Ervaringen verblijf Elohim

Een overzicht uit onze verblijfsenquêtes:

“Heel fijn, wat een stilte en rust. Ik heb er van genoten”

“Ik heb het verblijf op de krachtplaats ervaren als een oase van rust, liefde en ruimte”

 “Wij hebben een fijn verblijf ervaren. We komen beslist nog terug”

“Het was een fantastisch verblijf. Heel veel dank voor deze geweldige plek. Veel zegen!”

“Wij waarderen ons verblijf hier met een 9. De rust, positiviteit en de liefde is goed voelbaar. Alles is met aandacht en goede intenties aangelegd”

 “Indrukwekkend. Fantastisch om hierin weer dieper thuis te komen in mijzelf”

“Genieten. Dankbaar dat deze plek is opgericht/ontstaan. Iedereen heeft veel respect voor elkaar, de natuur, het eten. Je wordt meteen hartelijk opgenomen”

“Het was geweldig reinigend en ondersteunend!”

“Heerlijk. Mijn ziel is weer vervuld. Ik kom meestal een dag of een middag nu twee dagen heerlijk aanwezig zijn en kunnen zakken in de energie. Het heeft me heel goed gedaan. Ik kom zeker terug!”

“Veel ruimte en rust ervaren door uiteraard de plek maar ook van medewerkers en andere gasten”

 “Zeer prettig verblijf. Heerlijke rust en zonder prikkels van buiten. Lekker tot jezelf, en tot elkaar komen.”

“We vonden het jammer dat we maar een weekendje zijn geweest, er is zo veel te voelen en te ontdekken. De volgende keer komen we zeker langer!”

“Heb me enorm thuis gevoeld. Heel vriendelijk en uitnodigend, op alle fronten. Heb er eigenlijk geen woorden voor. Iedereen is ‘eenvoudig’ en liefdevol. De stiltedagen die ik heb gedaan zijn bijzonder."

“Het was fijn om te verblijven. Naarmate ik er langer was, zakte ik steeds meer in mijn gevoel”.

 “Heel bijzonder. Kracht, emotie, gevoel, alles gaat hier door je heen. Ik word er vrolijk van”.

“Het is hier magisch en ontspannend. Er gebeurt elke keer veel met me als ik hier ben”.

“Mijn dochter van 5 en ik vonden het heerlijk”.

“Heerlijk. Elohim is zoals ik mij het paradijs voorstel”.

“Genoten van de rust, natuur, vogels, vriendelijkheid en schoon sanitair”.

“Fantastisch! Een weldaad voor lichaam en geest om hier te mogen verblijven. Helend. Het voelde veilig, een soort van ‘thuis’.”

“We vonden het erg bijzonder om hier te zijn. De tuinen en de omgeving hebben ons geraakt en voelbaar op diepere lagen iets losgemaakt en in gang gezet”.

“Heerlijk. Genoten van de rust en stilte. Me geborgen gevoeld en uitgenodigd mijn ware Zelf te zijn”.


“Heerlijke nuchtere spiritualiteit, met beide benen op de grond, en toch een sterke hoge energie”

Kees


"Ik vind het fijn en vooral ook heel goed dat ik hier langere tijd op de krachtplaats ben. Ik voel me daardoor veilig en ontspannen en kan meer opengaan waardoor de healingen nog dieper kunnen binnenkomen. De processen en healingen gaan daardoor sneller. Als ik telkens maar 1 of 2 dagen zou komen dan zou er voor mijn gevoel minder kunnen gebeuren."

Anne


" De combinatie tussen de sessies, het verblijf en de helende tuinen is erg goed. Werkt misschien wel het diepst! Een aanrader om wat langer te blijven. De 2 sessies tijdens mijn verblijf hebben me veel gebracht. Na de 1e sessie voelde ik me al rustiger en bij de 2e keer mocht er heel veel healing gebeuren. Fijn om tussendoor in de tuinen te kunnen zijn."

Claudia


"Ik heb nu tijdens mijn week op de Krachtplaats 5 sessies gehad en krijg vanmiddag de laatste. Ik ben op zoveel vlakken geheeld en ondersteund. Ik weet nu waar ik geweest ben in vorige levens, en stukjes vallen nu op hun plek. Mijn huis en tuin hebben ook een grote schoonmaak en healing gekregen tijdens een huishealing, waardoor mijn voor- en achtertuin klaar zijn om mini krachtplaatsen te worden. Ook zijn de schuur en ik nu klaar om een eigen praktijk op te starten. Ik keek vanmorgen in de spiegel en dacht, meid wat ben je nu mooi! Mijn gezicht is nu vol vreugde, rust, veiligheid en gewoon sereen. Ik dank jullie uit de grond van mijn wezen."

Aïsha


"Een paar weken geleden heb ik enkele dagen gekampeerd op de krachtplaats (groene tent op plaats 1) en mogen genieten van de tuinen, de natuur en jullie vriendelijke aanwezigheid. Hartelijk dank voor het mogelijk maken van een ankerplek voor dat wat de nieuwe aarde wil ondersteunen. We gaan elkaar vast vaker zien!"

Wilma


"Weer bedankt voor de afgelopen paar dagen! Het blijft bijzonder, hoe een ontmoetingscentrum en de gesprekken die plaats vinden, weer verweven worden in sessies, waarin veel opgelost wordt, super!"

Kitty


Boek je verblijf op www.natuurcampingvakantiehuis.nl