spreken of handelen. Oehoehoehhhh, wat fantastisch als mijn bekken/buik  dit toe kunnen laten en de controle in mijn hoofd tot rust is gekomen… Ook het binnenkomen van de 8ste dimensie was sterk voelbaar, vooral in mijn bekken ,waardoor ik bijna niet stil kon blijven liggen. Bedankt voor een thuisgevoel dat ik door het volgen van de groepshealingen steeds dieper ervaar!”
 
Warme groet, Adelheid
"Ik wil nog laten weten dat ik gisteren wel een heel bijzondere groepshealing heb ervaren. Ik heb alleen het laatste kwartier bewust meegemaakt en weet van de rest niets meer. Na afloop een diepe rust in mij, helemaal tevreden met mijzelf, geen pijnlijke spieren en gewrichten. Ik heb een dag gewacht omdat ik het bijna niet kan geloven dat ik geen pijn ervaar ook niet tijdens mijn werk, en de diepe rust is ook nog steeds voelbaar."
 
Namaste Monique

"Ken je het boek 'de Wereld van Sofie' ? Sofie reist als 15 jarige met een filosofieleraar door de tijd om filosofen en hun werk te ontmoeten. Ze ontdekken daarbij, dat wat zij beleven, wordt opgeschreven en dat ze hierdoor onbewust meewerken aan een boek. Ze proberen van alles om het verhaal niet te laten eindigen, want dan bestaan ze niet meer. Het boek eindigt, dat het boek klaar is, maar zij zelf blijven ook bestaan! Zo voelde ik me gisteravond."


"Ik doe nu meer dan een jaar mee aan de online groepshealingen en ik vond deze de meest krachtige die ik tot dusver heb meegemaakt. Ik voelde dat er op meerdere (diepe) lagen geschoond en gehealed werd. Wat ik heel bijzonder vond en deze keer ook heel bewust heb meegemaakt is dat de 'bovenwereld' mijn hersens  en denken (mind) tijdelijk op een laag pitje zette zodat de helende energie zijn werk kon doen. Het heeft iets van wegdommelen/knikkebollen maar dat is het zeker niet. Het gebeurde meerdere keren tijdens de channeling dat 'ik' aan en uit werd gezet. Wat ik ook duidelijk merk is dat de healing doorwerkt binnen de zielegroep en dat het dus niet alleen voor mij bestemd was. Ik voel de dankbaarheid van de 'andere' zielen. Een dag na de channeling voel ik me blij en licht, alsof er een last van mijn schouders is weggenomen."

Jordy


"Overdag voor de transmissie had ik steeds iets met draken, die me al stevig lieten stappen en met veel plezier. Toen de energie van moeder aarde en Sekinah kwam, was het net echt dat ik een baby vasthield met zoveel liefde en daarna was ik die baby zelf die zo werd vastgehouden en de tranen rolden over mijn wangen. Het laatste kwartier kon ik alleen nog maar luisteren, stil van zijn en dankbaar. Ik leer al meer om over die dingen niet teveel over na te denken.
Vandaag kon ik mijn aandacht zoveel beter bij mijn werk en mijzelf houden dan anders! Later in de middag kwamen er toch wel weer lagen die om aandacht vroegen, maar dat is dan ok. Al is het 'zijn' er vaak niet, van binnen weet ik het altijd en dat is fijn om op terug te vallen."

Janet


"Tijdens de groepshealing heb ik diverse keren een van mijn lichtlichamen voelen gloeien en groeien. Bij het openzetten van het 8e chakra duidelijk voelbare doorstroming. Spiralen van boven naar beneden en andersom, ik werd er helemaal warm van. Het beeld wat ik op een gegeven moment zag, had een beetje weg van een tekening van Escher. Maar dan groeiend tot in de hemel, oftewel heel hoog, kon het einde boven niet zien." 

Gijs


Klik hier om terug te gaan naar de online groepshealing "Meesterschap, onvoorwaardelijke Liefde, Eenheid, Rust en je Godsvonk dalen in buik en basis"