Ego of Ware Zelf?

Geschreven door Willeke Ananda Jansen

Welke richting wil je ware Zelf op?

Vele mensen bellen in deze tijd naar het centrum of boeken sessies omdat ze voelen dat er iets anders van ze gevraagd wordt. De huidige richting, het werk of de relatie klopt niet meer. Mensen geven hun baan op en/of verbreken hun relatie(s) en voelen dat ze een andere richting op willen gaan.

Toch is het voor velen niet duidelijk wat ze dan moeten doen, welke richting ze op dienen te gaan. Hoe ze moeten reageren in lastige situaties etc.

Ben jij ook aan het zoeken en wil je een plek waar het klopt voor jou? Bij mensen waar je je veilig voelt, die vrienden zijn en waar het werk dat je doet leuk is? Voel je veel en ga je situaties en mensen uit de weg die niet (meer) goed voelen?

Ego of Ware Zelf?

ware zelf.jpg [1]

We denken vaak dat dit het ware zelf is dat handelt. Toch is  het vaak nog het ‘ikje’ dat aan het zoeken is. Het subtiele ego in je wil bijvoorbeeld iemand zijn als healer of docent of iets anders. Je wilt graag ergens bij horen, of deel zijn van een team met leuke mensen. Of, je wacht totdat je genoeg ontwikkeling in huis hebt om het ‘echte’ werk te gaan doen. Onbewust vind je je huidige zelf tekort schieten.

Je vindt dat de mensen om je heen niet goed aansluiten en je distantieert je van hen. Maar… ga je er niet boven staan omdat je jezelf niet toestaat emoties en ware gevoelens te uiten, en je waarheid te verkondigen? Kortom, is het angst of kracht waardoor je weg wilt?

Je weet en kent van binnen misschien wel de weg, maar het ook echt leven in de praktijk en luisteren naar de hoogste stem in jou, is nu de ultieme uitdaging.

Je hoogste doel volgen

Indien je leeft vanuit het ware Zelf, bewust bent en de hoogste stem in jou volgt, valt het (luisteren naar het) ‘ikje’ weg. Je zoekt geen bevestiging van vrienden of familie meer en het werk dat je doet is misschien niet altijd even leuk, maar je doet het omdat je te allen tijde voor ogen hebt dat dit je hoogste doel dient. Je gaat ervoor, je voelt je als vanzelf betrokken en er is een vanzelfsprekende vriendschap met de mensen waarmee je werkt, maar je hebt er geen needings meer op.

 

Ook ik heb de hoogste oproep gevolgd. Ik voelde dat ik op het Elohim Centre moest wonen en werken, maar moest hiervoor een hoop zekerheden achterlaten: mijn omgeving, huis en mijn katten. Ik had nog geen zekerheid over een baan of eigen woonruimte bij het centrum, maar toch volgde ik mijn hoogste leiding. Ook al wilde mijn kleine zelf en ‘ikje’ soms nog wat anders. Dit gaf (en geeft best af en toe nog wat) weerstand en verwarring. Desondanks blijf ik trouw aan de leiding van mijn ware zelf. Gelukkig ondersteunen we elkaar als Elohim team hierbij en zorgen er te allen tijde voor dat trouw aan de eigen waarheid, en de missie van het Elohim Centre voorop staan. In dit wij-gevoel zijn we als vanzelf afgestemd op het hogere doel, namelijk de nieuwe aarde zelf voorleven in werk en gedrag.

Wil jij ook het hoogste doel in jouw leven richting geven?

Boek dan een reeks sessies of geef je op voor één van mijn workshops.

Doordat ik zo bekend ben met vele (duale innerlijk kind) weerstanden, emoties en stemmetjes van het ego-ikje,  kan ik je daarbij dus goed ondersteunen. Ik laat je zien waar je het ‘ikje’ nog volgt, en breng je in contact met je ware zelf. Welke stem volg je dan? In welke situatie of werkkeuze

Denk ook eens aan de:

Zondagochtend Satsang ‘Ontmoet jeZelf in Liefde, leef vanuit je Hart' (met helende channeling)

 

Ik ontmoet je graag! Willeke


Docente Willeke Ananda Jansen

Willeke 2017-klein.jpg

Als Elohim docent en Master Healer-Reader coach ben ik gespecialiseerd in het begeleiden, openen en neerzetten van je Kristallijnen Zelf en Goddelijke Essentiekracht. Ik open je buikgevoel, subtiele vermogens, schoonheid en kwetsbaarheid en verbindt dit met een krachtige basis van Meesterschap en Zelfrealisatie. Je leert voelen wat voor jou klopt en keuzes te maken vanuit je ware Zelf.

Als professionele satsanggever kan ik je tevens begeleiden bij "Ontwaken, Verlichting en de Inwijdingsweg naar Godrealisatie". Deze kennis, liefde en ervaring breng ik over ook tijdens mijn persoonlijke consulten en workshops.

Tijdens de satsangs in workshops en consulten kijken we samen hoe we je ware Zelf, je geheelde interne en externe relatie(s) en algeheel welzijn kunnen versterken.

Daarnaast heb ik veel ervaring met (tweelingziel) relaties.

Klik hier voor meer informatie over mij, mijn sessies, workshops en tekstartikelen.