Ervaringen verblijf Elohim

 

"De 2 sessies bij Willeke tijdens mijn verblijf hebben me veel gebracht. Na de 1e sessie voelde ik me al rustiger en bij de 2e keer mocht er heel veel healing gebeuren. Fijn om tussendoor in de tuinen te kunnen zijn. De combinatie tussen de sessies, het verblijf en de helende tuinen is erg goed. Werkt misschien wel het diepst! Een aanrader om wat langer te blijven!

Claudia

 

"Ik vind het fijn en vooral ook heel goed dat ik hier langere tijd op de krachtplaats ben. Ik voel me daardoor veilig en ontspannen en kan meer opengaan waardoor de healingen nog dieper kunnen binnenkomen. De processen en healingen gaan daardoor sneller. Als ik telkens maar 1 of 2 dagen zou komen dan zou er voor mijn gevoel minder kunnen gebeuren."

Anne

 


 

“Wij waarderen ons verblijf hier met een 9, het was fantastisch! De rust, positiviteit en de liefde is goed voelbaar. Alles is met aandacht en goede intenties aangelegd. Heel veel dank voor deze geweldige plek!”

 

"Toen ik hier kwam waren mijn lippen in een bittere streep getrokken...

Mijn gezicht was letterlijk vertrokken van spanning, verdriet, pijn, bitterheid, woede en haat. Ik heb nu tijdens mijn week op de Krachtplaats 5 sessies gehad en krijg vanmiddag de laatste. Ik ben op zoveel vlakken geheeld en ondersteund. Ik weet nu waar ik geweest ben in vorige levens, en stukjes vallen nu op hun plek. Mijn huis en tuin hebben ook een grote schoonmaak en healing gekregen tijdens een huishealing, waardoor mijn voor- en achtertuin klaar zijn om mini krachtplaatsen te worden. Ook zijn de schuur en ik nu klaar om een eigen praktijk op te starten. Ik keek vanmorgen in de spiegel en dacht, meid wat ben je nu mooi! Mijn gezicht is nu vol vreugde, rust, veiligheid en gewoon sereen. Ik dank jullie uit de grond van mijn wezen."

In Liefde en Licht, Aïsha

 


 

"Lieve mensen van het Elohim centre,

Een paar weken geleden heb ik enkele dagen gekampeerd op de krachtplaats (groene tent op plaats 1) en mogen genieten van de tuinen, de natuur en jullie vriendelijke aanwezigheid.
Natuurlijk wist ik altijd wel dat ik gevoelig was voor energieën maar het werd nu weer heer erg duidelijk bevestigd. Wat kon ik alles goed voelen! Maar niet benoemen, of te wel, ik wist niet wat ik allemaal voelde. Ik hoop dat te mogen gaan leren onderscheiden.
Mijn verbinding met de natuur is weer helemaal ontwaakt en ik zie nu hoe belangrijk die voor mij is en voor alle mensen.
Al heel lang weet ik dat ik op een pad zit richting eenheid en de krachtplaats voelde voor mij enorm als thuiskomen. Ook de prachtig reading en healing van Willeke heeft me heel erg geholpen. Dingen zijn op hun plaats gevallen.
In de retraite die ik daarna heb gedaan kwam ik krachtig tot het inzicht dat ik wakker ben en dit eigenlijk altijd al ben geweest. Alleen tot voor kort hield ik dat inzicht tegen. Nu wil ik opstaan voor de nieuwe aarde!

De afgelopen maanden zijn er verschillende dingen in mij wakker geworden. Kundalini was daar één van. Maar een ander iets was een sterke goddelijke vrouwelijke energie, onpersoonlijk, overkoepelend, krachtig, leidend, wetend. Ik noemde het maar de godinnenenergie, de divine feminine, bij gebrek aan een beter woord. Ik had er nog niet met iemand over gesproken. Nu herken ik het als de Sekinah energie die in mij belichaamd wil worden. En ik voel dat ik daar beschikbaar voor wil zijn.

Hartelijk dank voor het mogelijk maken van een ankerplek voor dat wat de nieuwe aarde wil ondersteunen. We gaan elkaar vast vaker zien!"

Wilma

 


 

"Weer bedankt voor de afgelopen paar dagen!

Het blijft bijzonder, hoe een ontmoetingscentrum en de gesprekken die plaats vinden, weer verweven worden in sessies, waarin veel opgelost wordt, super!"

Liefs Kitty

 

Boek je verblijf op www.natuurcampingvakantiehuis.nl