Ervaringen Groepshealing "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"

Hieronder wat korte reacties van de mensen die online na afloop via de chat een reactie gaven:

 
"Weer veel losgemaakt, heel mooi bij mezelf gekomen, dankjewel!"
 
"Dat was weer helemaal 'insync' met wat zich in mij beweegt de laatste tijd. Dankjewel!" 
 
"Toen de transmissie net begonnen was had ik wat pijn bij mijn hart, maar daarna kreeg ik het heerlijk warm door mijn hele lichaam en nu ben ik heerlijk rustig. Dank je wel voor fijne ervaring."
 
"Dank je, prachtige healing. Mooi hoe de healing heel fysiek te voelen was."
 

"Wat een mooie healing en transmissie. Ik kwam heel diep in mezelf en had gevoel om mij steeds te blijven bewegen tijdens de transmissie om los te komen. Veel dingen kwamen samen. Dank allen!"


Hieronder reacties ingestuurd door deelnemers

"Dit was de eerste keer dat ik een groepshealing bij jullie volgde, en heb erg veel ervaren, veel oud verdriet dat losliet, veel dingen die op zijn plek vielen, kon alles wat er gezegd werd voelen in mijn lichaam. Heb het als erg liefdevol ervaren en ga dit voorlopig elke maand doen."

Lieve groet Erika


"Hallo Joke, ik vond de transmissie van vanavond heel fijn! Dankjewel! Ik voel vooral de hoge energie die normaal bij mij niet altijd zo geaard is, nu rustiger aanwezig, in mij, in mijn lichaam. Van te voren al veel vuur, kundalini gevoeld en sta dit moment krachtig op de Aarde, stevig geankerd. Veel gapen en kou voel ik door de energieverschuivingen. Er kwam verdriet los en ontroering. Ik voel mijn Thuis staat van Zijn. Nog meer stilte in mij. Dankjewel!"

Heidi 


 "Lieve Joke,

Je vroeg om een reactie op de transmissie van gisteravond en daarom schrijf ik even..

Ik vond het heel mooi en ik zakte al vrij snel heel diep in mijn lichaam. Het mooiste vond ik de hele zachte energie die in deze transmissie aanwezig was, ik vond dat jouw stemgeluid ook nog meer zachtheid doorgaf dan anders. Dat maakte dat alles diep ontspannen werd.En het buikgevoel is ook weer lekker bezig.. ik had een hele diepe ademhaling en voelde dat er heel hard werd gewerkt aan een schoonmaak van mijn lichaam.
Vandaag voel ik veel spanning in de buik en kom ik ook weer angst en onveiligheid tegen, maar ik heb wel de behoefte om dit direct aan te pakken en hierin te handelen zodat dat weer vrijer maakt. Wat ik dan te doen heb voelt voor mij ook heel duidelijk, ik voel hierin geen twijfel, dat is mooi.

Het was mooi te ervaren dat ik er wel goed en makkelijk in kon komen ondanks dat ik hier thuis 2 kinderen op de achtergrond had, ze kwamen mij niet storen hoor, maar ik hoorde ze wel. En ik kon toch goed mijn eigen ruimte creeeren en de energie van de krachtplaats voelen.

Heel erg bedankt! En tot morgen.." Warme groet, Janneke


"Hallo Joke, Bij het begin van de healing had ik het gelijk ontzettend heet, mijn gedachten waren stil en ik voelde de hoge frequenties. Na de healing heb ik een voetenbad met salie olie genomen en ik voelde letterlijk een stroom uit mijn lichaam gaan en er kwam een diepe rust in mij. De volgende dag voelde ik me krachtig en opgeruimd. Ik kon mijn man heel gemakkelijk om hulp vragen (daar voor was dat heel moeilijk) en er is meer fysieke intimiteit tussen ons. Ik was alleen verbaasd dat de uitzending zo abrupt afbrak, het duurde even voor ik door had dat het klaar was."

Hartegroet, Tineke 


"Hallo lieve mensen!

In juni ben ik bij jullie op de krachtplaats geweest. Ik ben ook mee gaan doen aan de online transmissies van Joke. Sinds die tijd ben ik echt enorm gegroeid! Ik voel dat het contact met het héle universum en de aarde steeds sterker wordt. Dit is zo'n beetje mijn grootste droom! Ik voel me weer gelukkig, en dat was ik totaal niet meer de laatste jaren."


"Ik voel me groter, krachtiger en alsof er weer delen bij me terug gekomen zijn. Zo fijn om te weten dat ik telkens naar dit veld terug kan keren. Ik zal dat doen op momenten dat ik voel dat ik iets op een ander wil gaan projecteren en zo'n projectie dan weer terug hoop te nemen. Dan zal ik steun hebben aan dit veld."

Liefs en veel dank, Yvonne

"Ik heb zojuist de groepshealing meegemaakt en blijkbaar zit er genoeg in mijn innerlijk kind dat heling nodig heeft, want er kwam nogal wat verdriet naar boven. Verder voelde ik vooral op het laatst alsof ik in een wolkje gehuld was. Op een zeker moment zakte de energie naar mijn geslachtsorganen en voelde ik ook nog na de healing een druk op mijn derde oog.

Dank je wel Joke

groet, Marie-José"


 "Net toen je vertelde dat de energie ging stromen, voelde ik het al door mijn hele lichaam stromen en deze stroom bleef de hele sessie. Heerlijke hete voeten en in het begin kwamen er al emoties los, waardoor er een paar tranen over mijn wangen stroomde en dit hield vanzelf op. Toen je het over de seksualiteit had werd het gebied rond mijn vagina heel erg warm en ook dit hield weer vanzelf op. Al met al een mooie ervaring die goed voelde."

Dank je wel en dank aan de Lichtwezens, Groeten Kristal

"Wat een Prachtige, intense transmissie en healing heeft er gisteravond plaats gevonden!
De opbouw in energie, zo kunnen gewaar worden en tevens voelde het als een "zucht" van Verlichting..een inmense liefdes bedding.
Zo vertrouwd, alsof het er altijd al was...voelde me zo op mn gemak.
Zo mijn Innerlijk kind gezien, die haar meester innig omhelsde..wat een één wording.
Vannacht heb ik mijn (voor) ouders wonderlijk voor geest gekregen..zij bedankten mij in ontroering, om hetgeen wat zij ook eens op andere wijze voor ogen hadden,  nu in deze Nieuwe Tijd, juist ik, die ze zo goed kennen, die Onvoorwaardelijke Liefde uit wil dragen en neer wil zetten op Aarde.
En juist nu (ver)los(t) van hun onbewuste thema's en emotie.
Dankbaar vanuit mijnn Ziel, voel de inmense stilte in mij Zelf. Of ik er niet echt ben en toch wel degelijk.
Een Prachtinge vernieuwing en verdieping in mij Zelf..wonderlijk."
Hartelijk dank lieve Joke!

Andrisa Klik hier om terug te keren naar de Groepshealing "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"