Last van duizeligheid of te weinig aarding

Sommige mensen voelen zich niet helemaal aanwezig, soms lijkt het op duizeligheid of een bijna-uittreding. Meestal komen er dan hogere lichtdimensies binnen maar blijven deze activaties in de bovenste chakra's hangen, en aarden ze niet verder in het lichaam en gedrag. Bijna altijd is er dan sprake van trauma's en beschadigingen in het onbewuste van de basischakra en het heiligbeenchakra. Innerlijke onveiligheid, een te kwetsbaar innerlijk kind, geen veiligheid op relatiegebied, te weinig gevoel van eigenwaarde en een comfortzone in de mind of de hogere sferen, zijn het gevolg. 

Soms zien we in onze praktijk ook angsten, geldgebrek of geen juiste plek om te wonen als gevolg. Het vinden van de levensrichting is op deze manier onmogelijk en geeft een gevoel van hopeloosheid. Ook voor de lichtwerkers die met bovengenoemde thema's, in de zielslagen van het onbewuste, worstelen. Gevoelig en bewust zijn leidt dan niet tot het worden van het ware zelf en de Oorsprong tot in de onderste chakra's. Het geluk van de missie en levensvervulling lijkt hopeloos, en alleen bij anderen te lukken.

straalster.jpgIn onze praktijk met Master Healers hebben we reeds jaren goede ervaringen met matrixhealingen hierop. Mits de healy ook bereid is te veranderen en ervoor te gaan. Hiervoor heb je meestal een pakket van 6 sessies of meer nodig, waarvan de meeste live op de Krachtplaats. Een traject van sessies bekrachtigt je proces en snellere transformatie van dieperliggende thema’s.

Ervaringen van anderen:

"Tijdens 6 healingen gedurende 4 maanden bij verschillende healers werden de invloeden van mijn (voor)ouders verbroken. Ook merkte ik hoeveel oude overtuigingen ik kwijt raakte en hoeveel lichter ik daardoor ging leven. Hoe anders mijn gedachten werden. Ik voel nu een transformatie tot in mijn basis en leef ook meer vanuit mijn buikgevoel. Ik zit minder in mijn hoofd en voel me veiliger en gelukkiger. Ook invloeden vanuit parallelle-vorige levens, werden aangepakt door de healers en hele ladingen verdriet lieten voelbaar los."

"Ik voel mijn buik meer open, minder kramp en meer ontspanning"

Klik hier voor een sessiepakket en transformatie-mixtinctuur ter ondersteuning.

 

 


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin